tabi canım, daha öncede yazdığım gibi mecburiyet ayrı. allah kolaylık versin bakalım bende ne olacak merak ediyorum..ben,m çatı darlığım da var.oğlumunda kafa capı byüktü koca kafadır hala.dr umua da cok güvenirim.normal istemeyni de anlıyoruöm ama benim tercihim değil Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Benimde karın bölgem soyuluyo gibi oluyo krem sürüyorum ondan heralde. alerjik bişe değil cilt gerilince oluyo diye düşündüm benCANIM BENİM KARNIMDA ÇOK KAŞINIYORDU HATTA YILAN DERİSİ GİBİ YÜZÜLÜYOR DOKTORUM ALERJİ OLABİLİR CİLDİYEYE GÖZÜK DEDİ Bİ KREM VERDİ NEMLENDİRİYOR SÜT GİBİ KAŞINTIM GİTTİ AMA BANYO YAPINCA YENİDEN DERİLER ORTAYA ÇIKIYOR BANYODA LİF KESE YAPMA DEDİ BİRDE DOKTOR
Inşallah öyle canim kesimin 11 inde ayrıntılı ultrasonum var .cumartesi gitmiştim doktorum yine erkek dedi.ama en son ayrintiliyla kesinleşir insallah.henuz hiç kıyafet felan almadım ayrıntılıyi bekliyorum
aynen 2. gebeliğim olmasına rağmen dün net hissettim haricinde pek hisstmiyorummrb kızlar benim gibi bebeğin hareketlerini hala net hissedemeyen varmıçok nadir bi sıyrılma şeklinde hissediyorum
bende sizin tam tersiniz kızlar. 2009 ekim oğlum 2015 mart kızım olacak inşallah.ben 3 doktora gittim üçüde erkek kesin dedi...senle kaderimiz çok benziyo2009 haziran kızlarımız,2015 mart oğullarımız geliyo inşallah 2. leri sorunsuz sıkıntısız kucağımıza alırız
Yaptır canım benim bi arkadaşımda küçültürdü gayet memnun. Abimin eşi hamilelikte çok sıkıntı çekti göğüsleri zaten büyüktü hamilelikte o kadar büyüdüler ki kamburlaştı resmen ama cesaret edip küçültme operasyonu yaptıramadı.evet büyük göğüs malesef çok zor benim o yüzden sırt ağrım hep oluyor omuzlaarım çöktü sütyenden.emzirme donemim geçsin küçülmezlerse biraz estetik yaptırcam.
Benim de öyle muhtemelen bende doktoruma danışayım gideceğim bi cildiyeciye. Kese yapmadan temizlendiğimi hissetmiyorum ben ama kaşınmaktan iyidirCANIM BENİM KARNIMDA ÇOK KAŞINIYORDU HATTA YILAN DERİSİ GİBİ YÜZÜLÜYOR DOKTORUM ALERJİ OLABİLİR CİLDİYEYE GÖZÜK DEDİ Bİ KREM VERDİ NEMLENDİRİYOR SÜT GİBİ KAŞINTIM GİTTİ AMA BANYO YAPINCA YENİDEN DERİLER ORTAYA ÇIKIYOR BANYODA LİF KESE YAPMA DEDİ BİRDE DOKTOR
Kafası veya poposu bende hissediyorum sabahları aç karnına bazen oluyorSelam arkadaşlar,
Bu sabah enteresan birşey yaşadım, bilmem belki sizde yaşamışsınızdır, bu yüzden paylaşmak istedim :) sabah yatarken karnım gerildi birden, karnıma elledim ki bebişimizin kafası.. Ama resmen belli hissedileniliyor. Çok şaşırdım sizde dışardan hissettiniz mi hiç, sevdim onu öyle 5 dk sürmüştür, eşimi çağırdım o heyecanla ama sesimi yükseltince bi gitti, sonra bir daha kafasını koydu. Yani ben öyle tahmin ediyorum, kafasıdır dimi
gobek harıc kol bacak keselıyorum bırsey olmaz herhaldeYaptır canım benim bi arkadaşımda küçültürdü gayet memnun. Abimin eşi hamilelikte çok sıkıntı çekti göğüsleri zaten büyüktü hamilelikte o kadar büyüdüler ki kamburlaştı resmen ama cesaret edip küçültme operasyonu yaptıramadı.
Benim de öyle muhtemelen bende doktoruma danışayım gideceğim bi cildiyeciye. Kese yapmadan temizlendiğimi hissetmiyorum ben ama kaşınmaktan iyidir
bende akşam hissederim hatta göbeğim çok tıhaf bir şekil almıştıSelam arkadaşlar,
Bu sabah enteresan birşey yaşadım, bilmem belki sizde yaşamışsınızdır, bu yüzden paylaşmak istedim :) sabah yatarken karnım gerildi birden, karnıma elledim ki bebişimizin kafası.. Ama resmen belli hissedileniliyor. Çok şaşırdım sizde dışardan hissettiniz mi hiç, sevdim onu öyle 5 dk sürmüştür, eşimi çağırdım o heyecanla ama sesimi yükseltince bi gitti, sonra bir daha kafasını koydu. Yani ben öyle tahmin ediyorum, kafasıdır dimi
Benim de göğüs uçlarım felaket durumda.çok kötü çatladı özellikle duş sonrası ve üşdüğünde ölüyorum acısından.ben dün lansinoh krem aldım.emzirme döneminde de çok işe yarıyomş.ayrıca temizlemeye gerek yokmuş direk süt verilebiliyomuş kullanırken.akşam başladım sürmeye hafifledi acısı.tavsiye ederim.nasılsa doğum sonrası alcaz.şimdiden başlayalım bari..
