2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

somon balığının mevsimiymiş canım...

geçenlerde aldık anneme yaptırttım. Normalde balığı yılda 2-3 kere dışarda yerdim de artık alıp anneme yaptırtmam lazım daha sık. Ben evde yapamam ertesi gün feci kokuyor.

Diyeti de yüklemeye çalıştım ama hata oluşuyor niyeyse sürekli

Hayırlı olsun yeni öğrendiysem büyük ihtimal görülmez zaten doktorun seni 6-10 gün sonra çağırması lazım o zaman görürsünüz.geç döllenme ihtimalinde her zaman var içini rahat tut.

Hcg değeri en az 1500-2000'lerde görünüyor diyorlar canım ama ne kadar standart doğru bir bilgi bilmiyorum.

Ben 450'yken gittiğimde görünmemişti bir hafta sonra 11.000'deyken gittim anca keseyi gördü bebek görünmedi bile içinde...

Kızlar bir de doktorum bana telefondan uzak dur dedi. Nasıl olacak bilmiyorum ama uzak durmaya çalışacağım, zaten işim gereği sürekli telefon ve bilgisayarla iç içeyim ((

En önemli tehlike o aslında ya

uyurken bile yanımda telefon alarm çalacak sabah diye...
Güya xray'lerden geçmiyoruz dikkat ediyoruz ama telefon sürekli dibimizde, onu napıcaz

En önemli tehlike o aslında ya

uyurken bile yanımda telefon alarm çalacak sabah diye...
Güya xray'lerden geçmiyoruz dikkat ediyoruz ama telefon sürekli dibimizde, onu napıcaz

Ben bugün çalar saat alıyorum :) Telefonumu gece salonda bırakacağım. Gündüz nasıl yapcam onu hiç bilmiyorum işte

Bu telefon olayini cozmek imkansiz gibi geliyor bana napcaz ki ben sadece gece uzak tutuyorum o kadar

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

dünden bu yana canım hiçbişey istemiyor..
sabah bir tane incir yedim..
mutfağı hiç sevmiyorum
zorla da olsa bişeyler hazırlıycam.

wi fi yi kapatayım diyorum ama internet bağlantılarına baktmda apartmanda bir sürü var....

nasıl bir diet uygulucaksın canım

Ben bugün çalar saat alıyorum :) Telefonumu gece salonda bırakacağım. Gündüz nasıl yapcam onu hiç bilmiyorum işte

aslında çok mantıklı ya ben de alayım...

iki telefonun radyasyonuna maruz kalmaktan kurtuluruz...

Gerçi ben maddi değeri olan herşeyi yatak odasında tutuyorum hırzsız falan girerse götürmesin diye, telefonları ebeveny banyoya koyarım en kötü, kar kardır

Kizlaaaarrr. ..
Keseyi gördük çok şükür. ..
1.44 cm ve keseye göre 5+2 haftalik hamileyim satla tutuyo...
Haftaya da içinde bebişi görmek için gidecez... :)

Canim cok sevindim masallahhh , hayirli olsun. Bende ogleden sonra gidicem doktora 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar
benim bugün tam 5+0 bugün mü gitsem doktora pazartesiyi mi beklesem
çok merak ediyorum ama bugün gidersem büyük ihtimal vajinal görebilecek
çünkü çarşamba gümü 800 civarıydı bugün de Allah ın izniyle 1600 lerdedir diye düşünüyorum ve ancak vajinal görünür belki.

Son düzenleme:

Ben 1600 deyken gittim vajinalde gorundu. Dr tekrar cagirdi, bence sabret degerin yukselince git, tekrar cagirir cunku seni de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence bekle biraz bnm 8000 lerdeydi minicik gordu keseyi karindan

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bence pzartesiyi bekle cnm acele etme nasılsa keseyide görünce yine bekliycez hep beklemekle geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…