2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sabahtan beri çok merak ediyorum arkadaşlar ya teşekkür ederim cevaplar için,
önceki hamileliğimde karından görünmeyince vajinal bakmıştı doktor evet burda kese ama haftaya gel bakalım bebek canlı mı dedi
insan sinir oluyor böyle deyince.
nasıl yani diyorsun.
ama bugün de keseyi bile olsa görmek istiyorum
bakalım sabredebilecekmiyim

Kizlaaaar doktordan geldim smdi keseyi gorduk cok sukur 5 haftalikmis minigim :)

nokta

Heyoooo teyzeler bizde dr dan geldik 2.kese görüldü elhamdulillah yolk sac olusmus 5 haftaligiz 10 gün sonra kalp atisi

Heyoooo teyzeler bizde dr dan geldik 2.kese görüldü elhamdulillah yolk sac olusmus 5 haftaligiz 10 gün sonra kalp atisi

maşallah
Allah ikisini de sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin
merak ediyorum bu haftada karından görülen var mı ,yoksa vajinal mi baktı doktor

cnm listede adın var ama hiç bir bilgin yok en azından doğum tarihini yazarmısın

Ben yazdim ama gormemissin :) 5 haftalik ilk cocugm 22 yasindayim
Valla doktor dogum tarihini soylemedi bnde unuttm sormayi :/
nokta

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar az önce doktorumu aradım haftaya ayın 19 unda gel dedi daha erkenmiş folikasit kullan dedi okdar.. sanırım ozmana kalp atışarınıda duyarız inşallahh

maşallah
Allah hep böyle sağlık haberini almayı nasib etsin.
senin hcg yüksekti heralde
5 haftalık karından görüldüğüne göre

Gecen cuma hcg 353 du cnim bugun baktirmadim bende sasirdim ama gosterdi kendini yavrum :) darisi tum bekleyenlerin basina ins haftayada pitpitlari duycam

nokta

abla pazartesi değil miydi randevun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pzartesi tüpçüye gideceğim bu dr. özel hastanede pıhtılaşma iğnelerini yazdırmak için gideceğim beğenirsem devam ederim bunda da

yani hem c.tesi hem p.tesi gideceğim dr.a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…