Bu tarz bişey alıp ismi kendin ekleyebilirsin
İstersen ince keçeye harf çizip kesersin, istersen de alfabe ya da harf satın alabilirsin
Ben park yatak die dusunuyorum kullanmadıgın zaman kaldır cantasına koy annende kalcagı zaman kur annenın evıne orda yatsın benım tabi dusuncem en kotusu oyun parkı olarak kullanKüçük odam boş diye bebek odası yapacağım kısmetse
Büyüyen beşik ve 3 kapılı dolaba karar verdik ( Şifonyer vs. istemiyorum )
Ama ilk zamanlar hem yatak odamızda kalabilmesi hemde odadan odaya taşıyabilmem için en iyi ne önerirsiniz ?
Park yatak mı, babam beşik mi ?
yaşadıklarımız o kadar aynı ki... söylediklerinin hepsi bende de mevcut malesef. ha bi de bende ekstradan aşırı tükürük üretimi var ağzımda, sürekli de tükürüyorum.hiç enerjim yok daha çıkıp da keyifle alışveriş yapamadım ne kendime ne bebeğime :'( alışverişi geçtim evimin işini yapamıyorum.evimde mutfağıma giremiyorum 5 aydır yemek yapmıyorum. sürekli ne yiyicem derdi. iş yerinde olsam ayrı evde olsam ayrı sorun. ne yapacağımı şaşırdım artık psikolojim bozuldu. sabah beridir ağlayıp duruyorum. çok yıprandım artık...
ben seni çok iyi anlıyorum bende mutfağa hala giremiyorum herşeyi eşim yapıyor iş yerinde daha iyiyim aslında eve gidince moralim daha bi bozuluyor sanki nefes alamadığımı hissediyorum.herkese bakıyorum herkes alışveriş yapıyor geziyor mutlu heyecanlı ben oyle dğeilim bi donukluk var hala üzerimde ama benim panik atağımda vardı depresyona çok yakın bi insanım zaten ve hamilelik hep korktuğum bişeydi bence psikolojik olarakta kendimizi tetikliyoruz.artık soyle bakıyorum yarıyı geçtik:)sende oyle düşün az kaldı:)hem belki 7. aydan sonrası çok hızlı geçicek belki bizde alışveriş heyecanına kapılıcaz bulantılarımız geçicek.bizi inşallah iyi gunler bekliyor olucak oyle düşün:)
Kızlar ya göğüslerim karnim o kadar çok kasiniyor ki surekli bebe yagi lierac sürdüğüm halde resmen böyle kuruluktan kırışmiş gibi duruyor başka bisey mi kullanmalıyım acabagöğüslerim 2beden büyüdü bi tane sütyen aldim onun dışında hicbiri olmuyor sizinde boyle mi?
park yatakların ufakları var yada sallanan daha uygun fiyatlı beşikler.nasılsa oda yapacaksın 2. beşiğe tekrar masrafın çok olmasın.Küçük odam boş diye bebek odası yapacağım kısmetse
Büyüyen beşik ve 3 kapılı dolaba karar verdik ( Şifonyer vs. istemiyorum )
Ama ilk zamanlar hem yatak odamızda kalabilmesi hemde odadan odaya taşıyabilmem için en iyi ne önerirsiniz ?
Park yatak mı, babam beşik mi ?
Ben park yatak die dusunuyorum kullanmadıgın zaman kaldır cantasına koy annende kalcagı zaman kur annenın evıne orda yatsın benım tabi dusuncem en kotusu oyun parkı olarak kullan
park yatakların ufakları var yada sallanan daha uygun fiyatlı beşikler.nasılsa oda yapacaksın 2. beşiğe tekrar masrafın çok olmasın.
ww.bebekstil.com/p-8121-Bebek-Metal-Icerikli-Hamak-ve-Besikleri-Comfort-Bebek-Besigi-(Sallanir)-BE-001-.html
bunun gibi olabilir.
