• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben hiç vermedim kilo 87 yle hamile kaldım dün 92 buçuk olmuştum ama boyum175 benim

hafta içi alıştım kalktım bu saatte

gülr güle kullan canım çok güzeller
Bende hiç kilo vermedim 79 dum 84 olmuşum. Her aya 1 kilo.benim boy 1.65 bide.ama zaten hep büyük bedenim.onemli olan bebeğim sağlıklı mı o kadar.yas 35 i bulmadan ideal kiloma inmek için bir tedavi gorucem insallah doğumlardan önce 65 felan dim beni kurtariyodu

2014-09-20 17.31.27.webp
buda bizm 16 haftalikkenki back ararasi resmimiz teyzeleri yakndan

az kalmış çok değişik oldum ben ayak tabanının aynısını gordum kalbının atısını gorduk hareket etmesını benım kızım tembel olcak galıba doktor dürtmeden hareket etmıyor :)
Evet canım az kaldı ama zaman geçmiyo ya ayyy yerim ben onuu uyuyodur belki annesi:-))

Burcu gözün aydın ve kocaman maşallah kızına :nazar:

Kızlar bana doktorum tetenoz aşısı yaptırma dedi boşuna ateşin cıkmasın bende yaptırmıycam :D

Günaydın kızlar, dün renkli dopplere girdim kesin artık bir kızım oluyor.. 458 gram olmuş yumruk yapmış ellerini ayak tabanını gördüm çok değişik bir duygu ama goruntuler cok net degıl cunku eşi bebeğin önündeymiş.. böbreklere kalbine gelen giden kan damarlarına baktılar Allaha şükür bir sıkıntı yokmuş.. 28 kasımda şeker yüklemesi için gidim hemde kontrole...
Gozun aydin canim sag salim dogmasinida nasip etsin rabbim :)

Back
X