Kızlar günaydın.ben bebeklerimin hareketini 3/4 gündür net hissediyorum.arada sanki bağısakta büyük bir gaz hareket ediyo ya da bebekler dönüyo yer değiştiriyo gibi bişiler hissediyorum.bu bebek dönüşü olabilir mi gerçekten yoksa Allah korusun kasılma falan olabilir mi.siz nasıl hissediyosunuz
Gunaydin. Keske hep ilkbahar olsa... oyle bir yerde yasamak istiyorumHerkese gunaydinn havalar iyice soguyor artik ve usumeyi sevmiyorumm :s
Evet canim cok guzel seyler var insan kendini hepsini almamak icin zor tutuyo. Herkesin bahsettigi bi han vardi orayi bilmedigim icin gidemedim ama diger sokaklar susleri almam icin yettiBizde simdi annemle oturup yaptik kapi susunu fotografini eklemeye calisacam
gule gule kullan canım cok guzell olmus elıne saglık
günaydın kızlar,
o kadar moralim bozuk o kadar kötüyüm ki, kime anlatayım nerde ne derman arayayım hiç bilmiyorum. bu kusmalar bulantılar beni artık mahvetti. sabah aç karnına üç defa istifra edilir mibişey mi var anlamıyorum deliricem artık ne yapayım nereye gideyim kime anlatayım derdimi bilmiyorum kimse de derdimi anlamıyor. herkes güllük gülistanlık hamilelik yaşarken ben şımarıklık yapıyorum sanan bile var. bıktım artık bu halimden
canim benim ya lutfen uzulme. Ben de benzer durumlar yaşıyorum biliyorsun. Gece cok ac yatmamaya çalış. Sabah hemen bir tost ye yağsız.. Mideye dokunmuyor. Gececek insallah ve dua etgünaydın kızlar,
o kadar moralim bozuk o kadar kötüyüm ki, kime anlatayım nerde ne derman arayayım hiç bilmiyorum. bu kusmalar bulantılar beni artık mahvetti. sabah aç karnına üç defa istifra edilir mibişey mi var anlamıyorum deliricem artık ne yapayım nereye gideyim kime anlatayım derdimi bilmiyorum kimse de derdimi anlamıyor. herkes güllük gülistanlık hamilelik yaşarken ben şımarıklık yapıyorum sanan bile var. bıktım artık bu halimden
Selam herkese
Soğuk ve yorgun bir Pazartesiden merhaba :)
Evet canim cok guzel seyler var insan kendini hepsini almamak icin zor tutuyo. Herkesin bahsettigi bi han vardi orayi bilmedigim icin gidemedim ama diger sokaklar susleri almam icin yettiBizde simdi annemle oturup yaptik kapi susunu fotografini eklemeye calisacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?