2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nasil guzel seyler varmi gitmeye deger mi

Evet canim cok guzel seyler var insan kendini hepsini almamak icin zor tutuyo. Herkesin bahsettigi bi han vardi orayi bilmedigim icin gidemedim ama diger sokaklar susleri almam icin yetti Bizde simdi annemle oturup yaptik kapi susunu fotografini eklemeye calisacam

Canim cok geçmiş olsun

Çok güzel elinize sağlık bende yapmak istedim kolay mi?

Saol canim. Bende korkmustum ama kolay ve zevkli oldu, internetten baktim silikon tabancasiyla yapistiriyolardi bende normal yapistirici vardi onunla denedim yapismadi bende hepsini arka tarafindan minik toplu ignelerle igneledim zaten icindeki kalin kopuge igne batinca icinde kaldi butun malzemeyide tuttu, tulun ucunada minik bebekler aldim hosgeldin yazan onlarida cift tarafli bantla yapistiricam. Artik zaman nasil gececek bilmiyorum

gecmis olsun cnm benimde 3 gundur midem bulaniyo en son 1 ay once bitmiati bulantilarm. Bende korkuyorum sizlere sorcaktm ama benm gibi yasayanlarda varmis bu haftalarn olustrdgu bisey mi acaba. Bi de gobek deligimde son bi kac gundur ara ara kramp hissedyrm bunu yasiyormusun ?

Benim eşim doğuda görev yapıyor hamile oldugumu bile gittikten sonra öğrendim ve 18 haftam bitiyor ve daha hic görmedi buna da sükür diyorum sağlığı yerinde moralinizi bozmayın allahım hepimizin yardımcısı olsun bebişlere negatif enerji vermeyin

Benimde gece bulntilarim geri dondu maalesef ki,ne yapsak ne yesek bos bence hormonlar normale dönmeden geçmez bulantilar

selamlar herkese. bugün ben de bi beş haftanın ardından doktora gittim. oğlum olacakmış, doktor kesin dedi artık. gelişimimiz de iyiymiş allaha şükür. üç hafta sonraya ayrıntılı ultrason için randevu almamı söyledi. ondan da hayırlı haberler alırım inşallah..

Boş ver sen çok ciddiyim bunlar hep hamileliğinizi tereddütle merakla geçirmemize neden oluyor tadını çıkaramıyoruz bu sefer senin oğlun olacak Allah'ın izniyle
Saol canim ins saglikli sihatli olsun rabbim hepimizin gonlundekini versin :)

kızımın adını hatice mi koysam diyorum.haticenin yanına ikinci bi ad bulsak hatice rana,hatice yüsra,hatice berra,hatice kübra?????
Rana isimli bi kac tsnidigim vardi hepside inanilmaz guzeldi sanirim anlami kralice demek
Yusra da guzel anlamida guzel adiyla yasasin melegin :)

Benimde gece bulntilarim geri dondu maalesef ki,ne yapsak ne yesek bos bence hormonlar normale dönmeden geçmez bulantilar
ben sunu da farkettim az yemek yemeye basladm midem fazlasni almyr biraz kacirdim mi mide bulantm basliyor. Rahim artik yukari cikti ve buyuyor acaba mideye baski yaptigi icin mi bulanyr ki? ins tez zamanda bu skntmzdanda kurtuluruz.

2 tane erkek dogurmus ya biliomus
Bende alttan cekilen bi foto kordon bagi ne arar popoda dedim bi guzel anlatti su rahim duvari su esi suralarda bi yerdede kordon vardir faln diye

Canım o seni kıskanmis. Ne acaip insanlar var gereksiz polemik. Çıkınca göreceğiz artık deseydin
Evladın kızı erkeği hiç farketmez önemli olan hayırlı olanı. Oğlu olanın başı göğe mi eriyor. Senin 2 kızın vardı demi? Bunu da erkek istyordun Allah gönlüne göre verdi.
Ne olursa olsun hayırlı olan olsun. Her iki cinsten de tattirsin yüce Allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…