2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İkiz anneleri birsey sormak istiyorum tüp bebek mi ikizler yoksa normal mi ya benimde olma ihtimali var midir ki :) olsa guzel olurdu :) ama kese tekti..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

İkiz anneleri birsey sormak istiyorum tüp bebek mi ikizler yoksa normal mi ya benimde olma ihtimali var midir ki :) olsa guzel olurdu :) ama kese tekti..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Tek yumurta ikizi aynı kesede büyür diye duymuştum yanlış duymadıysam canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin canım Aminnn sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah Aynıyız seninle sanki,kesemizi de haftaya görücez inşallah

Benim yumurtlamam tam 21 haziranda oldu :) normalde son adet tarihimin ilk günü 2 haziran ama bu ay biraz geç yumurtladım :)
İnşallah görürüz keselerimizi de :)

he walla yaa :) bı sonrakı adım da kalp atısları ıcın beklemek olcak :) ay yaa keske hem keseyı gorup hem de kalp atısını duyabılsem

Biz kalp atışlarını bekliyoruz inşallah herkes güzel haberler ile geri döner

Kizlar bende kahverengi akinti var.. Sizdede var mi ysaa dr a gitmem
gerekiyor mu ?? Korkmalimiyim??

Benim de vardi progestan basladi dr rahimde kanama varmis ilac cozum degil bebegi kaybetme riski var dedi yatiyorum dua ediyorum tesbih cekiyorum bebegimi Allah korusun

he walla yaa :) bı sonrakı adım da kalp atısları ıcın beklemek olcak :) ay yaa keske hem keseyı gorup hem de kalp atısını duyabılsem

İnşallah canım yeter ki sağlıklı olsunlar da beklersin de annesi :)

Benim de vardi progestan basladi dr rahimde kanama varmis ilac cozum degil bebegi kaybetme riski var dedi yatiyorum dua ediyorum tesbih cekiyorum bebegimi Allah korusun

Allah korusun,içini ferah tutmaya çalış canım,dualarımızla hayırlısıyla ve Rabbimin izniyle hiçbir şeycik olmaz meleğine merak etme...
Lavabo dışında hiçbir şey için kalkma,benim arkadaşımın da öyle olmuştu,dr 2 ay rapor vermişti,şimdi 1 aydan az zamanı kaldı hayırlısıyla doğumuna :)

Bence seninki de cift bak icimden oyle gecti. Kac haftalik oluyo yarin?

Tam 6+0 olacagız.ilk fotoda küçük bir nokta daha vardı ama dr bişey demedi .artık yarın görürüz .ikize eşim çok sevinir .

Ay kızlar cok guzel bir duygu Allah isteyen herkese versin. Bizde kesemizi gördük. 18inde kalp atışına gidicez inşallah. Midem altüst. Ama sikayet etmiyorum. Raziyim:) ikiz annelerine sormak istiyorum hcg degeriniz 4 katladı mı? Benim 23ten 106ya cikti mesela. 4 gun sonrasında 720 olmuştu. Sizlerin artışlar nasildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…