bebegime aldigim yeni ciciler. Cinsiyet kiz denilsede henüz netlesmesedi, o yüzden Beyaz üzerinden alisveris devam ediyor:) Uyku tulumu,disari cikarken giydirmek icin tulum, iki battaniye ,iki tanede kadife tulum.
diger iki oglumda da hep tulum kullandim bana cok kullanisli geliyor hem sicak tutuyor Hemde kucaginiza alinca orasi burasi acilmiyor cocugun.
Eki Görüntüle 1263031
Eki Görüntüle 1263032
Eki Görüntüle 1263033
dogdugunda hastane çıkışını kullanıyorlar eğer hastane kendisi vermiyorsa .istersen bir tane tam takım al birde daha az parçalı olandan.benim kızım 29 nisanda doğmuştu ama 2 takım üstüste giydirmişlerdi 2 katta battaniye doğunca çok üşürlermiş alışana kadar .battaniye bir iki tane alsak yeter değil mi? Bayıldım bu arada battaniyelerine:)
Bir de hastane çıkışı kaç tane alsak ki? Bir tane mi alınacak o da? Doğunca onu mu giydiriyoruz, tekli tulum falan alsak olmuyor mu?
Ay ben hiçbişey bilmiyorum:)
Hepsi çok şirin sağlıkla giysin inşallah
kızımın yeleği,şapkası,3 adet tulumu.sarılar 3-6 ay.
hastane çıkışı deniyor sanırım 20li takım.içinde battaniyesi,havlusu,3 adet alt üst takım,çıtçıtlı badiler,eldiven,çorap,önlük,iç atletleri vs hepsi var.
tülbentleri
2 tane alt üst pijama
yine banyo havlusu ve penye battaniyesi.
bjkli takım ve patikler babamızın isteği ile alındı :) cinsiyet daha belli bile değilken
polar battaniyesi,patikleri,alt değiştirme minderi,emziği
çorapları,önlükleri
turkuazlı alt üst takım ve çıtçıtlı badileri.ilk beyaz badileri almıştım
Allah sağ salim kucağımıza alıp,iyi günlerde giydirmek nasip etsin inşallah..
Kayınvalidem Sağolsun ya,yoksa ben bu kdr şeyi bir anda almayı akıl edemezdim sanırım :)BitterKuzucuk Sağlıkla sıhatle giysin inşallah, maşallah baya baya bişeyle almışsın.... Benim hiç aklıma gelmez öyle atlet falan almak ben sırf body tulum alırım herhalde, bi de suyunu çıakrırım hepsi cafır cafır pembeler, fuşyalar olur, birini almam lazım sanırım yanıma alışveriş için:)
çoook güzellerbugün bebişime kipadan bady aldım malı çok güzelmiş.ilk resimdekiler
.Eki Görüntüle 1268621 Eki Görüntüle 1268622 Eki Görüntüle 1268624 Eki Görüntüle 1268626 Eki Görüntüle 1268629
Öncekiler i küçük aldıysan bu alacagını 3 6 ay alırsın cnm.ben 5 lisini 35 e aldım indirim yoktu amaçoook güzeller
benim sarı uyku tulumları da kipadan f&f..kumaşını ben de beğendim
belki yine uygun olurda 5li senin gibi takımlardan da alırım
ama kaç aylık alsam sence?
kızlar 5lisi indirimde 16.5 kaçırmayınÖncekiler i küçük aldıysan bu alacagını 3 6 ay alırsın cnm.ben 5 lisini 35 e aldım indirim yoktu ama
kızlar 5lisi indirimde 16.5 kaçırmayın[/QUOTE
Hangi marka indirimde canım?
