ayyy topiğimizde ikiz bebekler var ikiz anneleri size soru ilk gittiniz andamı iki kese göründü yoksa sonradan mı gördünüz ayyy çok heyecanlı olmalısınız
Selam güzel annisler bugün bizde kalp atışlarını duydukAllahım bekleyen herkese nasip etsin inş. o kadar duygularım ve heyecanlandim ki anlatamam sağlıkla kucağımiza alırız inş.
Beni de ekleyebilir misin cnm? 25 yaşındayım, ilk bebeğim olacak inş. SAT 9 Haziran, tahmini doğum 16 Mart..
Selam kızlar :)
Aranıza hoş geldim :)
Allah tüm isteyenlere bu güzel duyguyu tatmak ve bize de sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)
Ben henüz 5. haftamın içindeyim, bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 14 mart :)
Ayyy hala inanmıyorum ama, içimde bir canlı büyüyecek ve benim bebişim olacak :)
Çok heyeacanlı yaa :)))
Merhaba arkadaşlar...
Bir kaçgündür okuyorum topinizi.. ancak benim daha belli olmadığı için ses çıkarmak istemedim... fakat size bir şey danışmak istiyorum. İlk hamileliğim olucak ve direk tüp bebek tedavisiyle başladık.. transferimin 16. Günü. bhcg değerlerim yükseliyor ancak pazartesi akşamından beri kanamam var.. hamileliğinde kanaması olan kanama yaşayan warmı?
Bu kanama neden olur??
hoşgeldiniz sizide ekledim listemize
Canimmm hayirli ugurlu olsun saglikla gelsinler insallah dunyaya :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım hayırlı uğurlu olsun bebişlerin :)) ikizler mucizeler yaa.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.. Senin kan değerlerin nasıldı? Çok mu yüksekti acaba mrk ediyorum da kan değeriyle ilgisi var mı çoğul gebeliklerin acaba??
Gözün aydın cnm .3 . ikiz annemizde oldu bakalım kaç ikiz annemiz olacak
merhaba arkadaşlar
benim bugün tam 5+0 bugün mü gitsem doktora pazartesiyi mi beklesem
çok merak ediyorum ama bugün gidersem büyük ihtimal vajinal görebilecek
çünkü çarşamba gümü 800 civarıydı bugün de Allah ın izniyle 1600 lerdedir diye düşünüyorum ve ancak vajinal görünür belki.
Canim cok sagol. Ilk degerim 180 di iki gun sonra 420 cikti. Doktorum yuksek demisti degerime. ilgisi varmi blmiyorum ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaa hayırlı olsun çok sevindim ne güzel yaaa :) ikiz olursa ben de çok sevinirim sanırımKizlar benimki ikizmisss 😊😊 5 hafta 4 gunluk Allahima sukurr
benimde ilk değerim 186 2. de 429 çıkmıştı bakalım yarın yine tekmi görüncek yoksa çiftmi :18:
aaa hayırlı olsun çok sevindim ne güzel yaaa :) ikiz olursa ben de çok sevinirim sanırım
Bu arada 5 haftalıkken ikiz olduğu hemen belli oluyor mu? Ben de bu pazartesi ilk kontrolüme gideceğim, çok heyecanlıyım :))
benim bir arkadaşımda transferin 9.günü kanama başlamıştı cnm degeride 250 civarıydı değeri artmaya devam etti.iğne kullandı hergün geçti.şuan 25 26 haftada sanırım .inşallah senin kanamada hemen kesilir
Bu telefon olayini cozmek imkansiz gibi geliyor bana napcaz ki ben sadece gece uzak tutuyorum o kadar
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kizlar benimki ikizmisss 😊😊 5 hafta 4 gunluk Allahima sukurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?