park yatakların ufakları var yada sallanan daha uygun fiyatlı beşikler.nasılsa oda yapacaksın 2. beşiğe tekrar masrafın çok olmasın.
ww.bebekstil.com/p-8121-Bebek-Metal-Icerikli-Hamak-ve-Besikleri-Comfort-Bebek-Besigi-(Sallanir)-BE-001-.html
bunun gibi olabilir.
gule gule kullansın canım..Herkese merhabalar, çoktandır yazamıyorum son 8 gündür yolda sayılırım özellikle dün 16 saat bir yolculuk yaptım ve çok yorucuydu (molalara rağmen) yola çıkacaklar varsa daha kısa yolculuklar yapmanızı tavsiye ederim.Bu arada kuzuma çok tatlı ciciler aldım ama annemde bıraktığım için foto atamıyorum size
Canım benim üzme kendini birşey yoktur.Ben 9 ay boyunca kusan çok hamile duydum(ki inşallah senin öyle olmaz)bunu normal böyle şeyler de bilesin diye söylüyorum. Karşı komsumla konustuk daha cuma günü ikinciyi istiyorum ama cesaret edemiyorum hamileligim zor geciyor 9 ay boyunca yatiyorum ve kusuyorum dedi.Bu halini simariklik olarak gorenleride hiiiiç umursama salla gitsingünaydın kızlar,
o kadar moralim bozuk o kadar kötüyüm ki, kime anlatayım nerde ne derman arayayım hiç bilmiyorum. bu kusmalar bulantılar beni artık mahvetti. sabah aç karnına üç defa istifra edilir mibişey mi var anlamıyorum deliricem artık ne yapayım nereye gideyim kime anlatayım derdimi bilmiyorum kimse de derdimi anlamıyor. herkes güllük gülistanlık hamilelik yaşarken ben şımarıklık yapıyorum sanan bile var. bıktım artık bu halimden
Gunaydin herkesee... mutlu huzurlu guzel haberli bir hafta olsun ins. Cuma gunu konyrolum vardi oglumun sagligi yerindeydi. Ama hala yukari cikmamis cok asagidaymis. Cok dikkat etmelisin dedi dr. Biraz moralim bozuk. Dualarinizi bekliyorum. Birde boyle olan sobradan yukari cikan varmi
gule gule kullansın canım..
kızlar lierac ı göğüs ucuna sürüyomusunuz çatlaklar için olanını. ben sadece karın bölgeme vs sürüyorum ama göğüs ucuma sürsemmi bilemedim . uçlarımın ucu açılmış gibi
canm benmkide aşağıda ama cokcok aşaıda olunca rahim ağzına yönelmiş oluyo heralde. cok ayakta urma uzan yat sürekli tırmanır o yukarı zaten :)Bi cevap yokmuboyle bisey duyan yokmu
kızlar geçen gün ve bugün olmak üzere 2 kere çok fena baş dönmesi yaşadım, başta hafif bi baş dönmesi sonra gittikçe artıyo ve mide bulantısı, ellerim kollarımda hafif uyuşma, nefes darlığı, ateş basması içimin çok fena sıkılması olarak bi beş dk kadar sürüyo bu durum ve o an sanki beyin kanaması mı geçiriyorum ölücekmiyim diye düşünceler geçiyo aklımdan. hamilelikten dolayımıdır yoksa başka bişeymi acaba? bugünde olunca iyice korktumvarmı böyle olanınız?
Canım bence benim bebekte aşağıda doktor birsey soylememisti 17. Haftada ama ben tekmeleri hep kasigimda hissediyorum birde geçen saglik ocagina gittim bebegin kalp atislarini dinlediler ve resmen seyimin uzerinde gezdirdiler aleti önceki sezeryan dikisimin oldugu yerlerde öyle duyuldu kalp atışları. Bence anca çıkarlar yukarıya takma kafanaBi cevap yokmuboyle bisey duyan yokmu
burcu senin ayrıntılın nasıl geçti cuma gunu gidicektin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?