2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

altta kalabalık bi grup var ama kimse bişey yazmamış:44::44:

Kizlar benimki ikizmisss 😊😊 5 hafta 4 gunluk Allahima sukurr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar benimki ikizmisss 😊😊 5 hafta 4 gunluk Allahima sukurr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gozunaydin canim rabbim kucagina da almayi nasip eder insallaaaaaahhhhhh aaaay ayagimi surudum galiba bugun 2.ikiz haberi aldik

Merhaba arkadaşlar...
Bir kaçgündür okuyorum topinizi.. ancak benim daha belli olmadığı için ses çıkarmak istemedim... fakat size bir şey danışmak istiyorum. İlk hamileliğim olucak ve direk tüp bebek tedavisiyle başladık.. transferimin 16. Günü. bhcg değerlerim yükseliyor ancak pazartesi akşamından beri kanamam var.. hamileliğinde kanaması olan kanama yaşayan warmı?
Bu kanama neden olur??

anladım canım
ben de diyorum pazartesi gideyim karından daha rahat görünsün ama çok da merak ediyorum.

bENDE öleyim merak içindeyım ama şöyle bişiyde var Allah a emanetler ben inanıyorum hiçbir sorun çıkmıycak inşallah oyüsdende gitmişken kalp atışlarınıda duymak istıyorum şöyle bişiyle var ilktten hiçbişi anlaşılmıo 3 aydan sona kıpır kıpır oluolar ultrasonda o zaman dicez evet içimde bebek var

ayyy topiğimizde ikiz bebekler var ikiz anneleri size soru ilk gittiniz andamı iki kese göründü yoksa sonradan mı gördünüz ayyy çok heyecanlı olmalısınız

Slm güzel anneler nasılsınız
Benle beraber olanlar keseyi görmüş :) bana 21 Temmuz'a randevu verdiler sanırım hem kalp hem keseyi aynı gün bakıyorlar burda. Testin ertesi günü ilaçları bıraktırdılar. Beklemek çok zor vakit geçmiyor.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Selam güzel annisler bugün bizde kalp atışlarını duyduk Allahım bekleyen herkese nasip etsin inş. o kadar duygularım ve heyecanlandim ki anlatamam sağlıkla kucağımiza alırız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…