2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

konuyla ilgili hiç bi fikrim yok ama söylediğin ruh halini çok iyi anladım. insna doktor sorun yok derken rahat oluyo sonradan kafasında kurup kendi kendini huzursuz ediyor. Doktorlar birşeyden şüphelenirse amniyosentez istiyorlar canım, çünkü gözardı ettikleri her riskten kendileri sorumlu sayılıyor. amniyosenteze yönlendirseler bile çoğu zaman temiz çıkıyor sonuç. seninki ne öle bişe demiş hem de %95! kaybolacak demiş... bence kendi aklını bulandırma.... ben de doktorun hiç önemli değil dediği bişeyi netten araştırayım derken sabahtan beri bi baktım prematüre doğum yapanları okumaya başlamışım içimi karartmışım durduk yere

Zaten odam küçük ve beyaz bi kitaplığım vardı kibar bişey Allah'tan
O yüzden bi büyüyen beşik ve bi de dolap düşünüyorum sadece
Haftasonları açık dimi ? Gidip bi baksak..
Canım belis marka beşiklere bak.Benim kızımın beşiği de beyaz ve çok güzel.Büyüen beşik değil ama 5 yıldır hala içinde yatıyor

Selam annisler ayrintili ultrasondan geldik bizim oglan cok ugrastirdi doktoru 3 kerede bakabildi 2 kez ara verdik aralarda tatli yedim ve merdiven inip ciktim uyansin diye ama degdi hicbir sorun yok Allaha sukur sonra sonuclari doktoruma gosterdim cok iyi dedi.24. Haftada fetal echo var istersen yaptir ama sart degil dedi hastane 250 tl ye yapiyor. Siz yaptiracak misiniz kalbine bakiyorlar ayrintili olarak ben dusunmuyorum cunku risk cikmadi ve ailemde kalp hastasi yok ama size de sorayim dedim

kızlar ismi netleştirdiniz mi biz ahmet eren koyiciz oğluşuma inşallah :)

Insallah bizde Zeynep Sare koyacaz

Canım belis marka beşiklere bak.Benim kızımın beşiği de beyaz ve çok güzel.Büyüen beşik değil ama 5 yıldır hala içinde yatıyor

Canim bende belis marka baktim 70-130 nasipse onu alacam kullanan birini bulmak cok hos bende 4-5 yil kullanilabilir bisey bakiyodum cok sevindim

Ben de 4 kilo almışım kendimce onu bile iyi buluyorum çünkü ben çok çabuk kilo alan bi tipim.
1-2 kilo alanlar iştahı kesilip kendi yağlarından verenler bence, bebeğin gelişimi olması gerektiği gibi olabilir yani az da alsak.

baskülümün pili bitmişti 2 haftadır tartılamıyodum geçenlerde rüyamda: yüzüm 3 katı olmuş kendim de dana gibi... eşim beni bi kadınla tanıştırıyor içimden "tüh ne biçim biriyle evlenmiş diycek şimdi rezil oldum keşke bu kadar kilo almasaydım" diyorum bi yandan eşim pis pis sırıtıyo kadına, ona gıcık oluyorum, aynada kendimi görüyorum falan... ertesi gün eşime gıcık oluyodum rüyanın etkisi zor geçti

bende düşünmüyorum acıkcası şeker yüklemesi hakkında bişey dedimi doktorun

evet yeşil yapraklı sebzeler etten demir emilimini kolaylaştırıyor, yoğurt ayran da demir alımını azaltıyor ve maalesef ben her et yemeğiyle ya ayran içerim ya yoğurt yerim. Kolasız yapamazdım şimdi en azından ayran içiyorum diyorum da içmemek laızm aslında

allahım ya rüyalara bak :)

En çok ben kilo almışım galiba
Ben ama hamur işi ağırlıklı besleniyorum, özellikle sabahları
Bi de tiroid hapı da kilo yaparmış
Bu yüzden sanırım
Hımm bi de abur cubura bayılıyorum tabi

senin bebişe maşallah demekle birlikte sen sağlıklı beslenmek bebeği büyütür abur cubur bebeğe hiç bi katkı sağlamaz tezini azcık çürütüyorsun. Cips falan da yiyorum diyorsun ama bebişin maşallah önden gidiyor. acaba düzenli olarak cips mi yesek

ben cips yesem bi bu kadar daha olurum galiba :) zaten 64 başlayıp 61 e düşmüştüm iki hafta önce 68 dim

bana vermemişlerdi yeni mi başlamış bu uygulama acaba

Ben 5 haftalikken gebe izlem icin kayit yaptrmaya gttgmde vetmislerdi. Biraz ictim sonra biraktim. Hapi zor icen biriyim decavitte biraz buyuk iskence gibi geldi mide bulantim oldgu icin birakmstm. Acaba icmeye baslasammi diyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…