- 5 Ekim 2010
- 653
- 332
- 358
Canım ben ogluma hamileyken yaptirdim. Kan verdim eczanaden pudra şekeri gibi birşey aldım onu labaratuardaki görevli bir bardak suyla karıştırdı ve tam bir saat sonra tekrar kan verdim ve bitti.yani iki kez kan verdim idrarda vermedim diye hatirliyorumKızlar ben daha önce şeker yüklemesi yaptırdım.ben tatlı yediğimde resmen uçma hissi yaşardın ağzım kururdu ve baygınlık gelirdi.bu şikayetle gittim ve bi çok testle beraber yükleme de yapıldı.özel bir hastanede yaptırdım.kutu koladan biraz daha küçük kutu gazlı bir içecek kullanoylardı.içmem çok kolay oldu.yarım saat aralıklarla 5 kez kan alıyorlar.o dakikalardaki şeker yüksekliğine aynı zamanda da insülin düzeyine bakıyorlar.ben korkak olduğum için damar yolu açtırdım ve o şekilde kan verdim.çünkü 6 kez damarıma iğne spkturamazdım.
Ayrıca ben o içeceği tek seferde içtim hemde beğenerek.fakat ne uçma hissi ne baygınlık hiç biri olmadı 3 saat boyunca.hatta doymuşluk bile hissetmedim.ama onun yerine bir poğaça yeseydim uçardım.yani bir poğaça kadar etkilemiyo.
Bukadar yıldır gebelerde bakılıyo.deli mi bu doktorlar çocukları riske atsın.farkındaysanız karatay tereyağı da yiyin diyorki aslında çok zararlı çünkü hayvansal yağ.pen pilav yemiyom yok tatlı yemiyom vs ile olcak şey değil bu iş.
Yaptıracaklara önerim.neyle yaptıklarını sorun.bulantınız varsa ve normal koca bir bardak glikozlu su içiren yerse kusarsınız yaptıramazsınız ve ogün geçmiş olur ertesi gün tekrar denemek zorunda kalırdınız.ya özel içeceği olan yerde yaptırım yada bardak bile olsa muhakkak limonla deneyin.akşamdan itibaren şekerli sakız bile çüğnemeyin.iğne korkunuz varsa damar yolu açtırın çok iyi oluyor.toplam 6 defa kan verceksiniz çünkü ve en sonda bir idrar.