Keseyi görmekte arkadaşım.6000 değerle ameliyat olan arkadaşlar vardı hatta tüpü patlayan yada alınan.neyse böyle şeylerle stres yapmayalım bebişler etkilenmesi.Hadi ya
Peki bu risk ne zaman bitiyor?Yani kese göründüğünde mi?Kalp atışı duyulduğunda mı?Veya çok daha geç mi?
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın,dediğin gibi hayırlısıyla keselerini görmeyi kalp atışlarını duymayı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
Benimde 4 olumsuz aşılama.daha sonra kendiliğinden gebe kaldım ama dış gebelik ameliyatı geçen sene eylül ve kasımda kimyasal ve düşük. ocak 2014 Histereskopi ameliyatı rahim yapışıklığı çıktı.nisanda negatif tüp bebek bunlardan sonra geldi kuzum allah nasip etti rabbim mübarek günlerde yüzümü güldürdü.kucağıma alacağım günlerde nasip olur inşallah.hepimize annelik nasip olur inşallah.Benimde ya 2 sene bekledim kuzumu
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Benimde 4 olumsuz aşılama.daha sonra kendiliğinden gebe kaldım ama dış gebelik ameliyatı geçen sene eylül ve kasımda kimyasal ve düşük ocak 2014 Histeri rahim yapışıklığından çıktı.nisanda negatif tüp bebek bunlardan sonra geldi kuzum allah nasip etti rabbim mübarek günlerde yüzümü güldürdü.kucağıma alacağım günlerde nasip olur inşallah.hepimize annelik nasip olur inşallah.
Keseyi görmekte arkadaşım.6000 değerle ameliyat olan arkadaşlar vardı hatta tüpü patlayan yada alınan.neyse böyle şeylerle stres yapmayalım bebişler etkilenmesi.
Insallah canim cok merak ediyorum Rabbim kimsenin hevesini kursaginda birakmasin
nokta
Burmus ve fatma ipek siz hangi doktorlara gidiyorsunuz?
Bursada oldugunuzu yeni okudum.. :)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Canim ben acibadem sahin zeterogluna gidiyorum dogumuda onda yapmayi dusunuyorum kismetse bakalim :) sen hangi doktora gidiyosun tatlim ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
son adet tarihim 27 mayıs..sen niye listede yoksunyoksa bilgilerini yazdında benmi kaçırdım :26:
Ya ikide bi bursa demeyin cok uzuluyorum orda okudum cok ozledim ya((((
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
son adet tarihim 27 mayıs..
beklenen doğum tarihi 3 mart, kalp atışı duyduk,çok şükür..yaş 29
ilk bebek :)
kızlar selam ben de bugün doktora gittim. keseyi de bebeği de gördük şükür. hatta kalp atışlarının sesini duyamasakta bize çıkarttı doktor atış şiddetini ekranda:) herşey yolunda şükür. umarım bundan sonrada böyle olur. kızlar bu ilk üç ayda abartıp herşeyden fazla fazla yemek yokmuş. bizim aldığımız besinler bebeğe yetiyormuş zaten. onun dışında çiğ köfte et tavuk suşi salam sosis gibi et ürünlerini pişirmeden yemiyormuşzz ve asla bilmediğimiz yerlerden yemiyormuşuz. çatlaklar için 4. ya da 5. aydan sonra tavsiye edicem dedi. bir de oruç tutmayı kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi. umarım sizlere de az da olsa yol göstermişimdir. en azından şimdilik gidemeyenler için. son olarak balık yemeyenler ya da yiyemeyenler mutlaka omega 3 kullansın dedi.
özel sigortanmı var cnm acıbademin fiyatlarını öğrendinmi
ay çok sevindim benimde ikiz olma olasılığı var haftaya netleşcek sağlıkla kucağına alman dileğiyle
hadi hayırlı habaerle gel inşallah
kan tahlili ile çıkar ortaya 15 günden fazla sürüyo sonuç galiba bizim tüp olduğu için biz iğne kullanıyoruz
hadi gözün aydın darısı bekleyenlere
Kızlar degerım 2 gun once 155 ti bugün yaptırdım 400 küsür çıktı artık rahat nefes alabilirim dimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy çok çok tevbrik ederiz canım hayde maşallah
istanbuldaki hanımlar hangi doktorlar hangi hastahanelere gidiyosunuz
Bende estrofem . Folbiol ve progynex iğne oluyorum
Tebrik ederim topigin Ilk ikizleri maşallah
canım yaaa tebrık ederım :) Allahım sag salım kucagına almayı nasıp eder ınsallah :)
Hayırlı olsun canım.Aklıma takılanlar var,yardımcı olursan sevinirim.
Değerin kaçken vajinal ultrasonla bakılmıştı?Bebeğe zarar veren bi şey değil di mi?
Bir de karından bakılacağı zaman hcg değerin aşağı yukarı kaç oluyor?
Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun...
Maşallah ne güzel hayırlı olsun inşallah,bizlere de sağlıkla görmeyi nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?