2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam güzel annisler bugün bizde kalp atışlarını duyduk Allahım bekleyen herkese nasip etsin inş. o kadar duygularım ve heyecanlandim ki anlatamam sağlıkla kucağımiza alırız inş.

ay çok sevindim hadi gözün aydın canım

nerden muayene etti kalp atışları için?

Yeni gelen arkdaşlrı tebrık edıyorum allah tamamına erdırsın inş ayırcaada ikiz annelerini ayrıca tebrık edıyorum aynı anca iki bebek düşünemıyorum allah yardımcımız olsun ben bi tane istıorum

Hoşgeldin canım,sorularına gören arkadaşlar cevap verecektir :)
Hayırlı olsun

beklediğin adet tarihlerin bu günlerde miydi?

Hayir tatlim adet bekledigimde hic birsey yoktu hatta bebegim
olcagi surprizi 3 gun gecikince cevremin baskisiyla yaptigim
testle surpriz bi sekide ogrendik dr gittik 5 haftalik hamile oldugumu
ve kesemiz oldugunu ogrendik.. İlk hamileligim.. Birde surpriz oldu
kanama olursa demisti dr ama ne bilim.bu kadar kivamli ve koyu akintim
olmamisti..

Hayırlı olsun canım benim de ilk hamileliğim buradaki tecrübeli arkadaşların başını çok ağrıtıcaz gibi
Normal benim de aynısı oldu,haftaya salı günü çağırdı doktor keseyi görmek için
Bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da...

adet günlerinde olunca üstüne görem diyor dr lar da. bebeğin yerleşme kanamasıymış.

benim de ilk çok tecrübeli değilim dr um ayrıntılı anlatıyor o yüzden.

daha sonra olursa gel dedi benim dr um. müdahale ederiz geçer demişti.

kahverengiyse bence git. en azından için rahat eder.

bende dün gittim doktora kese göründü... ...kalp atışını duymadık...

bilgilerim

1. bebek
sat' göre bdt: 6mart inş
kese görüldü

tşkler

Hayırlı olsun canım darısı başımıza haftaya da kalp atışlarını duyacaksınız inşallah annesi

Hoşgeldin canım Aminnn sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah Aynıyız seninle sanki,kesemizi de haftaya görücez inşallah

Selam güzel annisler bugün bizde kalp atışlarını duyduk Allahım bekleyen herkese nasip etsin inş. o kadar duygularım ve heyecanlandim ki anlatamam sağlıkla kucağımiza alırız inş.

Hayırlı olsunnnn canım O güzel heyecanı yaşamak bize de nasip olur inşallah,haftaya bi keselerini görelim de

merhabalar cıcegı burnunda anneler :)

yarın keseyı gormeye gıdıcem ay cok heyecanlıyım karnımda kelebekler ucuyoooooo

Merhaba canım :) 4 gün olmasına rağmen ben de aynıyım keseleri görüp de bi rahat nefes alabilseydik teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…