• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dr bana kafasyla ilgli bisey soylmdi daha ama bnm aklmda o kafa meselesi :)
e haklısın normal doğum için önemli... benim bi arkadaşım ultrasonunu göstermişti bebeğin kafası harbi vicuda göre büyüktü bide normal doğum diye diretti kısaca normal doğum sancısıda çekti doğum gerçekleşmeyince de sezeryana aldılar.. onunki çok zor oldu lokal anestezide uyuşmayınca genele aldılar.. bu ders bana yani bişi olmuyosa çok diretmemek lazım galiba..

Çok güzel olmuşlar çekirge cigim ellerine sağlık. Marifetli hatunun hali başka tabi:KK15:

Aslında pek marifetli sayılmam ama keçeyle uğraşmayı sevdim :) ( dikmeye üşendiğimden yapıştırma ile yapıyorum )
Çok teşekkürler

Cekirgecim ellerine sağlık bende bakıyorum senden ozenip kecelere ama cesaret edemedim bi türlü. Biz iyiyiz bu arada herkes iyidir inşallah:KK49:

Aslında keçe ile uğraşmayı çok seviyorum, stres atıyorum akşamları
Ek iş gibi başlasam mı diye bile düşündüğüm oluyo ama
Çocuk olunca vaktimiz kalmaz herhalde

Biz isim olarak İkra düşünüyoruz da
Kimisi söylemesi zor diyo veya hiç duymayanlar çıkıyo
Ece ismini de çok seviyorum ama pek bi anlamı yok diye tek düşünmemiştim

Ece İkra nasıl olur sizce ?

Merhaba kızlaaarrr bugün ancak girebildim... öğleden sonranın tatil olması ne kadar güzel yaaaaa gerçi hiç gelmemeyi tercih ederdim ama saolsun oda arkadaşım ben gelmicem dedi sonradan vazgeçti gelirim ama sen bu halinle gelme demedi bende mecbur kaldım gelmeye

Ve sonunda keçelerim geldi

Bi kızıma, bi de Kasım ayında doğum yapacak olan arkadaşımın oğluna model çıkardım :)

Eki Görüntüle 1284761

canım çok güzel olmuş her ikisi de valla bunları gördükçe alıp yapasım geliyo becerebilirmiyim ki

Inşallah sağlıkla kucağımiza alırız canım.

inşallah canım,çok sabırsızlanıyorum ben,eve bebek girmeyeli yıllar olmuş ya,yenidoğan bebek sesini özledim ben:mad::mad::mad:

Kızlar bugun mide bulantısı ile uyandım öğle yemeğini de yedim zorlayarak ama hemen kustum.bu kadar ne yedim sasdim kaldım. Tuvalete zor yetiştim kusmak icin tansiyonum düştü. 8 e 6 serum takıldı. Isyeri hekimi eve yolladı beni evde yine kustum yine halsizim.

benimde bulantılarım devam ediyo senin gibi zorluyorum sonra kusuyorum ama 5 kilo almışım ben canım kafayı sıyıracam, zaten ağız tadıyla bişey yiyemiyorum,herşey kokuyo,tansiyonumda hep düşük maalesef..inşallah düzeliriz bir an önce..

e haklısın normal doğum için önemli... benim bi arkadaşım ultrasonunu göstermişti bebeğin kafası harbi vicuda göre büyüktü bide normal doğum diye diretti kısaca normal doğum sancısıda çekti doğum gerçekleşmeyince de sezeryana aldılar.. onunki çok zor oldu lokal anestezide uyuşmayınca genele aldılar.. bu ders bana yani bişi olmuyosa çok diretmemek lazım galiba..

benim ilk çocuktada doktor kafası büyük doğum zor olur dedi,normal doğum yaptım ama dünya kadar dikişim vardı...zaten epidural olmasa doğuramazdım...şimdi ikinciye daha tecrübeliyim,doktorum son ay karar veririz dedi...bakalım hayırlısı olsun.doktor ne derse o olacak bu defa...

Back
X