2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eskiden 50mg yükleniyomuş ve sorun çıakrsa ikşinci aşama yapılıyormuş... ama şimdi 75mg'ı toptan veriyorlarmış 2. aşama olmasın diye dedi doktor

Kızlar ben daha önce şeker yüklemesi yaptırdım.ben tatlı yediğimde resmen uçma hissi yaşardın ağzım kururdu ve baygınlık gelirdi.bu şikayetle gittim ve bi çok testle beraber yükleme de yapıldı.özel bir hastanede yaptırdım.kutu koladan biraz daha küçük kutu gazlı bir içecek kullanoylardı.içmem çok kolay oldu.yarım saat aralıklarla 5 kez kan alıyorlar.o dakikalardaki şeker yüksekliğine aynı zamanda da insülin düzeyine bakıyorlar.ben korkak olduğum için damar yolu açtırdım ve o şekilde kan verdim.çünkü 6 kez damarıma iğne spkturamazdım.
Ayrıca ben o içeceği tek seferde içtim hemde beğenerek.fakat ne uçma hissi ne baygınlık hiç biri olmadı 3 saat boyunca.hatta doymuşluk bile hissetmedim.ama onun yerine bir poğaça yeseydim uçardım.yani bir poğaça kadar etkilemiyo.
Bukadar yıldır gebelerde bakılıyo.deli mi bu doktorlar çocukları riske atsın.farkındaysanız karatay tereyağı da yiyin diyorki aslında çok zararlı çünkü hayvansal yağ.pen pilav yemiyom yok tatlı yemiyom vs ile olcak şey değil bu iş.
Yaptıracaklara önerim.neyle yaptıklarını sorun.bulantınız varsa ve normal koca bir bardak glikozlu su içiren yerse kusarsınız yaptıramazsınız ve ogün geçmiş olur ertesi gün tekrar denemek zorunda kalırdınız.ya özel içeceği olan yerde yaptırım yada bardak bile olsa muhakkak limonla deneyin.akşamdan itibaren şekerli sakız bile çüğnemeyin.iğne korkunuz varsa damar yolu açtırın çok iyi oluyor.toplam 6 defa kan verceksiniz çünkü ve en sonda bir idrar.

bilgiler için teşekkürler. benm damar yolu cok zor bulunuyor kan alsınlar daha iyi yoksa heryerm delik deşik olur. peki bunu tok karna yapsaalar olmazmı açlıktan bayılmayalım orda :)

Kızlar hastane çıkışı aldınız mı? Ben idil bebe den baktım ama çok pahalı geldi bana birde internetten bakmak istiyorum siz hangi sitelerden bakıyorsunuz?

Benim normal ultrason kağıtlarımda 4 d li o zaman,, sarı ve 4 d yazıyor. Bebeğimizide hep o şekilde göryorum siyah beyaz görmedim hiç. Detaylı 4 boyutlu oluyorsa doktorum ben detaylı görüyorum zaten ayrıntılı ultrasona hangi vakit gideceğinin önemi yok diye o yuzden dedi sanırım.

1 kahve fincanı toz şeker 75 gram bu arada.düşünün bi hiç mi tüketmediniz bukadar şekeri..

Kızlar hastane çıkışı aldınız mı? Ben idil bebe den baktım ama çok pahalı geldi bana birde internetten bakmak istiyorum siz hangi sitelerden bakıyorsunuz?

butik bebe de var canım.. Bende almak istiyorum ama hangi marka iyi olur onu bilemiyorum.

Z
bilgiler için teşekkürler. benm damar yolu cok zor bulunuyor kan alsınlar daha iyi yoksa heryerm delik deşik olur. peki bunu tok karna yapsaalar olmazmı açlıktan bayılmayalım orda :)
herseferinde damardan alıyolar canım o yüzden damar yolu açtırdım ben.yani birkez deldirdim birdaha hep ordan aldılar.eğer zor bulunuyorda aman muhakkak açtır damar yolu yoksa mahvolursun.benim de sadece bir kolumdan alınabiliyo.eğer açtırmadaydım elinden ayağımdan alıcaklatdı düşün..

aç karnına bide ben fenalık geçiririm kesin. şekerden değil kan aldırmaktan içim gdiyo yaaa

Evettt o bizdede çok oluyor,poposuda olabilir annesi o sertlik buyuk oglumda çok yapardı,meleğim de seviyor bu hareketi

Benim de doktorum her muayene de 4d gosteriyor Bebeğimi sari renk oluyor yani detayli ultrasonda da aynen öyle gözüküyor hiç bir fark yok görüntü olarak sadece biraz daha uzun sürüyor yani öyle rengarenk bi durum yok Ayrıca seker konusunda 3hafta var yengemle aramizda o yaptırdı saglik ocağında öyle ayilip bayilacak bi durum yokmuş biraz tatli limonata gibiymis kan bile aldiramayan bi insan kendisi normalde Benim doktorum yaptir dedi ben yaptiracagim ayin 17sinde saglikocaginda

Dişim çok fena herkes çektirme diyor. Ne yapacagımı bilmiyorum
canım seni bilmem ama gebelik öncesi bende 20lik dişi sorunu vardı çenemi açmak bi yana gülümseyemiyodum.diş ağrısı çok berbat bişi antibiyotik vermişti yine işe yaramamıştı doktor çekmek için 3 iğne yaptı gene uyuşmadı bende çekeceksin artık daha fazla bu şekilde devam edemiycem.çalışamıyorum,uyuyamıyorum,yemek yiyemiyorum.uyuşturmadan o şekilde çekti dayanabiliyosan öyle çektir derim ben. ama herkez dayanamayabilir tabi o an o arıyı çekersin biter bidaha ağrın olmaz şimdi hamilesin her gün ağrı nereye kadar... zor olur

Canim bende arastirdim evet biraz pahali oluyolar ben organik %100 pamuk olan bi urun aldim sonucta ilk zaman giyecek yeni dogdugunda cildi hassas olacak iyisi olsun istedim 100 tl ydi, ama normal bisey aliyim dersen 60 - 80 civarida var tabi bunlar 10 lu setler 5 li olanlar daha uygun. Bana 5li hediye gelecek diye almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…