hayıt suyunu ne zaman nasıl kullanılıyor bende denemek isterim
Canım moralini bozma bazıları hissedemediklerini söylüyor belki sende hissettmiyosundur moralini bozmadan devam et muhakkak faydasını görürsün bazıları ilk ayda sonuc alabiliyo bazıları bir kac aysonra benim bu ay ikinci ayım btç sabah alıyorum ve yanına 2 adet incirde yiyorum bakalım pes etmeden devam etmek gerekiyo Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Canım benim 2 sene çok değil inan değil manen yoruluyoruz yıpranıyoruz her ay hüsran yaşıyoruz ama inan yıllarca bekleyenler var sakın Allah tan ümidini kesme Rabbimin vardır bir bildiği bak ben tüp bebekle hamile kaldım ama 6 aylıkken erken doğumla kaybettim çiğerim yandı içim yandı ama isyan etmedim zaman zaman yorgunluğumdan dolayı içten içe kendimi üzdüm ama asla gercek anlamda pes etmedim nefes aldığım müddetce Allahtan ümidimi kesmiycen sende ümidini kesme maya elbet vakit saatı vardır evlat hasreti ceken biri olarak seni okadar çok iyi anlıyorumki dua etmekten başka elimizden bişw gelmiyo hepimizAllahın iNiyle Anne olacağız canım vakit saat ve dua önemliaminnn canim insallahhhh ama ben pes ettim eger bu ayda olmazsa subat ayinda hicccc bisey yapmiycam artik kendi haline birakiyorum cunku 2 sene cok yordu beni
Canım benim 2 sene çok değil inan değil manen yoruluyoruz yıpranıyoruz her ay hüsran yaşıyoruz ama inan yıllarca bekleyenler var sakın Allah tan ümidini kesme Rabbimin vardır bir bildiği bak ben tüp bebekle hamile kaldım ama 6 aylıkken erken doğumla kaybettim çiğerim yandı içim yandı ama isyan etmedim zaman zaman yorgunluğumdan dolayı içten içe kendimi üzdüm ama asla gercek anlamda pes etmedim nefes aldığım müddetce Allahtan ümidimi kesmiycen sende ümidini kesme maya elbet vakit saatı vardır evlat hasreti ceken biri olarak seni okadar çok iyi anlıyorumki dua etmekten başka elimizden bişw gelmiyo hepimizAllahın iNiyle Anne olacağız canım vakit saat ve dua önemli
Canım, benım yaşım daha da ileride ben ümidimi kesmiyorum Allah ol ddikten sonra yaşımızın sorunumuzun hiç bir önemi yok Allah müsade etmedikten sonra tüm doktorlar bir araya gelse yine bir adım ilerleyemeyiz ama Allah ol derse doktorlar kısır desede yine olur Allaha teslim olup dua edeceğiz ben buraki herkese dua ediyorumcok haklisin cokk benim yasimda ilerledi (33) artik iyice korkuyorum.
canim bu arada senin adina cok uzuldum seninkide daha baska bir aci Allah sabrini versin. INSALLAH tez zamanda yeni guzel haberler alirsin.
Allah sabrimizi versin ne diyim....
Canım, benım yaşım daha da ileride ben ümidimi kesmiyorum Allah ol ddikten sonra yaşımızın sorunumuzun hiç bir önemi yok Allah müsade etmedikten sonra tüm doktorlar bir araya gelse yine bir adım ilerleyemeyiz ama Allah ol derse doktorlar kısır desede yine olur Allaha teslim olup dua edeceğiz ben buraki herkese dua ediyorum
bencede ümidinizi hiç bir zaman kesmeyin bende ilk evlendiğimde ççok çocuk istedik..tabi etrafında ısrarıyla 6 aylıkken başladık dr.lara..tabi stresi hiç sorma hergün hamilemisin diye soran insanlar inanın ruhen çokuyor insan..binlerce test yaptırdık..neyse bir tane dr denk geldik silivride..kadın..çoçuğun olmaz dedi bana beni ameliyat edecekti.neyse dedim ramazan geçsin ardından annemi çağırır olurrum..dedim..hop..ramazan bitti ben hala adet olmadım..baktım evliilğim 15.ayında hamileyim..ssnra..dr.gittik dedi bu sağlıksız gebelik alacağız ben ağlar ağlar..dedim..aldırmayacam Rabbim neyler neylerse güzel eyler..nurtopu gbi bir oğlum oldu..profilimdeki benim oğlum..canlar anlayacağınız Rabbim doğru zamanı biliyor..artık dr.. pek inanmıyorum..tabi alternatif tedaviler kürler yapıyorum ama..Allahım hiç birinizin evini kucağını boş bırakmasın...şimdi ikinci mucizemi n geleceği zamanı bekliyorum..sadece...
Selam maya kürlere kac ay devam ettinki bende daha önce kür yapmıştım ama bi ay ve olmayınca bırakmıştım, bu sefer 4-5 ay denemek istiyorum bu sefer eşimede uygulamaya başladım nasip kısmet ama bizde sabır kalmıyo istikrarlı devam etmiyoruz diye düşündüğüm için bu sefer kürlerele biraz daha uzun dönem kullanıcam gercekten yorucu oluyor aa boş durmaktan iyidir diye devam edice ikinci ayım yolun başındayım diye düşünüyorum sabırsızlandığım oluyo ama kendimi sakinleştiriyorum elden başka bişe gelmiyorkı inşallah bu ay sonuc alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?