Geçen gittigimde indirim liydi ama dün gittigimde yoktu yeni sezonlar gelmişti sanırımkızlar 5lisi indirimde 16.5 kaçırmayın
kipada canım f&f marka bebek ürünleri kaliteli tavsiye ederim
http://www.tac.com.tr/p/13894/tac-bebek-urunleri-mini-uyku-seti-disney-winnie-new-born-baby
http://www.tac.com.tr/p/14604/tac-bebek-urunleri-mini-uyku-seti-disney-winnie-baby-adventure
BU İKİ UYKU SETİNİ BEĞENDİM İLKİ BİRAZ DAHA AĞIR BASIYOR C.TESİ DE DR. ERKEK OLDUĞUNU SÖYLERSE BİRİNİ ALMAYI İSTİYORUM
bebek yorganları var ancak başta battaniye veya uyku tulumu kullanılıyor.o sepetlerden bambam beşik vardı bizde nevresimini kullanmadım carsafı da ikiye katlayıp seriyordum yastık kılıfını da geçiriyordum.üstüne battaniye örtülüyorçok tatlılar...nevresim takımı da mı alıncak böyle... ilk zaman küçük sepet gibi bişey kullancam ben yeni doğanlara uygun var ya yatağının yanına koyuyosun, ona büyük bunlar... ben ne alıcam acaba... sadedece çarşaf bulcam sanırım küçük bi de yorgan mı örtcek.. bebek yorganı satılıyor mu ki?
Bu resimdekinden alıcam ben işte.. buna uygun uyku seti var mı araştırmak laızm... burda beşikle birlikte satıyorlar ek istiyorum ben
http://ink361.com/app/users/ig-1345405297/ipekbebe_market/photos/ig-728061624904362448_1345405297
öncelikle Hic bisey bilmiyorum diye düsünup telaslanmana hic gerek yok canim.Bebisini kucagina aldigin zaman inan Kirk yillik anneler gibi herseyi kontrol altina aliyorsun.Iste Rabbimin kadinlara verdigi en büyük nimet bence bu yavrunu koruma duygusu herseyi ögretiyor insana. Ben 16. yasimi yeni doldurmustum ilk oglumu dünyaya getirdim. daha kendim cocukken ögrendim herseyi simdi 12 yasinda ablasi.battaniye bir iki tane alsak yeter değil mi? Bayıldım bu arada battaniyelerine:)
Bir de hastane çıkışı kaç tane alsak ki? Bir tane mi alınacak o da? Doğunca onu mu giydiriyoruz, tekli tulum falan alsak olmuyor mu?
Ay ben hiçbişey bilmiyorum:)
öncelikle Hic bisey bilmiyorum diye düsünup telaslanmana hic gerek yok canim.Bebisini kucagina aldigin zaman inan Kirk yillik anneler gibi herseyi kontrol altina aliyorsun.Iste Rabbimin kadinlara verdigi en büyük nimet bence bu yavrunu koruma duygusu herseyi ögretiyor insana. Ben 16. yasimi yeni doldurmustum ilk oglumu dünyaya getirdim. daha kendim cocukken ögrendim herseyi simdi 12 yasinda ablasi.
Neyse gelelim cicilere :) Benim suan 4 tane battaniyem var.bizim dogumlar kisin oldugu icin bence bir kac yedekli olursa daha iyi oluyor.benim Diger iki oglullariminda dogumlari kisa denk gelmisti.Büyük kasim,Kücük aralik ayi dogumlu Almanyanin iklimi de oldukca soguk oldugu icin battaniyeleri ben cok kullaniyorum.
yeni dogduklarinda bebekler sürekli kusduklari icin bazen battaniyelere de degebiliyor biri yikanip kururken digerlerini kullanabiliyorsun .
Kis bebeklerinde bence en önemli olmasi gereken uyku tulumlari fiyat olarak biraz pahali olsalarda sicacik tutuyor insanin ici rahat ediyor.
Hastane cikisi takimlarindan ne yazikki buralarda satilmiyor.Ben türkiyeden 3 takim getirttim o da imrendigim icin .
Ama bence cokta gerekli degil citcitli uzun kollu atletler üzerine de yandan citcitli kadife boydan tulumlar bence yeterli.
Iki cesit eldiven ve sapka,yumusak kilotlu coraplar sicacik tutuyor .
Zaten ilk zamanlar battaniyeden pek cikmadiklari icin kat kat giydirmeyede gerek yok .
insallah yardimci olabilmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?