2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kesesini gören pıtpıtlarını duyan arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizlerin başına inşş :)

Ben de kesesini görmek kalp atışlarını duymak istiyorum bi hafta nasıl geçecekkk pofff

Kizlar benimki ikizmisss 😊😊 5 hafta 4 gunluk Allahima sukurr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canimmm hayirli ugurlu olsun saglikla gelsinler insallah dunyaya :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım hayırlı uğurlu olsun bebişlerin :)) ikizler mucizeler yaa.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.. Senin kan değerlerin nasıldı? Çok mu yüksekti acaba mrk ediyorum da kan değeriyle ilgisi var mı çoğul gebeliklerin acaba??

Canım hayırlı uğurlu olsun bebişlerin :)) ikizler mucizeler yaa.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.. Senin kan değerlerin nasıldı? Çok mu yüksekti acaba mrk ediyorum da kan değeriyle ilgisi var mı çoğul gebeliklerin acaba??

Selam kızlar :)
Aranıza hoş geldim :)
Allah tüm isteyenlere bu güzel duyguyu tatmak ve bize de sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)
Ben henüz 5. haftamın içindeyim, bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 14 mart :)
Ayyy hala inanmıyorum ama, içimde bir canlı büyüyecek ve benim bebişim olacak :)
Çok heyeacanlı yaa :)))

Bu arada ben sizin gibi bebeğimin takvimini yapamadım. Nasıl yaptınız acaba? Şu mesajların altındakini.

Kullanıcı kontrol panelini tıkla sagda profilini düzenleye gir sayfayı aşagı dogru ilerlet bebegin dogacagı muhtemel tarih yerine 14-03-2015 gir

Whitelove aramıza hoşgeldin gerçi ben de daha bugün katıldım::) burda benim gibi olanlarla yazışmak eğlenceli ve insanı rahatlatıyor

Gözün aydın cnm .3 . ikiz annemizde oldu bakalım kaç ikiz annemiz olacak
aaa hayırlı olsun çok sevindim ne güzel yaaa :) ikiz olursa ben de çok sevinirim sanırım
Bu arada 5 haftalıkken ikiz olduğu hemen belli oluyor mu? Ben de bu pazartesi ilk kontrolüme gideceğim, çok heyecanlıyım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…