• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ev tıpı anakucakları , kullananları bızzat gordum ve tavsıye ettıler hep , bebek kucuk daha ve uyanık anne gozunun onunde olsun ıstıyor sadece olmayınca aglıyor, mutfakta yemekte yapacaksın anakucagı ıle al yanına hem ıcın rahat etsın gozunun onunde :KK66: oturuyorsun bebısı emzır yatır anakcuagına hafıf hafıf salla uyuyor, tv karsısına koy tv den seslere tepkı verıyor =) ben keısnlıkle alacagım ıns ev tipi anakucagı :KK66:

titresim li mi manuel mi düsünüosun

Arkadaslar ben ayrintiliya 03 kasimda aldim cok mu geç?
plesanta fln da asagidaya bir ihtimal belki yukari cikar die aldim oyle.
sizce erken mi gideyim?
Hayır neresi geçBenim doktorum 14 Kasım'da gel dedi ben gittiğim gün 23 haftam bitmiş olacak yani 24 ten bir gün almış Olacağım esasa benim ki en geç olanı ama doktor bu tarihi verdiyse telaşlanacak bir şey yoktur diye düşünüyorum.

ondan emın degılım ama arkadaslar tıtresımlı ve muzıklıler ıyı dıyor kullananlar , tıtresım bebegı rahatlatıyormus , yatak tıtresımlerı ıcınde aynı seyı soyluyorlar

park yatak kraftın beğenmiştim onda da var, nt okudum bi kaç yerde titresim gaz problemı ıcınde etkılıymıs ne kadar dogru bılmıyorum

park yatak kraftın beğenmiştim onda da var, nt okudum bi kaç yerde titresim gaz problemı ıcınde etkılıymıs ne kadar dogru bılmıyorum

kullananlarda oyle dıyor gaz ıcın ıyı dıye , bende kraftın begendım besık almıcam maden ondan alayım dıyorum park yatagı

kullananlarda oyle dıyor gaz ıcın ıyı dıye , bende kraftın begendım besık almıcam maden ondan alayım dıyorum park yatagı
bi park yatak alıcam yatması ıcın zaten ondan baskada bır sey almıcam kısmet olursa ona da uzun sure yatıyorlarmıs kuzenımızın oglu 2 yasında hala onda yatıyor diyor

Hayır neresi geçBenim doktorum 14 Kasım'da gel dedi ben gittiğim gün 23 haftam bitmiş olacak yani 24 ten bir gün almış Olacağım esasa benim ki en geç olanı ama doktor bu tarihi verdiyse telaşlanacak bir şey yoktur diye düşünüyorum.
Aynen. Ben de 17 kasımda gidecegim inşallah

A101 eve 1-2 durak uzaklıkta var
Akşam iş çıkışı gitsem kalır mı acaba küvet takımı ?

bende aksam ıs cıkısı alacaktım da annem cok erken sımdı dedı yer kaplıyor bıde acele etme onlardan her yerde buluruz yıne uygun fıyata zaten dedı :S

bi park yatak alıcam yatması ıcın zaten ondan baskada bır sey almıcam kısmet olursa ona da uzun sure yatıyorlarmıs kuzenımızın oglu 2 yasında hala onda yatıyor diyor

bende bı dolap bı park yatak alıcam nasıpse , cunku kendı dolabımda hıc yer yok kıyafetlerını koymam ıcın :S

bende hep park yatak diyordum dün fikrim değişti, baktıklarım hep markaydı ama ne bileyim hayal ettiğim gibi değil yani, beyaz ahşaptan oval yada dikdörtgen yatak alıcam tabi bulursam:)

bende aksam ıs cıkısı alacaktım da annem cok erken sımdı dedı yer kaplıyor bıde acele etme onlardan her yerde buluruz yıne uygun fıyata zaten dedı :S

Ben 40 liraya görmüştüm 3 lü takım en uygun
Şimdi yaklaşık 20 TL görünce alayım deidm o da plastik bu da

Hamilelik depresyonundayim sanirim.. Kafamda deli dusunceler.. Kendimi begenmiyorum.. Giydigimi yakistiramiyorum..degisiklik icin sacimi kestirmek istyrm ama ona da karsi cikiyorlar.. Hatta bi cok seye.. Ben cok bunaldim :KK43:(( bu sureci saglikla iyi bi sekilde atlatmak istiyorum artik :KK43:
Aynen bende kendimi hic güzel bulmuyorum,çok şişman hissediyorum ki daha 69 oldum,sacim yüzüm vücudum hepsi bana çok çirkin geliyor. :KK53:

Back
X