- 20 Mayıs 2013
- 30.142
- 19.954
- 248
Çokk güzel canım bunlarrr ellerine sağlıkk
Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokk güzel canım bunlarrr ellerine sağlıkk
Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun :)
e haklısın normal doğum için önemli... benim bi arkadaşım ultrasonunu göstermişti bebeğin kafası harbi vicuda göre büyüktü bide normal doğum diye diretti kısaca normal doğum sancısıda çekti doğum gerçekleşmeyince de sezeryana aldılar.. onunki çok zor oldu lokal anestezide uyuşmayınca genele aldılar.. bu ders bana yani bişi olmuyosa çok diretmemek lazım galiba..Dr bana kafasyla ilgli bisey soylmdi daha ama bnm aklmda o kafa meselesi :)
Çok güzel olmuşlar çekirge cigim ellerine sağlık. Marifetli hatunun hali başka tabiVe sonunda keçelerim geldi
Bi kızıma, bi de Kasım ayında doğum yapacak olan arkadaşımın oğluna model çıkardım :)
Eki Görüntüle 1284761
napacaksın canım bunları nerede kullanacaksın çok hoş görünüyorlar.Ve sonunda keçelerim geldi
Bi kızıma, bi de Kasım ayında doğum yapacak olan arkadaşımın oğluna model çıkardım :)
Eki Görüntüle 1284761
Çok güzel olmuşlar çekirge cigim ellerine sağlık. Marifetli hatunun hali başka tabi![]()
napacaksın canım bunları nerede kullanacaksın çok hoş görünüyorlar.
eline sağlık canım arkasına sadece mıknatıs yapıstırcan dıımıVe sonunda keçelerim geldi
Eki Görüntüle 1284761
Aslında pek marifetli sayılmam ama keçeyle uğraşmayı sevdim :) ( dikmeye üşendiğimden yapıştırma ile yapıyorum )
Çok teşekkürler
Sağ ol Burcueline sağlık canım arkasına sadece mıknatıs yapıstırcan dıımı
çook güzel olmuşş canım
Cekirgecim ellerine sağlık bende bakıyorum senden ozenip kecelere ama cesaret edemedim bi türlü. Biz iyiyiz bu arada herkes iyidir inşallah![]()
Ellerine saglik cok guzeller.Aslında keçe ile uğraşmayı çok seviyorum, stres atıyorum akşamları
Ek iş gibi başlasam mı diye bile düşündüğüm oluyo ama
Çocuk olunca vaktimiz kalmaz herhalde
Ve sonunda keçelerim geldi
Eki Görüntüle 1284761
Inşallah sağlıkla kucağımiza alırız canım.
Kızlar bugun mide bulantısı ile uyandım öğle yemeğini de yedim zorlayarak ama hemen kustum.bu kadar ne yedim sasdim kaldım. Tuvalete zor yetiştim kusmak icin tansiyonum düştü. 8 e 6 serum takıldı. Isyeri hekimi eve yolladı beni evde yine kustum yine halsizim.
e haklısın normal doğum için önemli... benim bi arkadaşım ultrasonunu göstermişti bebeğin kafası harbi vicuda göre büyüktü bide normal doğum diye diretti kısaca normal doğum sancısıda çekti doğum gerçekleşmeyince de sezeryana aldılar.. onunki çok zor oldu lokal anestezide uyuşmayınca genele aldılar.. bu ders bana yani bişi olmuyosa çok diretmemek lazım galiba..