2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim emirhar :) ben de bekliyorum artık kendimce hayırlısı bakalım.. bazen varmış bazen de yokmuş sanıyorum ama derken geçiyor günler.. az kaldı

teşekkür ederim eylül ayrıntılı bilgilendirmen için.. dediğin gibi kendimi şartlandırmıyorum her iki ihtimale de kafam hazır :) sonuçta ilk ayım ve rabbim neylerse güzel eyler.. hayırlı ise nasip eder hayırlı değilse hakkımda nasip etmez diyip zamanını beklemeye aldım kendimi. şimdi ilk hedef pazartesiye kadar beklemek arada değişiklik olmaz ise.. gerçi halen ah hastalandım diyip kontrol etmeye devam edıyorum

Taniyorum evet ama dersime girmemisti

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Benimde yarındı ama ben gidemicem işyeri malum bu aralar gittim geldim ya izin vermezler diye demedim bile.burdaki askeri hastahane de 2 haftaya kadar full doluymuş..Eşim pazartesi özele gidelim diyo bende çarşamba izin günüm o zaman gideyim diyorum.kesesini görecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin darısı başıma.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bende bebeğimi yarın göreceğim inşallah çok mutluyum saatler çabucak geçsin istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah burası dolmuş bir sürü Mart annesi olmuş Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.biz Pazartesi kalp atışlarını duyduk çok şükür.darısı herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…