• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben daha önce şeker yüklemesi yaptırdım.ben tatlı yediğimde resmen uçma hissi yaşardın ağzım kururdu ve baygınlık gelirdi.bu şikayetle gittim ve bi çok testle beraber yükleme de yapıldı.özel bir hastanede yaptırdım.kutu koladan biraz daha küçük kutu gazlı bir içecek kullanoylardı.içmem çok kolay oldu.yarım saat aralıklarla 5 kez kan alıyorlar.o dakikalardaki şeker yüksekliğine aynı zamanda da insülin düzeyine bakıyorlar.ben korkak olduğum için damar yolu açtırdım ve o şekilde kan verdim.çünkü 6 kez damarıma iğne spkturamazdım.
Ayrıca ben o içeceği tek seferde içtim hemde beğenerek.fakat ne uçma hissi ne baygınlık hiç biri olmadı 3 saat boyunca.hatta doymuşluk bile hissetmedim.ama onun yerine bir poğaça yeseydim uçardım.yani bir poğaça kadar etkilemiyo.
Bukadar yıldır gebelerde bakılıyo.deli mi bu doktorlar çocukları riske atsın.farkındaysanız karatay tereyağı da yiyin diyorki aslında çok zararlı çünkü hayvansal yağ.pen pilav yemiyom yok tatlı yemiyom vs ile olcak şey değil bu iş.
Yaptıracaklara önerim.neyle yaptıklarını sorun.bulantınız varsa ve normal koca bir bardak glikozlu su içiren yerse kusarsınız yaptıramazsınız ve ogün geçmiş olur ertesi gün tekrar denemek zorunda kalırdınız.ya özel içeceği olan yerde yaptırım yada bardak bile olsa muhakkak limonla deneyin.akşamdan itibaren şekerli sakız bile çüğnemeyin.iğne korkunuz varsa damar yolu açtırın çok iyi oluyor.toplam 6 defa kan verceksiniz çünkü ve en sonda bir idrar.
Canım ben ogluma hamileyken yaptirdim. Kan verdim eczanaden pudra şekeri gibi birşey aldım onu labaratuardaki görevli bir bardak suyla karıştırdı ve tam bir saat sonra tekrar kan verdim ve bitti.yani iki kez kan verdim idrarda vermedim diye hatirliyorum

araba bizdede yok annem uzak ve küçük kardeşim okula gidiyor kayınvalidem çalışıyor kreşe bıraksam olmaz

Ne yapmayı düşünüyorsun peki

Benim annem 2 durak mesafemiz
Ama İstanbul koşullarında 1,5 saat uzaklıkta bi yerde çalışıyorum bende

işi bırakmak gibi bir şansım yok maalesef yeni evlendik zaten borcumuz var birde bebek geçinemeyiz ne yazık ki

Kızlar bebeklerim ayakta durup sanki mesanemi tekmeliyolar.
Canım ben ogluma hamileyken yaptirdim. Kan verdim eczanaden pudra şekeri gibi birşey aldım onu labaratuardaki görevli bir bardak suyla karıştırdı ve tam bir saat sonra tekrar kan verdim ve bitti.yani iki kez kan verdim idrarda vermedim diye hatirliyorum
7/8 ay önce yaptırdım daha ve anlattığım gibiydi.benimki gebelik değildi ama orda gebelerde vardı.bilemiyorum canım belkide gebe prosedürü farklıdır.

Ne yapmayı düşünüyorsun peki

Benim annem 2 durak mesafemiz
Ama İstanbul koşullarında 1,5 saat uzaklıkta bi yerde çalışıyorum bende
bilmiyorum işte kayınvalidem baksında istemiyorum hem çalışıyor hemde 2 tane kızının çocuklarına bakıyor güvenemem yani annem yaz tatilinde gelip kalıcak bir süre bizimle artık biraz büyüyünce de evimin yanında kreş vericem oraya vericem en kötü

kızlar hamileyken manikür yaptırıyormusunuz ?

Benim tırnaklarım çok minik ve çevresi d eyok deneck kadar az
Birkaç kez yaptırdım kuaför bi daha gelme bile dedi, kanadı
Sonra da hiç yaptırmadım, hamilelikten önce de sonra da yaptımıyorum yani

bilmiyorum işte kayınvalidem baksında istemiyorum hem çalışıyor hemde 2 tane kızının çocuklarına bakıyor güvenemem yani annem yaz tatilinde gelip kalıcak bir süre bizimle artık biraz büyüyünce de evimin yanında kreş vericem oraya vericem en kötü

Kreş uygun mu ki
Eğer yüksekse senin kendin bakman daha mantıklı olabilir

Benim tırnaklarım çok minik ve çevresi d eyok deneck kadar az
Birkaç kez yaptırdım kuaför bi daha gelme bile dedi, kanadı
Sonra da hiç yaptırmadım, hamilelikten önce de sonra da yaptımıyorum yani

Kreş uygun mu ki
Eğer yüksekse senin kendin bakman daha mantıklı olabilir

kreş e vermek için çok kücük degillermi bizimde arabamız yok sirket arabası var esımde bız de anneme alıp bırakıcaz.

İyi aksamlar kizlar. Bugun daha once olmayan bi agri oldu bende, sag tarafimda tam bel oyuntusunun orasi agirdi kaburgamin alti. Sicak dus aldim o esnada gecer gibi oldu ama sonra yine basladi. Surekli bir agri degil, ornegin suan uzaniyorum agirmiyor ama pozisyon degistirdikce agri yapiyor. Boyle bisey yasamis olan var mi ya :( korktumo_O

İyi aksamlar kizlar. Bugun daha once olmayan bi agri oldu bende, sag tarafimda tam bel oyuntusunun orasi agirdi kaburgamin alti. Sicak dus aldim o esnada gecer gibi oldu ama sonra yine basladi. Surekli bir agri degil, ornegin suan uzaniyorum agirmiyor ama pozisyon degistirdikce agri yapiyor. Boyle bisey yasamis olan var mi ya :KK43: korktumo_O

Dun bendede aybisi vardi ya ama bugun yok kendimi sicak tutunca gecti sanirim sicak tut kendini

Back
X