Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım eğer dinlenmeyle geçiyosa sorun yokherkese iyi akşamlaaarrrkızlar bugün karnımın alt tarafı,kasıklarımda deli ağrı var gaz mı rahim büyümesi mi bilmiyorum..lakin bir fen öğretmeni olarak kanama olmadığı sürece korkmuyorum,aranızda benim gibi bu ağrıları yaşayan var mı ?? (bugun okul ve sonrası zorunlu ev ziyaretleri de yormuş olabillir mi acep,netcede arabayla da olsa hoplaya zıplaya ,yollar kötü
)
diymiii dinlenince baya bi geçti zaten ama alt tarafta ara ara oluyor yine,olmadı yarın gitmicem okula dinleniyim :/Gaz yorrgunluk ve artık büyüyor minik o yüzden bendede oluyo arada doktorum öyle olunca yatınca pozisyona göre rahatlıyosan dinlenince geçiyosa hiç korkma dedi
teşekkür ederimmmm,hiç geçmeyen bi ağrı değil çok şükür,dinlenince azaldı bayyaaa bi,olmadı bi kaç gün dinlenmeliCanım eğer dinlenmeyle geçiyosa sorun yok
benim iki gün hiç geçmedi
idrar yolu enfeksiyonu varmış meğer
o yüzden dikkat et kendine
Popo dan cekim yapilmis bacak arasinda da bisi var gibi duruyor egerki resimde gorunen bacak arasi ise erkek gibi:)
Yoo hiç bi şey anlamadım :)
Benimde ilki kız şimdiki erkek.kız annesi olmak farklı bence ...daha çok paylaşımımız var şimdiden.iyi bir abla olacagınada eminimaynen tek cocuk kalmasın ısterım bende ,
ve nasıpse dogum yapıp ızın bıtıp ıse gerı dondukten sonrada burada bı sure daha calısıp kısa bı sure, ayrılmayı dusunuyorum.ıs degısıklıgı ve ıs hayatımı duzene sokma fln ohoo baya yol var onumde ınş hersey gonlumuzce olur hepımızın kızları bereketlı gelır bıze her acıdan ,
su cok hosuma gıttı okuyunca , erkek annelerı ustune alınmasın aman onlarında ayrı yerı var sonucta
İlk çocuğunun kız olması, kadının bereketindendir.) [İbni Asakir]
ve bu gıbı daha hadısler var ınsan duygulanıyor =)
Erkek cnm benim ogluşunda böyle iki pozu var benim dr okla göstermiş ti bide.Eki Görüntüle 1279016 Eki Görüntüle 1279017
arkadaşlar dün doktora gittim bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için...aranızda bu ultrason görüntüsünü yorumlayacak olan var mı..ben hiçbişey anlamadım ne kadar dikkatli baksamda...doktor erkek dedi ama yüzde yüz demedi...
ben aldim ama hiic kullnmadim evde de canbebeleri kullandim geneldeKızlar altaçma denen kadife şeyler var ya hayvan şeklinde falan, sevimli duruyor ama almaya gerek var mı sizce?
Çevremdekiler hep canbebenin falan kullan at altaçmasını kulanıyorlar, yıkama derdi bulaştı derdi yok...
o peluş olanları almanın esprisi ne, kullan at'ın altına mı sericez yumuşak yerde yatsın diye yoksa gereksiz mi ancak heves edip mi alıcaz?
ben buyuk penye kilotlardan almistimcokta memnun kaldimDoğumda kullanmak için külotlu hasta bezleri nasıl sizce. Külot gibi giyip kirlenince atmak mı iyi yoksa diğeri mi iyi. Tabi sorum tecrübeli anneler için..
hayirli ugurlu olsun bahti gzl olsun insallah ismini ne koydular ?Iyi aksamlar kızlar. Bugün çok yoruldum.ablam dogum yaptı sabah 8 den akşam 8 e hastanedeydim.minicik bir ogluşumuz oldu.yumuşacık pamuk gibiydi.çokda kuvvetli küçük erkek.altını degiştirirken birde işeyiverdi allahtan hemen farkettikte ortalık batmadı
Alttan çekilmiş görüntü bu iki bacağı ve bacak arası gorunuyorHakkaten gördün mğ ya![]()
selam kizlar bugun saglik ocagina gittim tetanoz asimi vurdurdum 1 doz
Aradan 4 yil gecmis bence en azindan 2 tane yapalim dedi drum snra kendi doktoruma gittim oglusum uyuyordu sagligi iyi 1 hafta onden gidiyor hala haftaya detayli ultrasina gircem 200 dediler randevu alcam yarin
Kansizlik cikti kan ilaci basladik
Idrar yollari enfeksiyonu gene cikti 3 ayi atlattigimiz icin biraz daha kvvetli ilaclar verdi dr dilerim bu sefer kurtulurum su enfeksiyindan
24. Haftamda da seker yuklemesi yapulcak bizden hbrler boyle gorusmek uzere
Gözün iz aydın Allah analı babalı büyütsunIyi aksamlar kızlar. Bugün çok yoruldum.ablam dogum yaptı sabah 8 den akşam 8 e hastanedeydim.minicik bir ogluşumuz oldu.yumuşacık pamuk gibiydi.çokda kuvvetli küçük erkek.altını degiştirirken birde işeyiverdi allahtan hemen farkettikte ortalık batmadı
Iyi aksamlar kızlar. Bugün çok yoruldum.ablam dogum yaptı sabah 8 den akşam 8 e hastanedeydim.minicik bir ogluşumuz oldu.yumuşacık pamuk gibiydi.çokda kuvvetli küçük erkek.altını degiştirirken birde işeyiverdi allahtan hemen farkettikte ortalık batmadı
Merhaba canim hayirli geceler bendebende allah izin verirse nisan annesi olacagim bugün saglik ocagina gittim bana 18. Haftama randevu verdi teteoz aşışi için..erken değil mi 18.hafta ben 20.haftada olur saniyordum eve gelince aklima geldi :)Ben de bu gün tetenoz aşımı oldum. 20+4 üz. İkinci doz bi dahaki ay yapılcak.
Ben de c.tesi detaylı ultrasona gircem bakalım inş bi sorun çıkmaz ikimizde de.
Bende de kansızlık çıktı. Kan değerim 9 a düşmüş.
Kan ilacı kullanıyodum. Dozunu arttırdık.
24 haftada bana da şeker yüklemesi yapılcak :)
ben de 17. Haftamda oldum.Merhaba canim hayirli geceler bendebende allah izin verirse nisan annesi olacagim bugün saglik ocagina gittim bana 18. Haftama randevu verdi teteoz aşışi için..erken değil mi 18.hafta ben 20.haftada olur saniyordum eve gelince aklima geldi :)
Merhaba canim hayirli geceler bendebende allah izin verirse nisan annesi olacagim bugün saglik ocagina gittim bana 18. Haftama randevu verdi teteoz aşışi için..erken değil mi 18.hafta ben 20.haftada olur saniyordum eve gelince aklima geldi :)