Hayırlı olsun canımmm darısı başımızaaa
Hayırlı olsunnnn canımO güzel heyecanı yaşamak bize de nasip olur inşallah,haftaya bi keselerini görelim de
Allah razı olsun canım,aynen hepimizin yavruları için dualarımız :)Tşk ederim canım inş. bol bol dua ediyorum bebislerimize
Yeni gelen arkdaşlrı tebrık edıyorum allah tamamına erdırsın inş ayırcaada ikiz annelerini ayrıca tebrık edıyorum aynı anca iki bebek düşünemıyorumallah yardımcımız olsun ben bi tane istıorum
Merhaba canım :) 4 gün olmasına rağmen ben de aynıyım keseleri görüp de bi rahat nefes alabilseydik teyzesi
İkiz anneleri birsey sormak istiyorum tüp bebek mi ikizler yoksa normal mi ya benimde olma ihtimali var midir ki :) olsa guzel olurdu :) ama kese tekti..
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Hoşgeldin canımAminnn sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah Aynıyız seninle sanki,kesemizi de haftaya görücez inşallah
İkiz anneleri birsey sormak istiyorum tüp bebek mi ikizler yoksa normal mi ya benimde olma ihtimali var midir ki :) olsa guzel olurdu :) ama kese tekti..
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
he walla yaa :) bı sonrakı adım da kalp atısları ıcın beklemek olcak :) ay yaa keske hem keseyı gorup hem de kalp atısını duyabılsem
Biz kalp atışlarını bekliyoruz inşallah herkes güzel haberler ile geri döner
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bende kahverengi akinti var.. Sizdede var mi ysaa dr a gitmem
gerekiyor mu ?? Korkmalimiyim??
Biz kalp atışlarını bekliyoruz inşallah herkes güzel haberler ile geri döner
he walla yaa :) bı sonrakı adım da kalp atısları ıcın beklemek olcak :) ay yaa keske hem keseyı gorup hem de kalp atısını duyabılsem
Benim de vardi progestan basladi dr rahimde kanama varmis ilac cozum degil bebegi kaybetme riski var dedi yatiyorum dua ediyorum tesbih cekiyorum bebegimi Allah korusun
Benim tup bebek canim
Bence seninki de ciftbak icimden oyle gecti. Kac haftalik oluyo yarin?
ben 19 yaşında hamile kalmıştım.
o zamanlar olsaydı burası en genç anne ben olurdum heralde:)
ama şimdi en yaşlı anne olmak nasib oldu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?