Benimde 4,5 felandı ilk ay 1.34 e çıktı.Şimdide tekrar yükselmeye başladı.Doktorum çok fazla önemsemiyor artık ama bebek kendi tsh ını üretiyor problem yok diyorÇok geçmiş olsun
Benimde tiroid çok yüksekti şimdi çok düştü
Ortayı ayarlamaya çalışıyorlar
Kadın olmak zor iş..
Benimkiler erkek o yğzden ben de mobilyayı bembeyaz aksesuarları maviş istiyorum.boyalı mdf malzemelerde var beyaz.ben bi yer buldum imalat yeri oraya sipariş vermeyi düşünüyorum..
Maskoda bulunabilir aslında da hiç gitmedim
Giden var mı fiyatlar nasıl ?
Ben de ara ara kola icmek istiyorum feci. Dogumdan sonra inşallah böyle havalarda isinacak. Hayalini kuruyorumBende hamilelikte başladım sürekli acıkıyorum atıştırmadan duramaz oldum. 2 -3 senedir cips yemişliğim bile yok kolada içmem hiç ama şimdi canım bir cips çekiyorki anlatamam off off olsada ysek :)
ben meyve çerez vs yiyorum ya cips falan yemiyorum hiç. 1 kere canm cektii yedim başkada yemedimSen hiç yemiyosun galiba :)
kızlar 21 haftalıkken sizin bebişlerinizin boyu kilosu nasıldı
Amin canım benim kocam şehir dışına pek gitmiyor ama hergün benden sonra geliyor işten.Hergün yolunu gözlüyorum dua ediyorum sağ salim gelsin diye.Allah kimseyi sevdiklerinden ayrı kılmasınGünaydın kızlar..
Eşim şehirdışına gittiği için 4 gecedir annemde kalıyorum.evimi,yatağımı,kocamı çok özkedim.Allah kimsenin düzenini bozmasın...
canım benimde 20+4 de 364 grm 23 cm tutmuş rakamlar yben c.tesi ayrıntılıya girdim 21+2 de 365 gr 23 cm di:))nette 450 gr yazıyordu ayrıntılı yapan dr haftasına uyumlu dedi ama benim kafama takılınca raporları bugun dr'uma mailledim oda nete bakıp kafanı karıştırma kılosu ve boyu haftasına uyumlu gayet iyi dedi..
yesinler maşallah:))) tam günü neydi benim bebişim 20+4 de bu boyutlardaydıBoyunu bilmiom ama 396 gramdiŞimdi 540 oldu minik kelebegim
İstanbuldaysan masko modesa anadoluda modako buralarda imalatçıları var muhakkak.açıkçası bebek odasına çok para vermem ben.hem şindiki çocuklar 3:5 yaşında farklı odalar istiyolar hemde bebek odadı kreş okul işin içine girine yetersiz kalıyo.2/3 yıl sonra yenilenicek o odalar büyük ihtimalle:)Benim o oda da beyaz kitaplık gibi bişey var
Hem ona uyar hemde nevresimi pembe yapıp renklendiririrm odyaı diyorum
Nette görüyorum da satılan mağaza vs. nerde bilmiyorum
Canım benim gittiğim hastane Alanya ' daAooo baglarbasindaki hastane mi o?
Bizim de netleşti gibi Ömür Özgür olacak inşallah oğluşumun adıkızlar ismi netleştirdiniz mi biz ahmet eren koyiciz oğluşuma inşallah :)
bizde emir kaan :)kızlar ismi netleştirdiniz mi biz ahmet eren koyiciz oğluşuma inşallah :)
Bizim de netleşti gibi Ömür Özgür olacak inşallah oğluşumun adı
Eşimde ESLEM diyor çift isimli olucak ailedeki herkes çitf isimli eslemin yanına bişey bulamadım :)
valla nasıl becerdi bilmiyorum ama maşallahları var ikiside gayet sağlıklıhay maşallahnasıl becermiş ki? peki kendisi bebişi iyimi merak ettim valla
İstanbul küçükköyde büyük bir inalathane.maskoda satışıda varmış ama imalattan da satıyor.halı,uyku seti ortapedik yatağı perdesi abajuru her şeyini alabiliyosun takım olarak istersen birde.mesela 130*70 mdf beşik liste fiyatı 1000 falandı ama inalattan çok daha ucuza geliyomuş.tam konuşmadım bizim komşumuzmuş iş yerimizden bi gidip yerini gördüm ön bilgi aldım.Canim hangi sehirdesin ve kaca buldun yazarsan sevinirim
Canim ben iki hafta once gittim ve butun bebek magazalarini dolastim ama bana fiyatlar yuksek geldi. Duz beyaz altinda cekmecesi olan sallanan ahsap besiklere baktim 900 civari mdf olursa 1100 civari, beylikduzunde bir yer var orada baktim suntalam olanlar yatak yorgan uyku seti dahil 650 civari tamamen mdf olan yine herseyi icinde 800 civari, benim aklima daha cok onlar yatti yinede sen bi dolas bak zevkine gore bulabilirsin. beylikduzundeki yerin adi eskidji bazaar orayida bakma imkanin varsa bak ordada guzel seyler var. Ben arastiriyorum aralik sonu gibi almayi pilanliyorum bakalim hayirlisi
Ben hamile kalmadan 2 ay önce leslie sansone yuruyus videoları var.Onları yaptım günde 1,5 saat ve akşam yemeğini kestim salata yedim.1,5 ayda 8 kilo vermiştim.Doğum kilolarınızı vücudunuza yerleşmeden vermeniz lazım.Doğumdan sonraki 1 yılda en fazla.Yoksa yapışıp kalıyorlar.Ama birde süt konusu olacak bizde Demet Akalın süt mü verdi.Süt verirken diet yapmak olmaz ama enazından spor yürüyüş felan yapıcaz.Demet spor hocası da tutar diyetisyen de :) bizim öyle mi, iradenle başbaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?