• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende hep park yatak diyordum dün fikrim değişti, baktıklarım hep markaydı ama ne bileyim hayal ettiğim gibi değil yani, beyaz ahşaptan oval yada dikdörtgen yatak alıcam tabi bulursam:)
Bende aynı şekilde pek beğenmedim park yatak oval beyaz sallanan bişi alıcam sanırım.

benımde yerım var aslında , sanırım kendı alacak ondan oyle dedı banada =) cunku sen dur bıse alma ben alıcam dıdı =)

Ben daha hiç bişey almadım
5.ay bitecek
Ufaktan başlamak istiyorum bu yüzden
Kıyafeti toplu alacağımız için ablamlarla
Küvet vs. şimdi sonrasında da kozmetik ürünlerini alayım diyorum
Sonra da mobilyalarını

Benim yüklük gibi bi dolabım var
En alt gözüne kova vileda koyuyordum zaten, küveti de koyarım sorun olmaz

ben küvet almıcam yiğenimin küveti duruyor ablamda mavi:)üzerine filesini alıcam sadece.yiğenimden bi kaç parça saklamıştık battaniyeleri felan duruyor onları kullanıcam.

5.ay bitecek
Sonra da mobilyalarını

varya biz daha var diye diye o zamanı yetiremicez açıkta kalcaz:))ne çok alıncak şey var yaaaaa..:)

Günaydın kızlaaar :) Nasılsınız? Ayrıntılı usg yi dün yaptırdım.Bebek iyi çok şükür. :nazar::KK46:Ama çok aşağıdaymış doktor erken doğum olabilir diyor dikkat etmemi söyledi ama zaten 4.çocuk olması biraz riskli benim için bir de sezeryan olunca araları da açılmadı :110: ama rabbim kolaylığını verir inşallah.Bu arada küçük bebeğimi sütten kesemiyorum nasıl olacak böyle hem karnımdaki hem bebeğim... Her yolu denedim ama bizim bicirik yemekten kesiliyor emzirmediğim zaman..Gece uykusuz işe geliyorum...Bakalım ne olacak :KK11:

oylemı hangı magaza vıskomu ortopedık mı ne alınır ıcıne onuda bılmıyorum :)

canım markanın kendi mağazasıydı ama viskomu ortopedikmi dikkat etmedim park yatağa odaklandığımdan:) kampanya istanbuldaki mağazasında da vardır diye düşünüyorum:)

kızlar dün bikini bölgesi ve göbek bölgesine ağda yaptırdım, acıdıkça çok kastım kendimi, birazcık tedirgin oldum bebek rahatsız oluyo mu acaba diye...

ama yapacak bişey yok mecburum..

göbeğimi de full aldırdım ya önce göbek çizgisini aldırdım baktım alınan yer bembeyz oldu diğer taraf kötü durdu full aldırdım... Göbekte kılın ne işi var yaaa:cry:

5.ay bitecek
Sonra da mobilyalarını

aynen ya bende almadım daha bıse , sadece canbebenın alt acma bezınden almıstım 1 paket
birrde babası beyaz battanıye almıstı,
bı kac bısede hedıye geldı arkadaslarımdan

Doğumda kullanmak için külotlu hasta bezleri nasıl sizce. Külot gibi giyip kirlenince atmak mı iyi yoksa diğeri mi iyi. Tabi sorum tecrübeli anneler için..
Ben geniş geniş Penye Külotlar almıştım ama bezle birlikte o şekil hareket etmek çekip indirmek kolay olmuyor.ben bu sefer külot şeklinde hasta bezi alırım

Günaydın kızlaaar :) Nasılsınız? Ayrıntılı usg yi dün yaptırdım.Bebek iyi çok şükür. :nazar::KK46:Ama çok aşağıdaymış doktor erken doğum olabilir diyor dikkat etmemi söyledi ama zaten 4.çocuk olması biraz riskli benim için bir de sezeryan olunca araları da açılmadı :110: ama rabbim kolaylığını verir inşallah.Bu arada küçük bebeğimi sütten kesemiyorum nasıl olacak böyle hem karnımdaki hem bebeğim... Her yolu denedim ama bizim bicirik yemekten kesiliyor emzirmediğim zaman..Gece uykusuz işe geliyorum...Bakalım ne olacak :KK11:
Allah kolaylık versin.

Back
X