Doğuma Hazırlık 2015 Kız bebek anneleri, bebişlere hangi isimleri düşündünüz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben hiç öyle düşünmemiştim .s haklısın
Canım valla aklını karıştırmak istemezdim ama bana öyle geliyor halbuki söylenişi güzel baya da moda bir isim ama bebeğe o anlamı yükleyince kendimi rahatsız olmuş hissettim çünkü ben de listeme almıştım bu isimi sonra masal dedim ama eşim çok sıcak bakmadı tutturdu kızımla dalga geçerler ileride diye

Yardımcı olurmusunuz lütfenn benimde kızım olacak inşallah 2 ay sonra begendigim isimler var ama cok kararsızım..

Aysima
Hira
Meryem

Sizce hangisini koymalıyım

Yardımcı olurmusunuz lütfenn benimde kızım olacak inşallah 2 ay sonra begendigim isimler var ama cok kararsızım..

Aysima
Hira
Meryem

Sizce hangisini koymalıyım
Önerdiğiniz ilk isim benim kuzumun ismine çok benziyor belki ondan sıcak geldi biz Simay koyacağız o yüzden aysima daha sevimli geldi. Aysima ismini düşünmüştük ama etraftaki bazı kişiler sondaki sima kısmını aysiiimaa diye kimisi aysima diye telaffuz edince vazgeçmiştik

Daha cinsiyeti belli olmadan Rüyama girdi benim meleğim canim kızım. Ona masal ismini koydum rüyamda hic aklimda ve cevremde bu isim yokken.ins kizimizn adi Masal olacak.
Çünkü o bir aşk Masali
Çünkü bütün masallarin sonu güzel biter

Bizim kızımızın bir ismi Güneş olacak inşallah. Güneş gibi doğup evimizi,gittiği yeri ısıtsın diye düşündük. Ama yanına uygun bir isim bulamadık. İkimizin ailesi de genelde çift isimli. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim vallahi

Bence Güneş zaten iddialı bir isim canım güzel de bir isim hayırlı olsun ikinci isim bence onu kapatır ezer

Nazli Gunes. Haluk Levent'in bi sarkisinda gecer hep guzel bir kiz ismi olur diye dusunmustum.

Meyra ismine karar verdik esimle ortak bi isim beğendik sonunda :) kızlar Parıldayan Işık demek yanında ikinci isim olmalı mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…