• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İstanbul/Kartal'a yakın tavsiye üzerine doktor araştırıyorum. Bilgi paylaşırsanız sevinirim bayanlar.

Zeynep Gençler!!! Ben üsküğdardan kartala gittim o kadın için... Muhteşem! Ama oralardaki hastanelerde doğum yaptırtıyomuş o yüzden ona devam edemiycem evime de çok uzak

kızlar zaten sancı başladı yarım saatte doğurucam olmuyo...

annemins ancıları 24 saat önceden başlamış mesela ufaktan...

arkadaşımın da suyu gelmiş ılık duşunu almış giyinmiş etmiş çıkmış sonra evden, hastanede de beklemiş tabi daha

evet oleymıs , ben arakdasım ıcın sancıyla o merdıvenlerı nasıl ıner , bıde suyu fln gelır Allah korusun tek basına panık yapar dıye aklım onda yoksa zırt dıye cocuk dogmuyor =)

Zeynep Gençler!!! Ben üsküğdardan kartala gittim o kadın için... Muhteşem! Ama oralardaki hastanelerde doğum yaptırtıyomuş o yüzden ona devam edemiycem evime de çok uzak
Bende üsküdar dayım yeni dr değiştirdim. Yunus Emre hastanesinde ekin hanıma gidiyorum

ve yarın kendi doktoruma gitmem gerekli detaylıyı göstereğim hemde 1.5 ay oldu gitmeyeli izin almakta sıkıntı yarın öğleden sonra doktorum yok :KK43:
kıyamam ben sana canım yaa:-(doktora gitmek içinde mi izin vermiyolar nerde çalışıyosun ki?

bu doktoru bende duydum iyi doktor dıye , kartal egıtımarastırma hastanesındemıydı?

özel bi şirkette canım muhasebeciyim üst üste izin alınca tavır yapıyolar dün izinliydim pazartesi aşı vardı öğleye kadar izinliydim
kıyamam ben sana canım ya bende özel bir şirkette muhasebeciim ama allahtan iizn konusunda sıkıntı yaşatmıyolar biraz surat oluyo ama yapcak bişey yok:-)

Bende mavi Tavşanlı battaniye ve yeşil kova ve masrapa aldım.evde yeşil küvetimiz var. Battaniye nin kumaşı kaliteli değil ama desenini sevdim.oturdugu zaman halinin üstüne sererim artık kızimdan kalma Battaniye leri var zaten kuşumun ilk hastane çıkışında onlarda kullanırım. Çoğu şeyi unisex almışım zaten.turuncu yeşil beyaz

arkadaşlar izmirde olan arkadaşlar var mı varsa hangi hastahanede hangi doktora gidiyolar??

kıyamam ben sana canım ya bende özel bir şirkette muhasebeciim ama allahtan iizn konusunda sıkıntı yaşatmıyolar biraz surat oluyo ama yapcak bişey yok:-)
Özel sektör böyle malesef birgün bişey söylemese birgün söylüyor. Salı izin aldım doktora gittim.dunde kızım kusmus rahatsız Allah a şükür sabah iyi ledi ise gelebildim. Gece uyumadim ateşlenir mi diye bekledim. Sabah yine ise geldik mecburen.yarin doktora goturucem kızımı insallah

selam kizlar bugun saglik ocagina gittim tetanoz asimi vurdurdum 1 doz
Aradan 4 yil gecmis bence en azindan 2 tane yapalim dedi drum snra kendi doktoruma gittim oglusum uyuyordu sagligi iyi 1 hafta onden gidiyor hala haftaya detayli ultrasina gircem 200 dediler randevu alcam yarin
Kansizlik cikti kan ilaci basladik
Idrar yollari enfeksiyonu gene cikti 3 ayi atlattigimiz icin biraz daha kvvetli ilaclar verdi dr dilerim bu sefer kurtulurum su enfeksiyindan
24. Haftamda da seker yuklemesi yapulcak bizden hbrler boyle gorusmek uzere

kaç lökosit çıktı idrarda? bend e bugün tahlil yaptırıcam ayda bir yaptırıyorum

Back
X