- 4 Aralık 2013
- 49
- 5
- 18
- Konu Sahibi November 22
-
Anlamı çok güzel bence de KRALIÇEM demek brnde aileme söyledim bu ismi sinem ece diye gönlümün kraliçesi oluyo anlamı ama kimse beğenmedi sinem isminiBenim kızımın ismi de Ece olacak. Kısa, öz ve anlamlı...
Canım valla aklını karıştırmak istemezdim ama bana öyle geliyor halbuki söylenişi güzel baya da moda bir isim ama bebeğe o anlamı yükleyince kendimi rahatsız olmuş hissettim çünkü ben de listeme almıştım bu isimi sonra masal dedim ama eşim çok sıcak bakmadı tutturdu kızımla dalga geçerler ileride diyeBen hiç öyle düşünmemiştim .shaklısın
Önerdiğiniz ilk isim benim kuzumun ismine çok benziyor belki ondan sıcak geldi biz Simay koyacağız o yüzden aysima daha sevimli geldi. Aysima ismini düşünmüştük ama etraftaki bazı kişiler sondaki sima kısmını aysiiimaa diye kimisi aysima diye telaffuz edince vazgeçmiştikYardımcı olurmusunuz lütfenn benimde kızım olacak inşallah 2 ay sonra begendigim isimler var ama cok kararsızım..
Aysima
Hira
Meryem
Sizce hangisini koymalıyım
Bence Güneş zaten iddialı bir isim canım güzel de bir isim hayırlı olsun ikinci isim bence onu kapatır ezerBizim kızımızın bir ismi Güneş olacak inşallah. Güneş gibi doğup evimizi,gittiği yeri ısıtsın diye düşündük. Ama yanına uygun bir isim bulamadık. İkimizin ailesi de genelde çift isimli. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim vallahi
Teşekkür ederim tatlım. Babası da ben de çift isimliyiz. Bakalım belki dediğin gibi tek başına Güneş gibi parlar kızımızBence Güneş zaten iddialı bir isim canım güzel de bir isim hayırlı olsun ikinci isim bence onu kapatır ezer
Benimde kızımın adı Eylül olacak
Bizde Elifle eylül arasında kaldık babası Elif Eylül olsun dedi ama ben çift isim istemiyorum diye Elifi göbek adı yapıcazBi Eylül de bizde geliyor. Elif eylül :))
Bizim kızımızın bir ismi Güneş olacak inşallah. Güneş gibi doğup evimizi,gittiği yeri ısıtsın diye düşündük. Ama yanına uygun bir isim bulamadık. İkimizin ailesi de genelde çift isimli. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim vallahi
bizde Elif Eylul koyucaz ins. babasi cift isim olsun dedi tohumunu eylulde attik diyede sonuna ekleyiverdik:)Bi Eylül de bizde geliyor. Elif eylül :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?