Doğuma Hazırlık 2015 Kız bebek anneleri, bebişlere hangi isimleri düşündünüz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sanırım bi beş sene sonra kızların çoğunun ismi Mina, mira , aymina filan olacak. Bir öğretmen olarak 2 isim zor oluyor diyorum, aileler 2ismini de kullanın diyor ama sürekli çocuklara seslendiğimiz için zor oluyor. İsmi Efe, emir olan çocuklarında her hareketli yaramaz olduğunu tespit ettim :))

Benim kızım olacak, ben İpek eşim de İnci olsun diyor.. Bakalım..

Ipek isimini bende cok severim.. dusundum ama eşim begenmedi. Ayrica sana katiliyorum o yuzden bu populer isimleri koymak istemiyorum. Fikir sordugum insanlar da hep bunlari soyluyor.. iki isme bende karsiyim cok cektim ben esim de ayni sekilde. Bi tanesini kullanmiyosun ne olursa olsun.

Ben daha hic bisey bulamadim ama eşim Bengi dedi cok sevdi. Olumsuz, sonsuz, ebedi demek. Aslinda guzel ama insanlar bengü mu diye sorcak telaffuzunu beceremicek diye sicak bakamiyorum bi turlu sizce nasil?

duru : saf temiz
eva : ilk kadın. havva
kızım olursa ismini duru eva istiyoruz ama bakalım kısmet :)

Sıla ismi nasıl kızlar anlamından dolayı herkes ağır gelir iyi değil diyorlar amaaklimda hep Nazlı Sıla nasıl sizce

Gerçekten de onca isme rağmen hep aynı isimler gibi geliyor okudukça dilerim bir isim seçmişsinizdir

Bence Defne tek başına bile hoş bir isim

Bu iki ismi de düşünmüştüm ben ,bence çok nazik isimler

Anlamı güzelmiş canım ama içinde g harfi olan isimleri söylemek bana zor geliyor gibi ama önemli olan siz söyledikçe içiniz ısınıyor mu mutluluk veriyor mu mühim olan bu

Sıla ismi nasıl kızlar anlamından dolayı herkes ağır gelir iyi değil diyorlar amaaklimda hep Nazlı Sıla nasıl sizce
Normalde anlamı iyi bir isim değil hasret gurbet özlem demek ama Sıla adında dünya tatlısı bir öğrencim vardı bana direk onu çağrıştırdığı için güzel geliyor

Anlamı güzelmiş canım ama içinde g harfi olan isimleri söylemek bana zor geliyor gibi ama önemli olan siz söyledikçe içiniz ısınıyor mu mutluluk veriyor mu mühim olan bu
Bana karizmatik degisik bi isim gibi geliyor asil duruyor. Ama hala dusunuyorum bir de Berin var bakalim ne olacak dogana kadar karar versek iyidir. Tesekkur ederim :)

Biz Defne olarak kesinleştirdik. Sağlıkla kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz 7 ocak çarşamba sezaryan olacak çok az kaldı :))))
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inşallah bebeğini. Benim de bir prensesim olacak eşim de Defne olsun istedi ismini ama ben Lena olsun istiyorum. Iki isim koymak da istemiyorum çünkü iki isimli biri olarak zorlukları fazla kızımın da bunu yaşamasını istemiyorum. Bakalım ne olacak :)

Lena Defne de cok guzel olur bence. Lena'nin anlami nedir?

Lena Defne de cok guzel olur bence. Lena'nin anlami nedir?
Arapça da bizden biri anlamında, Ingilizce de sözlük anlamı hurma ağacı imiş bir de yunan mitolojisinde de ışık olan yol gösteren anlamında kullanılıyormuş. Helenden geliyor yani. Başka dillerde de anlamı varmış galiba ama en çok bunları okudum. Çok beğendim ama eşim bir türlü beğenmedi

ben de defneyi çok istemiştim ama eşim istemedi. Sonra Duru ismini beğendik ikimiz de.

Ne cok ve ne guzel anlamlari varmis
:)

Biz Defne olarak kesinleştirdik. Sağlıkla kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz 7 ocak çarşamba sezaryan olacak çok az kaldı :))))
Ayyy cidden çok az kalmış sizin yerinize ben heyecan yaptım

Off arkadaşlar banada isim bulun değişik olsun ben esila düşündüm ama eşimin hoşuna gitmedi ve ilk isim yada ikinci ismi ayşe olucak onada uygun olmasini istiyorum

Off arkadaşlar banada isim bulun değişik olsun ben esila düşündüm ama eşimin hoşuna gitmedi ve ilk isim yada ikinci ismi ayşe olucak onada uygun olmasini istiyorum
Esila kuranda geçiyor diye veriliyor canım ama o kelimenin aslı asila söyleniş hatasıyla esilaya dönüşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…