2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gecen cuma hcg 353 du cnim bugun baktirmadim bende sasirdim ama gosterdi kendini yavrum :) darisi tum bekleyenlerin basina ins haftayada pitpitlari duycam

nokta

senin 4000 leri geçiktir canım bugün 1 haftadaki artışa göre.
inşallah hepimiz sağlık haberini alalım bebeişlerin.
benim 2 gün önce 800 civarıydı ancak inşallah 1500 gecmiştir.
bakalım ben de istiyorum bugün gitmeyi ama görünmezse de moralim bozulacak.

maşallah
Allah ikisini de sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin
merak ediyorum bu haftada karından görülen var mı ,yoksa vajinal mi baktı doktor
Allah razi olsun.darisi basina.Karindan görüldü ama vajinal da baktı kanama alanı kalmışmi diye
ikizmi cnm.hayırlı olsun.ilk kezmi gittin dr.a ilkinde tek kesemi gördün

2. Canım bu geçen cuma gene gitmistim tek gorunmustu ama kanama oldu diye merak ediyorum oyüzden bu hafta yine gittim

Biraz daha sabret canim haftaya gidersin

nokta

pzartesi tüpçüye gideceğim bu dr. özel hastanede pıhtılaşma iğnelerini yazdırmak için gideceğim beğenirsem devam ederim bunda da

yani hem c.tesi hem p.tesi gideceğim dr.a

anladım abla tüpçü de kese kalp atışı pakete dahildi bzM sennde öle midi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 22 yaşındayım heral de topiğin en genç anneleriyiz ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 19 yaşında hamile kalmıştım.
o zamanlar olsaydı burası en genç anne ben olurdum heralde:)
ama şimdi en yaşlı anne olmak nasib oldu:))

bende bugün öğrendim kızlar 18 mart tahmini doğumu.26 yaşındayım ilk bebeğim :)allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin.

Allah razi olsun.darisi basina.Karindan görüldü ama vajinal da baktı kanama alanı kalmışmi diye

2. Canım bu geçen cuma gene gitmistim tek gorunmustu ama kanama oldu diye merak ediyorum oyüzden bu hafta yine gittim

topiğimiz ikinci ikiz annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…