Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde aynı geziyor maşallah :)Kızlar benim bebişimde yukarda değil sanki arada karın deliğimin hizzasında hissediyorum ama genellikle aşağıda normal diye düşünüyporum ama![]()
Çok geçmiş olsun sana da oğluna dailk oğluma hamileliğimde arka dişim kırılıp defalarca iltihaplanmıştı son aylara geldiği için cekilemedi doğumdan sonra da defalarca farklı dişçilere gittim hiç biri cekmedi üni ye diye salladılarperşembe günü dayanılmaz bir agrı,kedi memesi gbi sarkan bir apseyle güne başladım gün içinde kusmaya başladım.acil diş hastanesine gittim kesinlikle hemen cekilmesi lazım dediler ve antibiotik başladndı bu sabah da cekildi.cok fena agrım var üç gün evdeyim.oğlum da 41 derece ateşle haftasonunu hastanede gecirdi.zor br hafta sonu oldu bize.inşallah cabucak iyileşiriz
Inşallah sağlıkla kucağımiza alırız canım.ben 3 doktora gittim üçüde erkek kesin dedi...senle kaderimiz çok benziyo2009 haziran kızlarımız,2015 mart oğullarımız geliyo
inşallah 2. leri sorunsuz sıkıntısız kucağımıza alırız
Çok uygunmuş markası ne? İnternette de vardır belki birde foto paylaşırsan çok iyi olur.ben bebe mağazalarında baktım bi yerde buldum bambu organik 1o lu takım 55tl onu alıcam
Kızlar bugun mide bulantısı ile uyandım öğle yemeğini de yedim zorlayarak ama hemen kustum.bu kadar ne yedim sasdim kaldım. Tuvalete zor yetiştim kusmak icin tansiyonum düştü. 8 e 6 serum takıldı. Isyeri hekimi eve yolladı beni evde yine kustum yine halsizim.Ben bu tanımlamaları çok iyi hatırlıyorum hatta ni kere tam derse girdiğimde oldu bayilcam sandım öğrencilere söyleyip hocalarla ambulans cagirtacaktim ama bi süre oturunca geçti ağzıma bi şeker attım ayaklarımi masanın demirine kaldırdım
umarım çok sık olmaz
geçmiş olsun
Ben iki tane 5 li set aldım ama uygun du evde çok lazım oluyormuş zıbın setleri birde mother care 8 li set aldım bir tane şimdi beyaz bir set istiyorum.Canim bende arastirdim evet biraz pahali oluyolar ben organik %100 pamuk olan bi urun aldim sonucta ilk zaman giyecek yeni dogdugunda cildi hassas olacak iyisi olsun istedim 100 tl ydi, ama normal bisey aliyim dersen 60 - 80 civarida var tabi bunlar 10 lu setler 5 li olanlar daha uygun. Bana 5li hediye gelecek diye almadim
Onun için çekiyorum bu acıları zaten :)
Yemekten sonra 2 saat acı çekiyorum![]()
bende az once yazdm haberi olan bakan yok sanirim.. Aklim englishhome da ama gidemyrmKızlar english home bebek ürünlerinde %50 indirim varmış
inşallah çıkar cnm ama bu şekildede sağlıklı zamanında doğum yapanlar var.Bi cevap yokmuboyle bisey duyan yokmu
hem sana hem oğluşa geçmiş olsun cnm çok zor diş ağrısıilk oğluma hamileliğimde arka dişim kırılıp defalarca iltihaplanmıştı son aylara geldiği için cekilemedi doğumdan sonra da defalarca farklı dişçilere gittim hiç biri cekmedi üni ye diye salladılarperşembe günü dayanılmaz bir agrı,kedi memesi gbi sarkan bir apseyle güne başladım gün içinde kusmaya başladım.acil diş hastanesine gittim kesinlikle hemen cekilmesi lazım dediler ve antibiotik başladndı bu sabah da cekildi.cok fena agrım var üç gün evdeyim.oğlum da 41 derece ateşle haftasonunu hastanede gecirdi.zor br hafta sonu oldu bize.inşallah cabucak iyileşiriz
ya kafasıdır ya poposu. bazen bende hissediyorum elime yuvarlak bişey geliyorSelam arkadaşlar,
Bu sabah enteresan birşey yaşadım, bilmem belki sizde yaşamışsınızdır, bu yüzden paylaşmak istedim :) sabah yatarken karnım gerildi birden, karnıma elledim ki bebişimizin kafası.. Ama resmen belli hissedileniliyor. Çok şaşırdım sizde dışardan hissettiniz mi hiç, sevdim onu öyle 5 dk sürmüştür, eşimi çağırdım o heyecanla ama sesimi yükseltince bi gitti, sonra bir daha kafasını koydu. Yani ben öyle tahmin ediyorum, kafasıdır dimi![]()
Karanfil yağı gebelikte çok cok zararlı,diş çekiminde kullanilan lokal anestezikler in bebeğe bi zararı yok,tekrar iltihap toplamadan ve karnın iyice büyümeden ki kocaman karınla dişçi koltuğunda uzanmak sonradan tansiyon düşüklüğüne neden olur,ben cektir derim hic korkma dişçi ne gebe olduğunu şöyle,yanındada biriyle git,yarim saatte kurtulursun insallahgeçmiş olsun karanfil yapı değdir acıyan yere ama sakın çok değil ve dudağına falan değmesin aktardan alabilirsin. gebelikte kullanmakta sıkıntısı yok diye biliyorum ama yinede sor kesin ağrın geçiyor o derece etkili.
Internetten baktim hepsi tukenmis nerdeyse magazadan almayi dusunuyom battaniye ve nevresim takimi arkadasim tavsiye etmisti insallah kalir da alirizbende az once yazdm haberi olan bakan yok sanirim.. Aklim englishhome da ama gidemyrm( olurda bakarsan bilgilendirirsn ne var ne yok diye bi sekilde bende bakmaya giderm
cnm çok geçmiş olsun diş ağrısı kötü olur(
Ben her türlü çok seviyorumSicacik yatagidan kalkip sabahin 6.30,unda ise giderken kemiklerinin bile dondugunu hisedince ask fln kalmio canim![]()