2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza saglikla kavusuruz insallaheleklerimize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy topiğimizde ikiz bebekler var ikiz anneleri size soru ilk gittiniz andamı iki kese göründü yoksa sonradan mı gördünüz ayyy çok heyecanlı olmalısınız

Hemde nasil heyecan heyecan kalp atislarini duymak icin iyice sabirsizlaniyorum canim ben ilk gittigimde meleklerimi gordum kesem gorunur mu derken iki tane gorduk rabbime sukurler olsun

Selam güzel annisler bugün bizde kalp atışlarını duyduk Allahım bekleyen herkese nasip etsin inş. o kadar duygularım ve heyecanlandim ki anlatamam sağlıkla kucağımiza alırız inş.

gözün aydın cnm .tam olarak kaçta duydun yarın 6+0 olacağım ben bakalım duyacakmıyım pıtpıtları

Beni de ekleyebilir misin cnm? 25 yaşındayım, ilk bebeğim olacak inş. SAT 9 Haziran, tahmini doğum 16 Mart..

hoşgeldiniz sizide ekledim listemize

benim bir arkadaşımda transferin 9.günü kanama başlamıştı cnm degeride 250 civarıydı değeri artmaya devam etti.iğne kullandı hergün geçti.şuan 25 26 haftada sanırım .inşallah senin kanamada hemen kesilir

Canim cok sagol. Ilk degerim 180 di iki gun sonra 420 cikti. Doktorum yuksek demisti degerime. ilgisi varmi blmiyorum ama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende gitmedim canım çarşamba izin günümde gidicem kısmetse.keseyi gören arkadaşlarım gözünüz aydın kızlar..Ayy heyecan yaptım ya bizim senle birgün aramızda var sadece canım.bizde görürüz inşallah.

Canim cok sagol. Ilk degerim 180 di iki gun sonra 420 cikti. Doktorum yuksek demisti degerime. ilgisi varmi blmiyorum ama

benimde ilk değerim 186 2. de 429 çıkmıştı bakalım yarın yine tekmi görüncek yoksa çiftmi :18:

Kizlar benimki ikizmisss 😊😊 5 hafta 4 gunluk Allahima sukurr

aaa hayırlı olsun çok sevindim ne güzel yaaa :) ikiz olursa ben de çok sevinirim sanırım
Bu arada 5 haftalıkken ikiz olduğu hemen belli oluyor mu? Ben de bu pazartesi ilk kontrolüme gideceğim, çok heyecanlıyım :))

Canim cok sagol. İki tane kese gorundu bende, anlasiliyo yani. Guzel heyecanlar,Allah herkeese yasatsin

Saol cnm inşallah... benimde sıkıntım doktorum bana iğne vermedi.....

Bu telefon olayini cozmek imkansiz gibi geliyor bana napcaz ki ben sadece gece uzak tutuyorum o kadar

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canım eğer telefonu yakınıızda tutmak istemiyorsanız bluetooth kulaklıklarla konuşabilirsiniz.ben telefonda çok konusuyorum eşim bu konuda çok hassas hamile olmadan önce almıştı bana bununla konuş diye.ama nerdeeee, insan üşeniyo ama bende bir an evvel onu kullanmaya başlıycam:)

Kizlar benimki ikizmisss 😊😊 5 hafta 4 gunluk Allahima sukurr

Ayy ne güzel valla sen ikiz istiyorsun demi allah gönlüne göre verdi..adına sevindim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…