- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
Ayy cok alemsin guldurdun beni. Insallah olur canim, bende ikiz sandim ama dr tek gordu. Kalp atisina kadar soylemeye devam et, belki cift duyarsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:))) ne manyağım dimiişu pıtpıtları bir duysam hayırlısıyla direk merkzdeki özel dr uma gidicem adam süperrr ama arada burdakine de gidicem acil bişey olursa yaaa allah korusun ama işte oladabilir ondan bunuda kırmayalım :))) bir bilseler ne işler çevirdiğimi kapıdan içeri almazlar
Kizlar benim cuma gunu kab degerim 353 du simdi kac olmustur yarin kontrolum var keseyi gorurmuyum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
En az 4236 gibi bir değer oluyor canım belki daha fazlası;netteki bilgilere göre kese 1500lerde vajinal ultrasonla,2000-3000lerde karından ultrasonla görülebiliyormuş.Güzel haberlerle gel inşallah,darısı başımıza...
Hahah cepte dursun diyosunAllaha sukur bende simdilik doktorumdan cook memmunum. Pitpitlari duysak rahatlicaz aynennn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar benim cuma gunu kab degerim 353 du simdi kac olmustur yarin kontrolum var keseyi gorurmuyum
2800 3000 arası olmuştur vajinal ultrasonla görünür kuzum cihaz iyiyse karındanda görünür minik bişey zaten :)
Yarin gorcez canim keseyi gorelimde nerden olursa olsun
nokta
hadi inş görürsün kuzum nasıl anlattın kızz öyle nerden olursa olsun hahaaaa süpersinn
Isterse agzimdan baksin yeterki keseyi gorsun
nokta
ayyy nasıl heyecanlısın sen öyle görcen canım inşş :)) sen dr a öyle dedin mi zaten keseyi görmeden seni göndermez :)))
Insallah ya korkuyorum gorunmezse falan diye
nokta
Kızlar degerım 2 gun once 155 ti bugün yaptırdım 400 küsür çıktı artık rahat nefes alabilirim dimi
Hayirli olsun :) sevin gez toz neselen artik
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Cok sukur canim bi ohh cek keseyi kalp atisinida gorursun insallahKızlar degerım 2 gun once 155 ti bugün yaptırdım 400 küsür çıktı artık rahat nefes alabilirim dimi
Valla bende sen gibiydim ya gorunmezse gilan keseyi gordum bi seferde ya kalp atisi olmazsa :) biz 9 ayi boyle devirecez gibi geliyo bana
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Tsk ederim canım 2 senenin sonunda gelince inanamıyorum hala
ben günde bir tane kullanıyorum .. sürekli ayaklarının altına yastık koyup dinlenmeye çalış canım.. düşük tehliken mi vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?