- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
Merhaba bende allah kismet ederse mart2015 annesi olucam 5 gun once ogrendim anne olcagimi.. 1 yillik evliym buarada Bursadan sevgiler..
Oglen corba icmistim simdi sadece salata yiyebildim limonlu baska yok
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ooo kizlar baya kaynatmissinizzz 😊😊 yeni hamisler hayirli olsun, insallah hepimiz saglikli huzurlu bebekler dunyaya getiririz. Kasik agrim gecti benim, hic bisey hissetmiyorum. Bi tek goguslerim coook fena. Iyidir dimi bebis? Yarin kontrolum var insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi akşamlar kızlar progestan 200 mg kullananlar var mı aranızda.bugün bana yazdılar sabah 2 akşam 2 demiş. Sizin dozlarınız nasıl...günlük 800 mg olcak benimki.olmadı yarın arayıp tekrar sorayım mı.
sende geleydin kaynatmaya şeker canım sen geçen gün kese görmedin mi ???? niye tekrar dr a gidicen acep :)
Burmus ve fatma ipek siz hangi doktorlara gidiyorsunuz?
Bursada oldugunuzu yeni okudum.. :)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Bende oğlumda çok bulantı cekmistim buda öyle olacak gibi.çok şükür bende bulantı yok annem bana hamileyken 9 ay boyunca mide bulantısı çekmiş.henüz bende yok inşALLahda olmaz
MasaAllah minicik yaa gözün aydın canımKızlar ben kesemi gördüm ctsi de kalbini duycaZEki Görüntüle 1184366
Canim ben acibadem sahin zeterogluna gidiyorum dogumuda onda yapmayi dusunuyorum kismetse bakalim :) sen hangi doktora gidiyosun tatlim ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burmus ve fatma ipek siz hangi doktorlara gidiyorsunuz?
Bursada oldugunuzu yeni okudum.. :)
Yetisemedim hiziniza 😄😄 ptesi gitmistim canim alttan gormustu, yarin gidicem karindan bakicak. Doktorum da benim gibi pimpirikli 😉Insallah gorurrr
anladım canım görür meraklanma iyi haberlerle gel inş
Amin canim insallahh.. Sende kasik agrisi varmi?
hemde sağlı sollu hayatım dr bir kese gördü ama ikiz benim ki :)
hemde sağlı sollu hayatım dr bir kese gördü ama ikiz benim ki :)
Ben 2800 değerle ameliyat oldum dış gebelikten hiç ağrım sızı yoktu.2 gün içinde öğrendim ve kaybettim allah yavruma uzun ömür sağlık sıhhat versin kesesini de kalp atışında görmeyi kucağıma alıp büyümeyi nasip etsin.herkesinde tabi ki
Masallah onlaraa :) Bende niye yok yaaolsa korkuyorum niye diye olmasa da korkuyorum..
ayy çok sağol canım yaa kendim uyduruyorum ikiz die 40 kere yazarsam belki ikiz olur die :)))))
Ooo masallah. Hayirli olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?