2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Keseyi görmekte arkadaşım.6000 değerle ameliyat olan arkadaşlar vardı hatta tüpü patlayan yada alınan.neyse böyle şeylerle stres yapmayalım bebişler etkilenmesi.

Benimde ya 2 sene bekledim kuzumu

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Benimde 4 olumsuz aşılama.daha sonra kendiliğinden gebe kaldım ama dış gebelik ameliyatı geçen sene eylül ve kasımda kimyasal ve düşük. ocak 2014 Histereskopi ameliyatı rahim yapışıklığı çıktı.nisanda negatif tüp bebek bunlardan sonra geldi kuzum allah nasip etti rabbim mübarek günlerde yüzümü güldürdü.kucağıma alacağım günlerde nasip olur inşallah.hepimize annelik nasip olur inşallah.

Son düzenleme:

Anamm benim ilk ya hic oyle deneyimlerim yok gerci ben dugunden sonra esimle ayri yasadim aslinda o zmani silmem gerek 1 yil ayri kaldik benim tayinim baska yere cikmisti

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Keseyi görmekte arkadaşım.6000 değerle ameliyat olan arkadaşlar vardı hatta tüpü patlayan yada alınan.neyse böyle şeylerle stres yapmayalım bebişler etkilenmesi.

Offf...Haklısın,hayırlısı canım da aklının bi köşesinde kalıyor insanın,hemen dualar okuyorum rahatlıyorum...
Rabbim sağlıklı keselerimizi görmeyi nasip etsin,şu birkaç gün çabuk geçsin :)

kızlar selam ben de bugün doktora gittim. keseyi de bebeği de gördük şükür. hatta kalp atışlarının sesini duyamasakta bize çıkarttı doktor atış şiddetini ekranda:) herşey yolunda şükür. umarım bundan sonrada böyle olur. kızlar bu ilk üç ayda abartıp herşeyden fazla fazla yemek yokmuş. bizim aldığımız besinler bebeğe yetiyormuş zaten. onun dışında çiğ köfte et tavuk suşi salam sosis gibi et ürünlerini pişirmeden yemiyormuşzz ve asla bilmediğimiz yerlerden yemiyormuşuz. çatlaklar için 4. ya da 5. aydan sonra tavsiye edicem dedi. bir de oruç tutmayı kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi. umarım sizlere de az da olsa yol göstermişimdir. en azından şimdilik gidemeyenler için. son olarak balık yemeyenler ya da yiyemeyenler mutlaka omega 3 kullansın dedi.

Burmus ve fatma ipek siz hangi doktorlara gidiyorsunuz?
Bursada oldugunuzu yeni okudum.. :)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

cnm benim dr.um bursa tüp bebekde özer kutlu.büyük ihtimal ona devam etmem hastane olsun istiyorum bide benim dr. sadece jimerde doğuma gidiyor orasıda bana göre pahalı 5 6 bini bulur sezeryan.

ilaç yazdırmam çin esentepeden İbrahim beyi önerdi c.tesi ona gideceğim eğer beğenirsem devam ederim.bide tekse esentepede doğum yaparım ama ikiz olursa sanırım doruku tercih edicem yine .

bu yazıdan bşey anladınmı bilmiyorum kafam karışık yani

Canim ben acibadem sahin zeterogluna gidiyorum dogumuda onda yapmayi dusunuyorum kismetse bakalim :) sen hangi doktora gidiyosun tatlim ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

özel sigortanmı var cnm acıbademin fiyatlarını öğrendinmi

gözün aydın cnm .çiğ köfte niye yasakki artık içinde et olmuyorki :44:

özel sigortanmı var cnm acıbademin fiyatlarını öğrendinmi

Yok canim sigortam yaptirmayi dusunduk ama hemen hemen ayni fiyata denk geliyodu bide acibadem sigortayi hamile kalmadan 1 yil once yaptirmak gerekiyormus biz gec kaldik anlican :) en fazla sezeryan genel anestezili 12.000 yakin bir fiyat oluyo sanirim .benim normal mi sezeryan mi henuz belli degil normal dogun fiyatida 8 bin kusure geliyor diye biliyorum hayirlisi olsun artik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah canim hakkimizda hayirlisi olsun bide kalp atislarini da duysak aaaahaaah

Yemekte canım kola istedi yarım bardak içtim çok zararlı değilmi ve ben bilmeden bir aydır içiyordum offf bebeğe zara verdim gerçi ayda yılda bir de içsem zararlı

BiZde Cumartesi doktora gidicez çok ama çok heyecanlıyım naısl olcak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah razi olsun canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…