ya kızlar aranızda şeker testi yaptıran varmı biraz bilgi verirmisiniz ben yaptırmıycam bu testi doktorun bundan henüz haberi yok ama bu çok tehlikeli bişimiş.
bende sizin tam tersiniz kızlar. 2009 ekim oğlum 2015 mart kızım olacak inşallah.
ya kızlar aranızda şeker testi yaptıran varmı biraz bilgi verirmisiniz ben yaptırmıycam bu testi doktorun bundan henüz haberi yok ama bu çok tehlikeli bişimiş.
Benimde karın bölgem soyuluyo gibi oluyo krem sürüyorum ondan heralde. alerjik bişe değil cilt gerilince oluyo diye düşündüm ben
Merhaba canim, o bana da oluyor ama kafa olmasi icin daha erken diye dusunuyordum. Genelde sbahlari oluyor bana da ufak bi hareketlikten sonra karnimda bi yerin hafif disa dogru ciktigini ve sertlestigini hissediyorum bi kac sn sonra geciyor. Eger tomurcugumun kafasiysa super haber bu :)Selam arkadaşlar,
Bu sabah enteresan birşey yaşadım, bilmem belki sizde yaşamışsınızdır, bu yüzden paylaşmak istedim :) sabah yatarken karnım gerildi birden, karnıma elledim ki bebişimizin kafası.. Ama resmen belli hissedileniliyor. Çok şaşırm sizde dışardan hissettiniz mi hiç, sevdim onu öyle 5 dk sürmüştür, eşimi çağırdım o heyecanla ama sesimi yükseltince bi gitti, sonra bir daha kafasını koydu. Yani ben öyle tahmin ediyorum, kafasıdır dimi
Gecmis olsun sizlere canim, Allah acil sifalar versin...ilk oğluma hamileliğimde arka dişim kırılıp defalarca iltihaplanmıştı son aylara geldiği için cekilemedi doğumdan sonra da defalarca farklı dişçilere gittim hiç biri cekmedi üni ye diye salladılarperşembe günü dayanılmaz bir agrı,kedi memesi gbi sarkan bir apseyle güne başladım gün içinde kusmaya başladım.acil diş hastanesine gittim kesinlikle hemen cekilmesi lazım dediler ve antibiotik başladndı bu sabah da cekildi.cok fena agrım var üç gün evdeyim.oğlum da 41 derece ateşle haftasonunu hastanede gecirdi.zor br hafta sonu oldu bize.inşallah cabucak iyileşiriz
ya bende yaptırmayı düşünmüyodum ama doktorumla konuşunca içeceğim 1 bardak şekerli su. herşeyi yaptırdım onuda yaptırayım bari .ilkinde 50gr şeker yüklüyolar bişe cıkmazsa geri kalanı yapmaz heralde . tıpın bildiği varki yapıyorlar bunu. detaylı için gittiğim prof da yaptırmamı söyledi. diyetisyenin biri çıkmış herkesin kafasını karıştırıyo ne anlar o doğumdan bebekten dedi. hakkatende adam doğru söylüyor karatay diyetisyen ne anlar karındaki bebekten???ya kızlar aranızda şeker testi yaptıran varmı biraz bilgi verirmisiniz ben yaptırmıycam bu testi doktorun bundan henüz haberi yok ama bu çok tehlikeli bişimiş.
Kızlar bebek hareketler kasıklarımın hizasındaydı şimdi yuakrı çıktı, hani rahim yukarı çıkıyor deniyor ya alt kısım sabit kalıp yukarıya doğru büyüyoyr mu acaba yoksa aşağıdaki yerini terkedip mi çıkıyor yukarı?
Bir de bu bikaç gündür bebek hareketlerini dokunma gbi değil de lunaparkta bişeye binmişim de yüksekten inerken içim kalkıyomuş heyecandan hissi gibi hissediyorum, sizde de var mı böyle bişey?
kızlar geçen gün ve bugün olmak üzere 2 kere çok fena baş dönmesi yaşadım, başta hafif bi baş dönmesi sonra gittikçe artıyo ve mide bulantısı, ellerim kollarımda hafif uyuşma, nefes darlığı, ateş basması içimin çok fena sıkılması olarak bi beş dk kadar sürüyo bu durum ve o an sanki beyin kanaması mı geçiriyorum ölücekmiyim diye düşünceler geçiyo aklımdan. hamilelikten dolayımıdır yoksa başka bişeymi acaba? bugünde olunca iyice korktumvarmı böyle olanınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?