2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar birşey soracağım oruç tutabiliyor musunuz?

Bir de ben netten birsürü şey araştırmıştım beslenmeyle ilgili; somon balığı yiyordum, badem ceviz et yumurta süt falan... Dün doktorum beslenme üzerinde çok da durmadı şu aşamada... Sizin doktorlarınız ne diyor beslenme konusunda?

Aslında olay deger değil,2 günde sayının katlanmasıymış,şimdi nasılsın?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende aynı durumdayım ama birşey sürmek hiç aklıma gelmemişti iyi fikir bende süreyim:))rahatlatır belki biraz teşekkür ederim

tabikide rahatlatır geriliyor derin bacaklarına da duştan sonra bebeğe yağı krem isürebilirsin

ben gebelik ile ilgili kremler de araştırmıştım söylerim sizlere

Oruca doktorum kesinlikle izin vermedi benim kışın olsaydı ve 3 aydan büyük olsaydı gebelik izin verirdim diyor.Ben tutmuyorum zaten bir sürü hap içiyorum.ben ilk gebeliğimde 22 kilo aldım bu gebeliğimde beslenme uzmanı ile sürdürücem Pazartesi randevum var o ne der bilmiyorum ama kendi doktorum her sabah yumurta süt peynir .aralarda meyve muhakkak ceviz akşam sebze et önerdi.tavuklar antibiyotik yüklü yememizi önermiyorlar ama ben çok seviyorum yiyiyorum malesef çok canım isteyince

Aslında olay deger değil,2 günde sayının katlanmasıymış,şimdi nasılsın?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet öyleymiş ama ilk anda bilmediğim için ilk doktor ziyaretimden mutsuz şekilde ayrılmıştım. Çok şükür olağan şekilde artıyor şimdi

Bunları duymam iyi oldu çünkü benim doktorum tutabiliyorsan tut dedi ama ben nolur nolmaz diye tutmuyordum, bir yandan da keyfi mi tutmamış oluyorum acaba diyordum.

Arkadaşımın hamileyken aldığı bir diyet vardı onda yazan besin gruplarından ağırlıklı olarak yemeye çalışıyorum ben de birebir uymasam da...

Tavuk da çok yiyordum, evde yemek yapmaya üşendikçe tavuğa dadanıyoruz, mümkün olduğunca ter edeyim ben de bari...

Somon balığını çok öneriyorlar kızlar, haftada iki kere, zeka gelişimi için...

arkadaşlar ben bebe yağı kulalancağım çatlaklar içinde lierac ve bepantol çatlak önleyici kremini de alıp evde bulundurmayı ve başlamayı düşünüyorum vücdumda çatlak yok ama olabilir kiloyla beraber

Merhaba kızlar dün hamile olduğumu öğrendim çok heycanlandım ve korktum :) Bebek ultrasonda görünmedi ama kan testi pozitif çıktı, görünmemesi normal mi? İlk hamileliğim hiçbirşey bilmiyorum lütfen yardım edin banaa :)

Evet balık çok önemli ama şimdi mevsiminde değil ne yapıcaz omega 3 hapı içsek olurmu ki doktoruna danışan Varmı? Yada bugün doktora gidecekler sorsa. Arkadaşından aldığın o besin tablosunu bizlede paylaşsan belki bilmediğimiz birşeyler vardır faydalanırız hepimiz.

Hayırlı olsun yeni öğrendiysem büyük ihtimal görülmez zaten doktorun seni 6-10 gün sonra çağırması lazım o zaman görürsünüz.geç döllenme ihtimalinde her zaman var içini rahat tut.

Ben hamile olduğumu bilmeden 12 gün oruç tuttum, dr sordum birşey olmaz ama bundan sonrası için orucu bırak dedi, beslenme konusunda ise beyaz ekmek yerine kepek ekmek ye, sigara ve kahveden uzak dur, çayını açık iç, ceviz meyve balık ..vs tüket dedi, kızartmadan uzak dur dedi.

Benim doktorumda lierac vermişti daha önce 4 ayımdan sonra kullanmaya başladım 6 aydan sonra ara sıra aklıma geldikçe sürdüm ama çok şükür hiç çatlamadım. Bepantol da iyi diyorlar.sadece badem yağı kıllanma yapıyormuş bitkisel yağlara dikkat etmek lazım.Aslında en iyisi en doğalı hakiki zeytinyağı ama oda kıllanma yaparmı bilmiyorum sonuçta saçları beslemek için kullanılıyor

Kahveden uzak durmu dedi😳ama ben günde 3 fincandan fazlasının zararlı olduğunu okumuştum 200 mg kafein üstü zararlıymış günde bir fincan kahvenin bebeğe etkisi yokmuş bende ara sıra içiyorum ama bundan sonra tamamen bırakıyorum o zaman

tabiki zeytinyağıda sürücemgöğüslerime özellikle bak sölemeyi unutmuştum zeytinyağı göğsünün ucuna sürebilirsin ama uç delik kısmına krem sakın sürme ne olcağı belli olmaz kimyasal zarar verir emi

birde banyodan sonra aklıma gelince bepanten güneş kremi sürüyorm ben

Evet tatlım kahve içme dedi ii bi doktordur söylediğine güvenirim.

Ben de bilmeden 5 gün tuttum...

benim doktora baksam daha da tutuyor olacaktım

Soyle diyim uzum cekirdego yagi bebe yagi vs kullanip akarsu haritasi gibi catladim oglumda paramparca oldu karnim.bu kez aloevera jel*kayisi yagi*susam yagi karisimi söyledi ender sarac onu kullanacagim diyete de ender beyin diyetini uyguladim bir sure once ve uc kilo verdim dogumdan beri hic kilo verememistim 55 kiloya indim yillar sonra

Kızlar bir de doktorum bana telefondan uzak dur dedi. Nasıl olacak bilmiyorum ama uzak durmaya çalışacağım, zaten işim gereği sürekli telefon ve bilgisayarla iç içeyim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…