- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Nasil guzel seyler varmi gitmeye deger mi
Tesekkurler bn yedim gunluk cevizmiAfiyet olsunn bende ceviz yiyorum kan olsun can olsun meleklerimizee
Benim kuzenimin kizinin adi hatice rana cok guzel bi isim bnce :)kızımın adını hatice mi koysam diyorum.haticenin yanına ikinci bi ad bulsak hatice rana,hatice yüsra,hatice berra,hatice kübra?????
Cok guzel bayildim :)Kizlar sizce nasil olmus?Dayanamadik biraz erken yaptik
Cok guzel bayildim :)
Canim cok geçmiş olsunSağol canım. Bugün ben gastroentrolojiye gittim işte . Doktor uzun uzun dinledi şikayetlerimi. Endoskopiyi önermediğini söyledi. Endoskopiyi ancak aktif bir mide kanamasından şüphelenirsek yaparız gebelikte dedi. Ama tahlillerimde böyle bişi olabiliceğine dair bi bulguya rastlanmadı. Yok yani bence midelerimiz hassas ve bazı yediklerimiz dokunuyor bazen stres sıkıntı tetikliyor. İnşallah geçicek
Çok güzel elinize sağlık bende yapmak istedim kolay mi?Kizlar sizce nasil olmus?Dayanamadik biraz erken yaptik
Çok sağol canımCanim cok geçmiş olsun
Çok güzel elinize sağlık bende yapmak istedim kolay mi?
Sağol canım. Bugün ben gastroentrolojiye gittim işte . Doktor uzun uzun dinledi şikayetlerimi. Endoskopiyi önermediğini söyledi. Endoskopiyi ancak aktif bir mide kanamasından şüphelenirsek yaparız gebelikte dedi. Ama tahlillerimde böyle bişi olabiliceğine dair bi bulguya rastlanmadı. Yok yani bence midelerimiz hassas ve bazı yediklerimiz dokunuyor bazen stres sıkıntı tetikliyor. İnşallah geçicek
Benim eşim doğuda görev yapıyor hamile oldugumu bile gittikten sonra öğrendim ve 18 haftam bitiyor ve daha hic görmedi buna da sükür diyorum sağlığı yerinde moralinizi bozmayın allahım hepimizin yardımcısı olsun bebişlere negatif enerji vermeyinDuygularımıza engel olamıyoruz ama düşüncelerimizi hep pozitif tutmak lazım canım.
Herkesin kendine göre yaşadığı zorluklar vardır illa ki.Mesela ben karışık bir yerdeyim ve eşimin işi dolayısıyla her gün eşim eve gelecek mi endişesini taşıyorum;ya da bir gidiyor en kısa 2 hafta olmak üzere gelemiyor,özlüyorum,göremiyorum,bazen sesini bile duyamıyorum;ama çok şükür ki sağlığı yerinde diye ferahlıyorum.Yoksa bebeğimiz olumsuz etkilenir
Demek istediğim hayırlısıyla sen de bebeklerini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah,içini ferah tut,güzel şeyler düşün,aklına öyle düşünceler getirme.Haddim olmayarak tavsiyem;istersen alışveriş yap,hayal kur,kitap oku,bebeklerine ninniler söyle,sohbet et,hatta günlük tut;ilerisi için onlara harika bir hatıra olur.Bak nasıl çabucak geçecek zaman,rahat ol annesi
Benimde gece bulntilarim geri dondu maalesef ki,ne yapsak ne yesek bos bence hormonlar normale dönmeden geçmez bulantilargecmis olsun cnm benimde 3 gundur midem bulaniyo en son 1 ay once bitmiati bulantilarm. Bende korkuyorum sizlere sorcaktm ama benm gibi yasayanlarda varmis bu haftalarn olustrdgu bisey mi acaba. Bi de gobek deligimde son bi kac gundur ara ara kramp hissedyrm bunu yasiyormusun ?
Saol canim ins saglikli sihatli olsun rabbim hepimizin gonlundekini versin :)Boş ver sen çok ciddiyim bunlar hep hamileliğinizi tereddütle merakla geçirmemize neden oluyor tadını çıkaramıyoruz bu sefer senin oğlun olacak Allah'ın izniyle
Cok guzeller bunlar ya gule gule giysin giydir ins :)
Rana isimli bi kac tsnidigim vardi hepside inanilmaz guzeldi sanirim anlami kralice demekkızımın adını hatice mi koysam diyorum.haticenin yanına ikinci bi ad bulsak hatice rana,hatice yüsra,hatice berra,hatice kübra?????
ben sunu da farkettim az yemek yemeye basladm midem fazlasni almyr biraz kacirdim mi mide bulantm basliyor. Rahim artik yukari cikti ve buyuyor acaba mideye baski yaptigi icin mi bulanyr ki? ins tez zamanda bu skntmzdanda kurtuluruz.Benimde gece bulntilarim geri dondu maalesef ki,ne yapsak ne yesek bos bence hormonlar normale dönmeden geçmez bulantilar
2 tane erkek dogurmus ya biliomus
Bende alttan cekilen bi foto kordon bagi ne arar popoda dedim bi guzel anlatti su rahim duvari su esi suralarda bi yerdede kordon vardir faln diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?