Gecen cuma hcg 353 du cnim bugun baktirmadim bende sasirdim ama gosterdi kendini yavrum :) darisi tum bekleyenlerin basina ins haftayada pitpitlari duycam
nokta
hayır aslında onun için gitmek ıstıordum ama doktor haftaya gel deyince bende randevuyu deiştirdm
Ben yazdim ama gormemissin :) 5 haftalik ilk cocugm 22 yasindayim
Valla doktor dogum tarihini soylemedi bnde unuttm sormayi :/
nokta
Allah razi olsun.darisi basina.Karindan görüldü ama vajinal da baktı kanama alanı kalmışmi diyemaşallah
Allah ikisini de sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin
merak ediyorum bu haftada karından görülen var mı ,yoksa vajinal mi baktı doktor
ikizmi cnm.hayırlı olsun.ilk kezmi gittin dr.a ilkinde tek kesemi gördün
satın ne cnm ona göre bir tarih yazalım sonra dr. ne derse onu yazarız
senin 4000 leri geçiktir canım bugün 1 haftadaki artışa göre.
inşallah hepimiz sağlık haberini alalım bebeişlerin.
benim 2 gün önce 800 civarıydı ancak inşallah 1500 gecmiştir.
bakalım ben de istiyorum bugün gitmeyi ama görünmezse de moralim bozulacak.
pzartesi tüpçüye gideceğim bu dr. özel hastanede pıhtılaşma iğnelerini yazdırmak için gideceğim beğenirsem devam ederim bunda da
yani hem c.tesi hem p.tesi gideceğim dr.a
nasıl bir diet uygulucaksın canım
Ben yazdim ama gormemissin :) 5 haftalik ilk cocugm 22 yasindayim
Valla doktor dogum tarihini soylemedi bnde unuttm sormayi :/
nokta
anladım abla tüpçü de kese kalp atışı pakete dahildi bzM sennde öle midi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende 22 yaşındayım heral de topiğin en genç anneleriyiz ☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Suan belli degil oglumda diyey vermisti burda yazmistim kalp atisi duuulduktan sonra dr um diyet verecegini söyledi
bende bugün öğrendim kızlar 18 mart tahmini doğumu.26 yaşındayım ilk bebeğim :)allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin.
Allah razi olsun.darisi basina.Karindan görüldü ama vajinal da baktı kanama alanı kalmışmi diye
2. Canım bu geçen cuma gene gitmistim tek gorunmustu ama kanama oldu diye merak ediyorum oyüzden bu hafta yine gittim
bende bugün öğrendim kızlar 18 mart tahmini doğumu.26 yaşındayım ilk bebeğim :)allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin.
özel msj atamadım dün öğrendm bende yaş 29 ilk çocuk ankara muh.doğum tar.19 mart
hayırlı olsun cnm hemen senide ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?