Kizlar hayit tohumunu dovup kaynar suda bekletin demlenince icin.. bunu ben 1 10-15 gun boyunca yaptim sonra yapamadim yumurtalara cok iyi geliyor bilginize.. tadi ve kokusu kotu ama burnunuzu kapatip tek seferde icin..
slm cnm..benımde adetime 10 gun var.dün de benım kasıklarım ağrıdı.bende acaba üşüttüm mü dedım malum havalardan.keşke mutlu haberı alsak artık kırmızılıkları görmesek..Slm kızlar bu ay inanın kasık ağrılarım dinmedi çok şiddetli değil ama sürekli sağlı sollu bazen cıft taraflı hep sızı var kasıklarımda büyük ihtimalle üşüttüm diyorum bu kadarda olmazya malum havalarda baya soğuk hayırlısı artık üşütmüş olduğumu düşünüyorum çünkü adetime daha var 11-12 gün hayırlısıyla şu bügünler gecsede öbür ay
Ki kürleri araştırsam :) inş. Armızda birimiz güzel haber verirde moralimiz yükselir
İnşallaaaahhh bende üşüttüm diye düşünüyorum hergün adet olacak gibiyi eee adetimede 11-12 gün var o yüzden üşüttüm demek daha mantıklı geliyo :))) hamilemiyim acaba demek için bile çok erken :))) hadi inşallah hamileyizdirslm cnm..benımde adetime 10 gun var.dün de benım kasıklarım ağrıdı.bende acaba üşüttüm mü dedım malum havalardan.keşke mutlu haberı alsak artık kırmızılıkları görmesek..
Sogan kurunde 13. Gunum hicbir degisiklik yok hala bende
Slm arkadaşlar benim iki hatta üç komsum bebek icin aşilama tedavisi ilac tedavisi arada bitkisel yontemler hele bitanesinin denedikleri neyse uzun uzun yazmak lazim şuan alıç sirkesine başladi iki tanesi çok faydasini görenler olmuş benden de sizlerin fikirlerine bilgilerine başvurmami istedileryardimci olursaniz çok memnun kalacaz...
Canım alıç sirkesini ilk defa duydum ama araştırmak lazım nasıl bişeymiş nasıl kullanılıyomuş bunları iyi bilmek pazım hemen bi araştırayım ben taktım bu ara kürlere ama sırayla bilincli devam etmek istiyorum sen kendin içinmi kullanmayı düşünüyosun tatlım ?
Canım alıç sirkesini ilk defa duydum ama araştırmak lazım nasıl bişeymiş nasıl kullanılıyomuş bunları iyi bilmek pazım hemen bi araştırayım ben taktım bu ara kürlere ama sırayla bilincli devam etmek istiyorum sen kendin içinmi kullanmayı düşünüyosun tatlım ?
Yok ben kendim kullanmayacagim dedigim gibi benim üç tane arkadasim var polikistik over var ikisinde birine de önce tüplerin tikali olmaz dedi bir hastane bir diger hastane ne alaka acik deyip asilama yapildi onlara bir faydam dokunsun çok istoyorum bu alıç sirkesini bende ilk defa duydum ama biri kaç aydir adet olamiyordu Bu sirkeden fayda gördü ...
hayıt otu tohmunu şiddetle tavsiye ederim ben ondan sonra hamile kalmıştım!!Sogan kuru incir kuru hepsini denediler canim ya ama bir ilerleme olmadi
tabiki .. yarım çay kaşığı kadar hayıt tohumunu dövüyorsun ( çekme olmuyor ) sonra 1 fincan kaynar suda 10 dk kadar demlendirip tohumlarını süz veya kaşıkla al ve açken iç. 3 ay kullanmayı tavsiye ediyorlar. Allah ın izniyle hamile kaldığını öğnrendiğin anda da kullanmayı bırakmalısın. ben yaptım ve 2. ay hamile kaldım ama bebeğim 1,5 - 2 aylıkken düştü. şimdi yine yapmak istiyorum ancak kokusu çok kötü geldiği için içemiyorumNasil ne miktarda kullandin sana zahmet olmazsa ayrintili bir şekilde yazarsan çok sevinirim ;-)
amin Allah razı olsun canım inşallah .. ben kür yapmıyorum artık canım aşılamaya geçtim. 1 aşılamam tutmadı şimdi 2. aşılamam yapılacak inşallah nasip eder Rabbim.. tabiki isteyen herkese..Mngn çok gecmiş olsun canım Allah tez zamanda inş.tekrar hamile kalmanı kucağına almayı naaip eder. Kürlerde de büyük sabır istiyo hemen sonuc alanlarda var bir kac ay sonra sonuc alanlarda var inş. Çok beklemden sonuc alırız
Slm canim bende hayit suyu içiyorum hayırlısı insallah2015 yeni umudum klomen tedavisi oldum sonuc alamadım tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım lakin erken doğumla bebeğimi kaybettim aradan bir yıl gecti, tekrar tüp bebeğe başlamadan önce kürlerle normal yolla hamile kalmak istiyorum, bal+tarcın+çörek otu karışımına başlayalı 2.gün bakalım Rabbim nasip edecekse vesile olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?