2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu tarz bişey alıp ismi kendin ekleyebilirsin
İstersen ince keçeye harf çizip kesersin, istersen de alfabe ya da harf satın alabilirsin

benim baktığımda hoşgeldin bebeğim yazıyodu isme yer yoktu ama hastaneye asarsam kapıya ayrı yazabilirim adı keçelerle diyorum

Ben park yatak die dusunuyorum kullanmadıgın zaman kaldır cantasına koy annende kalcagı zaman kur annenın evıne orda yatsın benım tabi dusuncem en kotusu oyun parkı olarak kullan

ben de büyük bir sütyen aldım onu kullanıyorum, alana kadar geçen sürede sırtımda kırmızı izler oluşuyordu sütyen sıktığı için...
akiamları lierac sürüyorum ben de başka birşey sürmüyorum... Prospektüsünde 1 kere yeterli diyor...
Yalnız, popo kısmına sürmüyodum ben popom büyümüyo çatlamaz diye de şüphelenmeye başladım büyüyo sanki artık:) popo göğüs göbeğe sürüyorum artık....

park yatakların ufakları var yada sallanan daha uygun fiyatlı beşikler.nasılsa oda yapacaksın 2. beşiğe tekrar masrafın çok olmasın.
ww.bebekstil.com/p-8121-Bebek-Metal-Icerikli-Hamak-ve-Besikleri-Comfort-Bebek-Besigi-(Sallanir)-BE-001-.html
bunun gibi olabilir.

Ben park yatak die dusunuyorum kullanmadıgın zaman kaldır cantasına koy annende kalcagı zaman kur annenın evıne orda yatsın benım tabi dusuncem en kotusu oyun parkı olarak kullan

Haklısınız
Teşekkür ederim
Büyük olmasa da orta boy bişey alsam daha çok işime yarar

Ama link hatalı sanırım Fatma
Açamadım

Herkese merhabalar, çoktandır yazamıyorum son 8 gündür yolda sayılırım özellikle dün 16 saat bir yolculuk yaptım ve çok yorucuydu (molalara rağmen) yola çıkacaklar varsa daha kısa yolculuklar yapmanızı tavsiye ederim.Bu arada kuzuma çok tatlı ciciler aldım ama annemde bıraktığım için foto atamıyorum size

gule gule kullansın canım..

Canım benim üzme kendini birşey yoktur.Ben 9 ay boyunca kusan çok hamile duydum(ki inşallah senin öyle olmaz)bunu normal böyle şeyler de bilesin diye söylüyorum. Karşı komsumla konustuk daha cuma günü ikinciyi istiyorum ama cesaret edemiyorum hamileligim zor geciyor 9 ay boyunca yatiyorum ve kusuyorum dedi.Bu halini simariklik olarak gorenleride hiiiiç umursama salla gitsin

Bi cevap yokmu boyle bisey duyan yokmu

kızlar lierac ı göğüs ucuna sürüyomusunuz çatlaklar için olanını. ben sadece karın bölgeme vs sürüyorum ama göğüs ucuma sürsemmi bilemedim . uçlarımın ucu açılmış gibi

kızlar geçen gün ve bugün olmak üzere 2 kere çok fena baş dönmesi yaşadım, başta hafif bi baş dönmesi sonra gittikçe artıyo ve mide bulantısı, ellerim kollarımda hafif uyuşma, nefes darlığı, ateş basması içimin çok fena sıkılması olarak bi beş dk kadar sürüyo bu durum ve o an sanki beyin kanaması mı geçiriyorum ölücekmiyim diye düşünceler geçiyo aklımdan. hamilelikten dolayımıdır yoksa başka bişeymi acaba? bugünde olunca iyice korktum varmı böyle olanınız?

kızlar lierac ı göğüs ucuna sürüyomusunuz çatlaklar için olanını. ben sadece karın bölgeme vs sürüyorum ama göğüs ucuma sürsemmi bilemedim . uçlarımın ucu açılmış gibi

ben sürüyorum çunku göğüslerimin uçları acıyo sanki çatlamış gibi kuru bide o yüzden sürüyorum ben

canım ben bunları hamilelikten once atak krizlerimde yaşıyordum ama seninki hamilelikle ilgili olabilir.tansiyonun felan mı yükseliyor acaba.bence bu durumu dr'unla mutlaka konuş.

Bi cevap yokmu boyle bisey duyan yokmu
Canım bence benim bebekte aşağıda doktor birsey soylememisti 17. Haftada ama ben tekmeleri hep kasigimda hissediyorum birde geçen saglik ocagina gittim bebegin kalp atislarini dinlediler ve resmen seyimin uzerinde gezdirdiler aleti önceki sezeryan dikisimin oldugu yerlerde öyle duyuldu kalp atışları. Bence anca çıkarlar yukarıya takma kafana

burcu senin ayrıntılın nasıl geçti cuma gunu gidicektin?

CNM çok güzel geçti bir problemi yok kalbine baktı.. bobreklerine gelen giden kan hersey normal. kız olduguda kesınlestı bu arada.. ayaklarını ellerını gorduk yumruk yapmıs.. :) bırtek bebegın esı bebegın onundeymıs o yuzden net goruntu alamadı surattan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…