2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy cok alemsin guldurdun beni. Insallah olur canim, bende ikiz sandim ama dr tek gordu. Kalp atisina kadar soylemeye devam et, belki cift duyarsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:))) ne manyağım dimii şu pıtpıtları bir duysam hayırlısıyla direk merkzdeki özel dr uma gidicem adam süperrr ama arada burdakine de gidicem acil bişey olursa yaaa allah korusun ama işte oladabilir ondan bunuda kırmayalım :))) bir bilseler ne işler çevirdiğimi kapıdan içeri almazlar

Kizlar benim cuma gunu kab degerim 353 du simdi kac olmustur yarin kontrolum var keseyi gorurmuyum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahah cepte dursun diyosun Allaha sukur bende simdilik doktorumdan cook memmunum. Pitpitlari duysak rahatlicaz aynennn

Kizlar benim cuma gunu kab degerim 353 du simdi kac olmustur yarin kontrolum var keseyi gorurmuyum

En az 4236 gibi bir değer oluyor canım belki daha fazlası;netteki bilgilere göre kese 1500lerde vajinal ultrasonla,2000-3000lerde karından ultrasonla görülebiliyormuş.Güzel haberlerle gel inşallah,darısı başımıza...

Insallah canim cok merak ediyorum Rabbim kimsenin hevesini kursaginda birakmasin

nokta

Hahah cepte dursun diyosun Allaha sukur bende simdilik doktorumdan cook memmunum. Pitpitlari duysak rahatlicaz aynennn

memnunsan devam kuzum devletteki dr da aslında iyi ama usg iyi değil adam görmek için gözlerini ekrana yapıştırıyo resmen :))) ben allah kısmet ederse normal doğum yapıcam canım kızımı epidural sezeryanla doğurdum özeldeki dr umlada konuştum bu konuyu tamam dedi oda bakalım yinede hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşşş sende bu arada kasık ağrım yok die üzülme herkeste olmayabilir canım rahat ol çakişşş

2800 3000 arası olmuştur vajinal ultrasonla görünür kuzum cihaz iyiyse karındanda görünür minik bişey zaten :)

Kızlar degerım 2 gun once 155 ti bugün yaptırdım 400 küsür çıktı artık rahat nefes alabilirim dimi

Kızlar degerım 2 gun once 155 ti bugün yaptırdım 400 küsür çıktı artık rahat nefes alabilirim dimi

Hayirli olsun :) sevin gez toz neselen artik

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cok sukur canim bi ohh cek keseyi kalp atisinida gorursun insallah
Valla bende sen gibiydim ya gorunmezse gilan keseyi gordum bi seferde ya kalp atisi olmazsa :) biz 9 ayi boyle devirecez gibi geliyo bana

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Insallah hersey yolunda gidicek :) sonra cinsiyeti ne olcak tekme atti hareket etti bi bakmisiz kucagimizda meleklerimiz

nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…