2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burmus ve fatma ipek siz hangi doktorlara gidiyorsunuz?
Bursada oldugunuzu yeni okudum.. :)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Ooo kizlar baya kaynatmissinizzz 😊😊 yeni hamisler hayirli olsun, insallah hepimiz saglikli huzurlu bebekler dunyaya getiririz. Kasik agrim gecti benim, hic bisey hissetmiyorum. Bi tek goguslerim coook fena. Iyidir dimi bebis? Yarin kontrolum var insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oglen corba icmistim simdi sadece salata yiyebildim limonlu baska yok

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bende seninle aynı durumdayım canım .. ama yemek yemeye zorluyorm kendimi az da olsa yemeye çalışıyorum .. yemediğim zaman afedersin agzımdaki suyu bile yutamıyorum .. yesıl zeytin , çorba , tost, bide cacık yapıp yiyorum bol tuzlu o zaman biraz daha rahat geçiyor gün .. salçalı yemekler falann filan asla göresim yok .. su bile içemiyorum bazen

sende geleydin kaynatmaya şeker canım sen geçen gün kese görmedin mi ???? niye tekrar dr a gidicen acep :)

ben günde bir tane kullanıyorum .. sürekli ayaklarının altına yastık koyup dinlenmeye çalış canım.. düşük tehliken mi vardı?

sende geleydin kaynatmaya şeker canım sen geçen gün kese görmedin mi ???? niye tekrar dr a gidicen acep :)

Yetisemedim hiziniza 😄😄 ptesi gitmistim canim alttan gormustu, yarin gidicem karindan bakicak. Doktorum da benim gibi pimpirikli 😉Insallah gorurrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ben acibadem sahin zeterogluna gidiyorum dogumuda onda yapmayi dusunuyorum kismetse bakalim :) sen hangi doktora gidiyosun tatlim ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben acibadem sahin zeterogluna gidiyorum dogumuda onda yapmayi dusunuyorum kismetse bakalim :) sen hangi doktora gidiyosun tatlim ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben medicabil zuhal hanimdan ayin 25 ine randevu aldim insallah ona gidecegim.
Hakkimizda hayirlisi olsun.

Ya ikide bi bursa demeyin cok uzuluyorum orda okudum cok ozledim ya ((((

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

anladım canım görür meraklanma iyi haberlerle gel inş

Hadi ya
Peki bu risk ne zaman bitiyor?Yani kese göründüğünde mi?Kalp atışı duyulduğunda mı?Veya çok daha geç mi?
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın,dediğin gibi hayırlısıyla keselerini görmeyi kalp atışlarını duymayı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

Son düzenleme:
Ooo masallah. Hayirli olsun:)

canımm ben kendim uyduruyorum ikiz die :))) kızz devlete gittim taş devrinden kalma bi ultrasonla baktı dr bide karından baktı belki ikinci keseyi görmemiştir değerimde yüksek çıkmıştı görmemiştir dr bence ikiz ikiz biliyorum ben :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…