Evet balık çok önemli ama şimdi mevsiminde değil ne yapıcaz omega 3 hapı içsek olurmu ki doktoruna danışan Varmı? Yada bugün doktora gidecekler sorsa. Arkadaşından aldığın o besin tablosunu bizlede paylaşsan belki bilmediğimiz birşeyler vardır faydalanırız hepimiz.
Hayırlı olsun yeni öğrendiysem büyük ihtimal görülmez zaten doktorun seni 6-10 gün sonra çağırması lazım o zaman görürsünüz.geç döllenme ihtimalinde her zaman var içini rahat tut.
Kızlar bir de doktorum bana telefondan uzak dur dedi. Nasıl olacak bilmiyorum ama uzak durmaya çalışacağım, zaten işim gereği sürekli telefon ve bilgisayarla iç içeyim((
En önemli tehlike o aslında ya
uyurken bile yanımda telefon alarm çalacak sabah diye...
Güya xray'lerden geçmiyoruz dikkat ediyoruz ama telefon sürekli dibimizde, onu napıcaz
Soyle diyim uzum cekirdego yagi bebe yagi vs kullanip akarsu haritasi gibi catladim oglumda paramparca oldu karnim.bu kez aloevera jel*kayisi yagi*susam yagi karisimi söyledi ender sarac onu kullanacagim diyete de ender beyin diyetini uyguladim bir sure once ve uc kilo verdim dogumdan beri hic kilo verememistim 55 kiloya indim yillar sonra
Ben bugün çalar saat alıyorum :) Telefonumu gece salonda bırakacağım. Gündüz nasıl yapcam onu hiç bilmiyorum işte
Kizlaaaarrr. ..
Keseyi gördük çok şükür. ..
1.44 cm ve keseye göre 5+2 haftalik hamileyim satla tutuyo...
Haftaya da içinde bebişi görmek için gidecez... :)
nasıl bir diet uygulucaksın canım
Kizlaaaarrr. ..
Keseyi gördük çok şükür. ..
1.44 cm ve keseye göre 5+2 haftalik hamileyim satla tutuyo...
Haftaya da içinde bebişi görmek için gidecez... :)
merhaba arkadaşlar
benim bugün tam 5+0 bugün mü gitsem doktora pazartesiyi mi beklesem
çok merak ediyorum ama bugün gidersem büyük ihtimal vajinal görebilecek
çünkü çarşamba gümü 800 civarıydı bugün de Allah ın izniyle 1600 lerdedir diye düşünüyorum ve ancak vajinal görünür belki.
merhaba arkadaşlar
çünkü çarşamba gümü 800 civarıydı bugün de Allah ın izniyle 1600 lerdedir diye düşünüyorum ve ancak vajinal görünür belki.
merhaba arkadaşlar
bence pzartesiyi bekle cnm acele etme nasılsa keseyide görünce yine bekliycez hep beklemekle geçiyor
Ben 1600 deyken gittim vajinalde gorundu. Dr tekrar cagirdi, bence sabret degerin yukselince git, tekrar cagirir cunku seni de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ablacim keseyi gorunce beklemek daha zor yaa
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?