• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben normalden çok korkuyorum o yüzden sezeryan istediğimi söyledim şimdide aniden sancılanıp sezeryane yetişemezsem normal doğurmak zorunda kalırsam diye korkuyorum:))

valla ben normalden çok korkuyorum o yüzden sezeryan istediğimi söyledim şimdide aniden sancılanıp sezeryane yetişemezsem normal doğurmak zorunda kalırsam diye korkuyorum:))

Bende ondan korkuyorum o da aklımda yoktu doktorum ya öyle olursan napıcan kendini şartlandırma dedi

Bende ondan korkuyorum o da aklımda yoktu doktorum ya öyle olursan napıcan kendini şartlandırma dedi

suan arkadasım bugun sabah dogum yapacak durumda beklıyoruz gününüde gectı ve evde tek , asansor yok bınada ,4. katta
ben cıkarken ınerken yoruluyorum hatta. aklım hep onda sureklı arıyorum ızınde alamadım yanında durayım dıye (yanında onunla duracak kımsesı yok esıde calısıyor halıyle aksam gelıyor) ve sakın Allah a emanet hıc bıse dusunmuyorum dıyor telı yanımdan ayırmıyorum sadece anında arıyayım taksıyı dıyor ama ıns bugun aksam oldu artık esı yanında olcak yarın gunduzude atlatırsa sonrakı gunler yanında olacagım arkadasımın.

Demek ıstedıgım sımdıden bunları duşunmeyin kendınızı strese sokmayan hepımıze ne oalcagı nasıl olacagı yazılı aslında evham bosuna yaparız ;)

Hayırlı olsun canım. Buarada ben yengecim kızımda yengeç. Oğlumuz balık olacak sanırım. Bende hep 2 çocuk istedim.1 kız 1 erkek ve yasim 35 i bulmadan. ALLAH Gönlüme göre verdi çok sukur kavuşmakta nasip olur inşallah

Kızlar bebişime birkaç tulum zıbın ve patik aldım çekirge ablanların dediği mağaza ciddi anlamda çok uygun

Fotoğraf-0003.webp
Fotoğraf-0005.webp

arkadaşlar dün doktora gittim bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için...aranızda bu ultrason görüntüsünü yorumlayacak olan var mı..ben hiçbişey anlamadım ne kadar dikkatli baksamda...doktor erkek dedi ama yüzde yüz demedi...

İstanbul/Kartal'a yakın tavsiye üzerine doktor araştırıyorum. Bilgi paylaşırsanız sevinirim bayanlar.

Back
X