canım o kadın iç hastalıkları uzmanı tabi dediği doğru 50gr şeker ne demek .. çok fazla ben çayıma bile şeker atmıyorken bunu nası içicem tatlıyı bırak çikolata felan bile yiyemiyen bir insanım bunu içersem şeker komasına girerim bi yandan hak veriyorum ama diyelimki şeker yüksek çıktı ne yapacaklar rejim verecekler e bunu şimdi versin o zaman bana neden şekeri yüklesinlerki... anlamıyorum..
19 haftamız bitcek yarın.doktor kontrolünde çok hareketli normal dedi ama ben hissetmiyorum.gebelikten öncede zaten göbekliydim sanırım bebeşim geride kaldı:)kaç haftalıksın canım ?
anladım saol canım ..eskiden 50mg yükleniyomuş ve sorun çıakrsa ikşinci aşama yapılıyormuş... ama şimdi 75mg'ı toptan veriyorlarmış 2. aşama olmasın diye dedi doktor
bilgiler için teşekkürler. benm damar yolu cok zor bulunuyor kan alsınlar daha iyi yoksa heryerm delik deşik olur. peki bunu tok karna yapsaalar olmazmı açlıktan bayılmayalım orda :)Kızlar ben daha önce şeker yüklemesi yaptırdım.ben tatlı yediğimde resmen uçma hissi yaşardın ağzım kururdu ve baygınlık gelirdi.bu şikayetle gittim ve bi çok testle beraber yükleme de yapıldı.özel bir hastanede yaptırdım.kutu koladan biraz daha küçük kutu gazlı bir içecek kullanoylardı.içmem çok kolay oldu.yarım saat aralıklarla 5 kez kan alıyorlar.o dakikalardaki şeker yüksekliğine aynı zamanda da insülin düzeyine bakıyorlar.ben korkak olduğum için damar yolu açtırdım ve o şekilde kan verdim.çünkü 6 kez damarıma iğne spkturamazdım.
Ayrıca ben o içeceği tek seferde içtim hemde beğenerek.fakat ne uçma hissi ne baygınlık hiç biri olmadı 3 saat boyunca.hatta doymuşluk bile hissetmedim.ama onun yerine bir poğaça yeseydim uçardım.yani bir poğaça kadar etkilemiyo.
Bukadar yıldır gebelerde bakılıyo.deli mi bu doktorlar çocukları riske atsın.farkındaysanız karatay tereyağı da yiyin diyorki aslında çok zararlı çünkü hayvansal yağ.pen pilav yemiyom yok tatlı yemiyom vs ile olcak şey değil bu iş.
Yaptıracaklara önerim.neyle yaptıklarını sorun.bulantınız varsa ve normal koca bir bardak glikozlu su içiren yerse kusarsınız yaptıramazsınız ve ogün geçmiş olur ertesi gün tekrar denemek zorunda kalırdınız.ya özel içeceği olan yerde yaptırım yada bardak bile olsa muhakkak limonla deneyin.akşamdan itibaren şekerli sakız bile çüğnemeyin.iğne korkunuz varsa damar yolu açtırın çok iyi oluyor.toplam 6 defa kan verceksiniz çünkü ve en sonda bir idrar.
Amin
Benim yarım saat sürdü
Yüzüne dair bi foto verdiler 4D yazıyodu
Renkli denilen rengarenkse benim renkli değildi, sarı gibiydi
Ben detaylıdan sonra randevu almaıdm, ordkai doktor zaten herşey yolunda deid çok şükür
Rutin kontrole giderim sonra
Kızlar hastane çıkışı aldınız mı? Ben idil bebe den baktım ama çok pahalı geldi bana birde internetten bakmak istiyorum siz hangi sitelerden bakıyorsunuz?
herseferinde damardan alıyolar canım o yüzden damar yolu açtırdım ben.yani birkez deldirdim birdaha hep ordan aldılar.eğer zor bulunuyorda aman muhakkak açtır damar yolu yoksa mahvolursun.benim de sadece bir kolumdan alınabiliyo.eğer açtırmadaydım elinden ayağımdan alıcaklatdı düşün..bilgiler için teşekkürler. benm damar yolu cok zor bulunuyor kan alsınlar daha iyi yoksa heryerm delik deşik olur. peki bunu tok karna yapsaalar olmazmı açlıktan bayılmayalım orda :)
aç karnına bide ben fenalık geçiririm kesin. şekerden değil kan aldırmaktan içim gdiyo yaaaZ
herseferinde damardan alıyolar canım o yüzden damar yolu açtırdım ben.yani birkez deldirdim birdaha hep ordan aldılar.eğer zor bulunuyorda aman muhakkak açtır damar yolu yoksa mahvolursun.benim de sadece bir kolumdan alınabiliyo.eğer açtırmadaydım elinden ayağımdan alıcaklatdı düşün..
Malesef aç olman lazım.önce açken alıyolar,sonra suyu içirip yarım saatte bir.bitene kadar yemek yasakaç karnına bide ben fenalık geçiririm kesin. şekerden değil kan aldırmaktan içim gdiyo yaaa
Evettt o bizdede çok oluyor,poposuda olabilir annesi o sertlik buyuk oglumda çok yapardı,meleğim de seviyor bu hareketiSelam arkadaşlar,
Bu sabah enteresan birşey yaşadım, bilmem belki sizde yaşamışsınızdır, bu yüzden paylaşmak istedim :) sabah yatarken karnım gerildi birden, karnıma elledim ki bebişimizin kafası.. Ama resmen belli hissedileniliyor. Çok şaşırdım sizde dışardan hissettiniz mi hiç, sevdim onu öyle 5 dk sürmüştür, eşimi çağırdım o heyecanla ama sesimi yükseltince bi gitti, sonra bir daha kafasını koydu. Yani ben öyle tahmin ediyorum, kafasıdır dimi
su ıcmekdemı yasakMalesef aç olman lazım.önce açken alıyolar,sonra suyu içirip yarım saatte bir.bitene kadar yemek yasakben de öyle oluyorum,Allah yardım eder..
Yok canım su içebiliriz.herhangi bir ilaç,şekerli sakız gibi şeyler ve yemek yasaksu ıcmekdemı yasak
Canım ben baktım mağazada aziz bebe ve idil bebe iyi geldi bana ama idil bebe biraz pahalı.butik bebe de var canım.. Bende almak istiyorum ama hangi marka iyi olur onu bilemiyorum.
canım seni bilmem ama gebelik öncesi bende 20lik dişi sorunu vardı çenemi açmak bi yana gülümseyemiyodum.diş ağrısı çok berbat bişi antibiyotik vermişti yine işe yaramamıştı doktor çekmek için 3 iğne yaptı gene uyuşmadı bende çekeceksin artık daha fazla bu şekilde devam edemiycem.çalışamıyorum,uyuyamıyorum,yemek yiyemiyorum.uyuşturmadan o şekilde çekti dayanabiliyosan öyle çektir derim ben. ama herkez dayanamayabilir tabi o an o arıyı çekersin biter bidaha ağrın olmaz şimdi hamilesin her gün ağrı nereye kadar... zor olurDişim çok fena herkes çektirme diyor. Ne yapacagımı bilmiyorum
Kızlar hastane çıkışı aldınız mı? Ben idil bebe den baktım ama çok pahalı geldi bana birde internetten bakmak istiyorum siz hangi sitelerden bakıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?