- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Gozin aydin canim cok sukur hersey yolunda,bende girmek istiyorum artik detayliyaaaa :s
ne zaman gırıceksın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozin aydin canim cok sukur hersey yolunda,bende girmek istiyorum artik detayliyaaaa :s
YAĞIZDA GÜZEMİŞ CANIMbir oğlum olsaydı eğer adını yağız veya yiğit koyardım..
YNEN BENDE GİRMEK İSTİYORUM BAKALIM RANDEVUMUZ 03 KASIM BİİZMDEne zaman gırıceksın canım
Gunaydin annlerrr mutlu hafta sonları herkesedun yanimda yoktu atamadim buda benim bebegimin bacak arasi resimi bi bakin teyzeleri:)))Eki Görüntüle 1281192
Bende hiç kilo vermedim 79 dum 84 olmuşum. Her aya 1 kilo.benim boy 1.65 bide.ama zaten hep büyük bedenim.onemli olan bebeğim sağlıklı mı o kadar.yas 35 i bulmadan ideal kiloma inmek için bir tedavi gorucem insallah doğumlardan önce 65 felan dim beni kurtariyoducanım ben hiç vermedim kilo 87 yle hamile kaldım dün 92 buçuk olmuştum ama boyum175 benim
hafta içi alıştım kalktım bu saatte
gülr güle kullan canım çok güzeller
YNEN BENDE GİRMEK İSTİYORUM BAKALIM RANDEVUMUZ 03 KASIM BİİZMDE![]()
Evet canım az kaldı ama zaman geçmiyo ya ayyy yerim ben onuu uyuyodur belki annesiaz kalmış çok değişik oldum ben ayak tabanının aynısını gordum kalbının atısını gorduk hareket etmesını benım kızım tembel olcak galıba doktor dürtmeden hareket etmıyor :)
Evet canım az kaldı ama zaman geçmiyo ya ayyy yerim ben onuu uyuyodur belki annesi)
bana çekcek sanırım hep uyuyor :)
yok canım ben de sendenım bende hıc anlamıyorum :)Bu bacak arası resimlerden bir ben anlamıyorum galibaa![]()
hahahhaBu bacak arası resimlerden bir ben anlamıyorum galibaa![]()
Günaydın mart anneleri ,
Anadolu yakası hastane ve dr arayışım son gaz devam ediyor... güncel bilgileri okuyabilir sizde paylaşabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...angi-dr-la-yapacaksiniz.764193/#post-37458141
saoll canım benimBurcu gözün aydın ve kocaman maşallah kızına![]()
Bacaklari yukariya kaldirmis gibi kuzumm ton ton olacak bu sanki ya :)Gunaydin annlerrr mutlu hafta sonları herkesedun yanimda yoktu atamadim buda benim bebegimin bacak arasi resimi bi bakin teyzeleri:)))Eki Görüntüle 1281192
Gozun aydin canim sag salim dogmasinida nasip etsin rabbim :)Günaydın kızlar, dün renkli dopplere girdim kesin artık bir kızım oluyor.. 458 gram olmuş yumruk yapmış ellerini ayak tabanını gördüm çok değişik bir duygu ama goruntuler cok net degıl cunku eşi bebeğin önündeymiş.. böbreklere kalbine gelen giden kan damarlarına baktılar Allaha şükür bir sıkıntı yokmuş.. 28 kasımda şeker yüklemesi için gidim hemde kontrole...