2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel yapmışın canım ya bende yapmak istiyorum

Günaydın kızlarr nasılsınız..ya gece hiç uyuyamadım adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor kafama takıldı uyku tutmadı..sizce anormal bi durum varmıdır.dr gitmeme de daha 12.13 gün var

Citcitli badi alicam kizima ama kisa kollu var asklili var uzun kollu var hangisi daha kullansli olurki ?

Benim gobek deligm icine goctu karnim cok buyudugu icin sanrm.. sizn de oyle mi ?

aynen bendede öyle...penye badi vs giydiğimde direkt ortada göçüğüm))

dün doktora gittim arkadaşlar..bebeğin kilosu 270 gram ,boyu yaklaşık 17 cm dedi doktor...cinsiyet içinde birkaç gün önce buraya ultrason fotomu atmıştım belki hatırlayanınız vardır, hafta içi gittiğim ilçedeki doktor büyük ihtimal erkek demişti,dün ise tam netleşti yüzde 100 erkek dedi doktorum...bir kızım vardı şimdi birde oğlum olacak çok mutluyum...rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...

bu arada yeni yeni eski kıyafetler olmuyor dün tayt üzeri bir tunik aldım...şimdiden çok hızlı gidiyorum kilo konusunda ,bakalım sonu ne olacak...yavaş yavaş dikkat etmem gerekiyor bunun farkına vardım...zaten son 2 ay çok hızlı şişiyoruz bari şimdi azda olsa dikkat etmeli diyorum ben...

tayt üzeri için bunu aldım lcw den..altınada uzun kışlık botlarım var taba rengi ,düz taban ,diz kapağına kadar öyle kombinleyeceğim..üst kısım düğmeli olduğu için lohusalıktada giyilebilir ve kumaşı kalın kışlık kumaş...tam bize göre...

ya hamile iken şıkır şıkır giyineyim diyorum ama seçenek çok fazla yokki maalesef...internetede güvenemiyorum..keşke büyük bir şehirde olsaydımda rahat rahat istediğimi bulabilseydim

Kızlar yumurtayı katı yemek gerekiyo ya uyabiliyo musunuz? Son zamanlarda canım hep yağda cıvık yumurta istiyo yapıyorum sarısı çok az pişmiş şekilde

Citcitli badi alicam kizima ama kisa kollu var asklili var uzun kollu var hangisi daha kullansli olurki ?

Yaşadığın yere göre alırsın canım. Hava sıcaksa kısa kollu alırsın. ama şu tişört gibi kolu olanlardan almak bana daha mantıklı geliyor.
Burada yaz cok sıcak oluyor. Yaz için de sıfır kollu olanlardan alıcam ben mesela.

Şu " yiyip yiyip kilo alamayanların" bebekleri daha kilolu doguyor bence. eteafımda bir sürü örnegi var.
dün de böyle bi arkadaşın dogumuna gıttık. Maşaallah çocuk tosun gibiydi :)
Kendi de hamile kaldıgında 47 kiloymuş. toplam 13 kilo almış doguma kadar.
Bizim nasıl olacak acaba..

Bunlar da benim annemden baslangic olarak
Bende kayınvalidemin yaptıklarını bi gittiğimde çekip ekliycem heveslendimm
Günaydın kızlarr nasılsınız..ya gece hiç uyuyamadım adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor kafama takıldı uyku tutmadı..sizce anormal bi durum varmıdır.dr gitmeme de daha 12.13 gün var
canım biraz yat dinlen olmadı yarın bi git doktora geçmiş olsun

Hoş görünüyo bende küçük yerdeyim ya netten alıcam yada evdekiler olmadığında kardeşime yada ablama aldırıcam onlar ankaradan yada samsundan alıp yolluycaklar artık
Kızlar yumurtayı katı yemek gerekiyo ya uyabiliyo musunuz? Son zamanlarda canım hep yağda cıvık yumurta istiyo yapıyorum sarısı çok az pişmiş şekilde
bende yağda az ğişmiş yiyorum ama zaten son zamnlarda hiç yemiyorum ya unutuyorum

canım geçen haftada benim karnımda acı vardı resmen arada da adet olacakmışım gibi agrıyordu bak bu hafta geçti çok şükür bence genişliyor ya karnmımız agrı acı yapıyordur bi şey yoktur sadece dikkat et.

K
Kac kilo aldin ? Bnm de eski kiyaftler olmuyo dikkat etmem lazm 8 kilo almisim toplmda

Bunu bn de cok begendim gule gule giy :)

İnş dediğin gibidir cnm yeterki sağlıklı olsunda ben her acıya ağrıya katlanırım ama işte panik oluyorum.daha öncede kalp durduğu için bir kürtajım var ondan bu tedirginliğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…