Bende oğlumda çok bulantı cekmistim buda öyle olacak gibi.
MasaAllah minicik yaa gözün aydın canım
Hayırlı olsunDarısı başımıza
Kızlar herkese merhabalar Allahım saglıkla bebıslerınızı kucaklarınıza almayı nasıp etsın:*
Benım sızlere bır sorum olacak gebelıgınızı ılk ogrendıgınızde beta hcg degerınız kactı? Ben adetten 3 gun once ogrendım beta hcg sonucumu ve 21.2 cıktı sızce normal mı ?
Gunaydin kizlar!! heyecan dorukta bana dua edin nolur doktora gtcem bugun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gercekten mı sen hep sevındırıyorsun benı :) aslıdna tam deger 21,02 kımılerının degerlerını goruyorum yazmıs 2 bın kusurlu fln yada bın bılmem kac bende ondan telas yaptım canım acaba makıadan mı farkedıyor cunku benım test kagıdımda 5.8 - 71.2 3 haftalık / 9.5 - 750 4 haftalık yazıyor buna bkınca normal acaba makına olcumden mı farkedıo hanı bende 21.02 yazdılar ama 2102 de yazabılırmı baska makına olcumunde. chucheee yıne ıcımı rahatlattın sekerım :*
Gunaydinnnn insallah guzel haberlerle gell :) dualarim seninle ve hastaneye bugun gitcek herkesle
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Gunaydin kizlar!! heyecan dorukta bana dua edin nolur doktora gtcem bugun
Maşallah burası dolmuş bir sürü Mart annesi olmuş Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.biz Pazartesi kalp atışlarını duyduk çok şükür.darısı herkesin başına
Merhabalarrr ben de yeni katıldım aranıza...
Sat 26 Mayıs ama geç döllenme olmuş 5+6 kabul ettik..
Dün Hcg'm 11.000'di 17 mm keseyi gördük ama bebeği göremedik 15 gün sonra çağırdı hem bebeği görmek hem d ekalp atışını duymak için.
keseyi gören arkadaşlar içinde bebeği de görebildi mi acaba 6 haftalıkken?
Canım ben 6 düşük yapmış ve şu anda 1.5 yasında bebeği olan biri olarak derim ki bu belirtileri filan hiç kafana takma. Hep pozitif düşün.doktorun iyi diyorsa her şey yolunda demektir.göğüs hassasiyeti bende de ara ara artıp azalıyo.
Merhaba arkadasım ben regle 4 gün kala öğrendim 166ydı:) ama seninki de iyi bir deger
Dün Hcg'm 11.000'di 17 mm keseyi gördük ama bebeği göremedik 15 gün sonra çağırdı hem bebeği görmek hem d ekalp atışını duymak için.
Hosgeldinn canmm tekrardan hayirli olsun :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
hoşgeldin canım
mart anneleri çoğalıyor sağlıcakla kucağımıza alallım inşallah
Teşekkür ederim:) âmin inşallah Allah'a emanetler:)Günaydın herkese
Gözün aydın :)) inşallah sağlıklı bir şekilde büyüyordur bebişlerimiz
Arkadaşlar sizin göğüs hassasiyetiniz nasıl ben yüyürken bile acıyor dokunamıyorum.şimdiye kadar geçmesi gerekmiyormuydu
bendede devam ediyor aşıorı büyüdü ve büyürken can yakıyor ben bepantn sürüyorum rahatlaması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?