2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şaka maka yarıladık hamileliğimizi
evettt darısı diğer yarısına

Iyi akşamlar herkese annisler 2 gündür eşimle süper vakit gecirdik bebegimiz de tekmeleriyle bize eslik etti esim bile elini koyunca vuruyor kuzum benim Bugun bnde lcwdan bi tane elbise ve diz üstü etek aldım
güle güke kullan canım bende baya hissetmeye başladım ne güzel vuruyo pat pat

Mrb güzel hamişler
merhbalar canım

Günaydın bir buçuk günü olmayan bir iş haftası ne kadar güzel. Bu ülkeyi ve Ozgurlugumuz u bize armağan eden Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhu sad olsun.3 ananin cigeri yandı yuksekovada Allah sabrini versin.ulkemizi bu duruma sokmaya çalışan tüm yerli yabancı güçlere Rabbim fırsat vermesin inşallah.

Amin insallh..

Soğuk havaya aşık biri olarak musmutlu uyanıyorum şu günlerde :)
Günayydıınnnn :)

Günaydın Kızlar,

Bu akşam detaylı ultrasona gideceğim inşallah hiç bir problem yoktur, mutlu ayrılırım ultrasondan...

geçen hafta 2 gün bebek çok hareket etmiyordu seyrekti endişeleniyordum spnra baktım ki kasıkların orada değil daha yukarıda vuruyor ancak elimi koyunca anlayabildim, daha yağlı bölge oduğu için kasık kadar net anlaşılmıyo..
şimdi yine aradakasık çevresnden vuruyor...

baby23 senin de ultrason bugün değil mi? Fetus'ta nakite indirim falan gibi birşey var mı acaba? Bazı lab.larda oluyor, sen sordun mu hiç fiyatla ilgili birşey?

GÜNAYDINNN.. Ben de bugün ayrıntılı ultrasona gireceğim. Bebişlerimi özledim ve endişeliyim merak ediyorummmm.. İnşaallah hepimiz hayırlı sağlıklı haberlerle evimize döneriz.. Dualarınızı bekliyorum..

Gozun aydn canim. Damladan banada saglik ocagindan vermislerdi hamileker icin kullanilmamasi yaziyordu korkup kullanmadim doktorum bisey olmaz kullan dedi kararsiz kaldim

Benim dvitaminim alt sınır 25 olmalıyken 7'ydi.

3 doz Dvit kullanmıştım geçen sene sonra ne oldu bilmiyorum...
Sağlık ocağı da ölçmüyormuş kaldı öyle, bi ara baktırayım ben de, düşüktür benimki d emuhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…