- 5 Ekim 2015
- 312
- 194
- 23
- Konu Sahibi almina 5461
-
İlk iki gün yattim ve 5-6 gun kadar banyo yapmadim. Ama yapabilirsinde. Doktorum gunde1 tane sigaraya izin vermisti çunku yeni birakmistim ve stres oluyordum. Ne yaptigin cok onemli degil muhim olan ağrın yada kanaman olmasi durumunda doktoruna haber vermen ve ona gore hareket etmen. Hakkinda hayirlisi olsun umarim bebegine kavusursun.
Allah razı olsunİlk iki gün yattim ve 5-6 gun kadar banyo yapmadim. Ama yapabilirsinde. Doktorum gunde1 tane sigaraya izin vermisti çunku yeni birakmistim ve stres oluyordum. Ne yaptigin cok onemli degil muhim olan ağrın yada kanaman olmasi durumunda doktoruna haber vermen ve ona gore hareket etmen. Hakkinda hayirlisi olsun umarim bebegine kavusursun.
Tabiki takip ediyorum seni insallah sende bende hayirli sonuc alirizAz evvel doktorumu aradım dış gebelik olabilir dedi cumartesi kontrole gidicem ve öncesinde yani cuma gunu tekrar betaya baktiricam. Artik hakkimizda hayirlisi olsun arkadaşim. Bu da bi sinav. Dedigin gibi nasipte varsa ruhu uflenecektir. Allah hepimize sağlikli ve hayirli evlatlar versin. Yine birbirimizi haberdar edelim. Hakkımizda hayirlisi olsun canim.
Ben yapmıştım pozitifti ama bu duruma hiç üzülme pozitifi gördümde şimdi düşücek diye korkuyorum kanamam çogaldı belim kasıklarım çok agrıyor yani canım üzülme ben kendimi hazırladım şu an senin gibiyim aglıyorum lütfen biraz daha bekle kan testinin sonucuna göre canının saglıgı daha önemli hadi arkadaşım hayırlı sonuçlar alırsın umarımArkadaşlar aranızda 3. Gün embiryosu 2 adet transfer olup da 7. Gün idrar testi yapıp pozitif goren varmı ben yaptım ve negatif çok üzgünüm
Cok saol cnm inslh oyle olur ama sende cikmis olsa demekki cikardi sen erken testlerdenmi yaptin normal testmi yapmisdin cnmBen yapmıştım pozitifti ama bu duruma hiç üzülme pozitifi gördümde şimdi düşücek diye korkuyorum kanamam çogaldı belim kasıklarım çok agrıyor yani canım üzülme ben kendimi hazırladım şu an senin gibiyim aglıyorum lütfen biraz daha bekle kan testinin sonucuna göre canının saglıgı daha önemli hadi arkadaşım hayırlı sonuçlar alırsın umarım
Normal test yapmıştım 3 gün embriyosu içini rahatlat biraz sabret çok zor geçiyor zaman pisikolojimiz çok kötü durumda sanki dışarıda hayat yok gibi ama sabır canım 2 gün sonra tekrar yapCok saol cnm inslh oyle olur ama sende cikmis olsa demekki cikardi sen erken testlerdenmi yaptin normal testmi yapmisdin cnm
Cok saol cnm haklisin sonuc olumlu yada olumsuzda olsa yuzlesicem rabbim hayirlisini versin inslh hersey mevladan olmazsada yola devam artik evde durup dusunmekden kafayi bozuyo insan ruyalarimda bebek goruyorum artik biraz disari cikmam gerek kafa dagitmsm lazim sanirim cok saolcnm inslh rabbim kucagina almayi nasip eder saglikla dikkat et dinlen bolbol kanamanda gecer biran once inslhNormal test yapmıştım 3 gün embriyosu içini rahatlat biraz sabret çok zor geçiyor zaman pisikolojimiz çok kötü durumda sanki dışarıda hayat yok gibi ama sabır canım 2 gün sonra tekrar yap
Canım hayırlı olsun sonucun cok ıyı ıkız mi oldu transferın tek embriyo mu?bende kan testi yaptirdim.bugun transferin 10.günü 405 cikti sonucumm nasil sizce kizlar
Cift embriyo 5.gün canimm cok tskkk ederimCanım hayırlı olsun sonucun cok ıyı ıkız mi oldu transferın tek embriyo mu?
Ben ilk tüp bebek denememde 8.gun ıdrar testi yapmıştım negatif cıkmişti cok moralim bozulmuştu onıkıncıgune kadar agladım bu ıkıncı tüp bebek denememdi bekledim kan sonucumla ogrendim ve hergun hamileymişim gıbı dusundum aksını soyleyen birsey yoktu cunku bu gunlerın keyfini cıkar inş sonucun pozıtıf olacak guzel dusunHerkese merhaba , ben 30 kasım da dondurulmuş çift embriyo transferi yaptırdım ama henüz idrar testi yapmadım cesaret edemiyorum negatifi görme ihtimali bile üzüyo beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?