2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende de aynı durum vardı sonra keşfettim ki ayaklarını yukarı vermiş ondan eskisi kadar net hissedemiyorum...

elimi koyup bekleyince emin oldum

sagoll canım bende gıtmek ıstıyorum onumuzdeki aylarda

Gunaydin herkesee... mutlu huzurlu guzel haberli bir hafta olsun ins. Cuma gunu konyrolum vardi oglumun sagligi yerindeydi. Ama hala yukari cikmamis cok asagidaymis. Cok dikkat etmelisin dedi dr. Biraz moralim bozuk. Dualarinizi bekliyorum. Birde boyle olan sobradan yukari cikan varmi

Kızlar benim bebişimde yukarda değil sanki arada karın deliğimin hizzasında hissediyorum ama genellikle aşağıda normal diye düşünüyporum ama

günaydın kızlar,

o kadar moralim bozuk o kadar kötüyüm ki, kime anlatayım nerde ne derman arayayım hiç bilmiyorum. bu kusmalar bulantılar beni artık mahvetti. sabah aç karnına üç defa istifra edilir mi bişey mi var anlamıyorum deliricem artık ne yapayım nereye gideyim kime anlatayım derdimi bilmiyorum kimse de derdimi anlamıyor. herkes güllük gülistanlık hamilelik yaşarken ben şımarıklık yapıyorum sanan bile var. bıktım artık bu halimden

gunaydın;
canım üzülme bende aynı durumdayım.dun annemden eve giderken yolda kustum Ahllah'tan ablam yanımdaydı işin kötüsü o kadar çok öğürdüm ki altıma da kaçırdım sokaklarda resil oldum tabi sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım.inan bende henuz hamileliğimin tadını çıkaramıyorum.sürekli endişe korku bulantılar bide şimdi ileriki ayların tedirginliği başladı karnım büyüdükçe korkularım çoğalıyor ağlamalarım oluyor.iştahım hiç açılmadı canım hiç bişey istemiyor eskiden yemeği sevdiğim için yerdim şimdi yaşamak için yiyorum bulantımı kesicek hiç bişey bulamıyorum 5. aya girdik hala bulantı dramminnie ilacıma devam ediyorum.ve evet babam bile ben boyle hamile görmedim dedi kimse anlamıyor ama çoğu gitti azı kaldı..umarım geçicek.

canim benim ya lutfen uzulme. Ben de benzer durumlar yaşıyorum biliyorsun. Gece cok ac yatmamaya çalış. Sabah hemen bir tost ye yağsız.. Mideye dokunmuyor. Gececek insallah ve dua et

bunu parça parça alıp kendiniz mi yaptınız?

kaça aldınız, kahvecinin sokqağından mı?
ben de havuzlu handa leylekli bir kapı süsü gördüm 35 tlydi ama bebeğin adı yazılanlardan deildi, hastane için...
gerçi ismi kapıya ayrı da yazabiliriz

tabi bi de şöle bişey var ki ben şimdi alsam doğurana kadar yüz kere başkalarını beğenir pişman olurum, öle de pis bi huyum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…