Merhabalarrr ben de yeni katıldım aranıza...
Sat 26 Mayıs ama geç döllenme olmuş 5+6 kabul ettik..
Dün Hcg'm 11.000'di 17 mm keseyi gördük ama bebeği göremedik 15 gün sonra çağırdı hem bebeği görmek hem d ekalp atışını duymak için.
keseyi gören arkadaşlar içinde bebeği de görebildi mi acaba 6 haftalıkken?
Ay kızlar cok guzel bir duygu Allah isteyen herkese versin. Bizde kesemizi gördük. 18inde kalp atışına gidicez inşallah. Midem altüst. Ama sikayet etmiyorum. Raziyim:) ikiz annelerine sormak istiyorum hcg degeriniz 4 katladı mı? Benim 23ten 106ya cikti mesela. 4 gun sonrasında 720 olmuştu. Sizlerin artışlar nasildi?
Amannn yarabbim bi ikiz daha mi :) bacım nasil bi artis o oyle gümbür gümbür geliyorlar ikizler gibi :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kızlar sol kasıgıma bi agrı giriyo arada anlatamam ya neyin nesi bucok korkuyorum ben yemek yapiyodum hemen geri yattim yatinca geciyo ayaga kalkinca agrim var sol bacagimda ara ara agriyo tuvalete gidiyorum leke filan yok kizlar ne bu ???
Ah bacım ben yıllarca bebek pesinde koştum. Yas 31 esim 40tup bebekten sonraki ay kendiliginden oldu. Allah buyuk iste. İnşallah iki tanedir de kaybolan zamanı telafi ederim
kızlarrr eşim çok heyecanlı olduğumdan olsa gerek yarın bi özele gidelim diyor burda özel muaynehanesi olan bi kadın doğum uzmanı var birde o baksın diyor yarın 5+5 olcam kısmetse bende kalp atışları olsun öyle gidelim dedim ama bebişimi göresim geldi beeee duyarmıyım ki :)))
Kızlar sol kasıgıma bi agrı giriyo arada anlatamam ya neyin nesi bucok korkuyorum ben yemek yapiyodum hemen geri yattim yatinca geciyo ayaga kalkinca agrim var sol bacagimda ara ara agriyo tuvalete gidiyorum leke filan yok kizlar ne bu ???
Sağol Birtanem. İnşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder. Babaanneye de bisey diyemiyorum hani:)İnsallahhhh canmmm insallah iki tanedir rabbim o kadar büyük ki bak olmazlari bile olduruyor.. Ben kendim o bebeklerden biriyim . Annem 12 yil beklemis beni o zamanlar tedavi filan nerde herkesten bisey duymus garibim babaannem annneme inat arka arkaya 3 tane daha dogurmus anneme baktirtmisbazen anlatirda ben o anlatirken daha sinirden aglarim.. Rabbim yillar sonra kendiliginden beni vermis bi kac yil sonra bir de erkek kardesim oldu insallah ikizdir seninde saglikli olsunda gerci tek cift farketmiyor.. Ama umut tek kapimiz iste
Zannetmem :) ama git bakalim sen duyarsan bende giderim :) yarin 7.haftaya baslicaz biz
Tam 6+0 olacagız.ilk fotoda küçük bir nokta daha vardı ama dr bişey demedi .artık yarın görürüz .ikize eşim çok sevinir .
Benimki de oyle demisti ptesi, bugun gorduk ikisini de. Oooff benim esim ucuyo suan :) hakkimizda hayirlisi olsun canim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Heyoooo teyzeler bizde dr dan geldik 2.kese görüldü elhamdulillah yolk sac olusmus 5 haftaligiz 10 gün sonra kalp atisi
3. De sen olacaksın içime öyle doguyorr :)topiğimiz ikinci ikiz annesi
Inşallah sağlıkla gelsinler canimTebrik ederim canim goxunaydin gelsin ikizlerin benim miniklerim yanluz kalmasin dimi ama
Çok sevindim allah bagislasin inşallahKizlar benimki ikizmisss 😊😊 5 hafta 4 gunluk Allahima sukurr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende de 4 gün kanama oldu iğne oldum canim mutlaka dr git uzan bol su icMerhaba arkadaşlar...
Bir kaçgündür okuyorum topinizi.. ancak benim daha belli olmadığı için ses çıkarmak istemedim... fakat size bir şey danışmak istiyorum. İlk hamileliğim olucak ve direk tüp bebek tedavisiyle başladık.. transferimin 16. Günü. bhcg değerlerim yükseliyor ancak pazartesi akşamından beri kanamam var.. hamileliğinde kanaması olan kanama yaşayan warmı?
Bu kanama neden olur??
Ben erkenden gitmeye başladım ilkinde tek bugün çift kese gorunduayyy topiğimizde ikiz bebekler var ikiz anneleri size soru ilk gittiniz andamı iki kese göründü yoksa sonradan mı gördünüz ayyy çok heyecanlı olmalısınız
Çok saol canim
tebrik ederim Gozunaydin
Amin amin hepimizinki inşallahgözün aydın canımsağlıkla gelsin meleklerin inş
Degerin yüksekliği ile pek alakası yok aslında dur bakalım yarın ola hayrolabenimde ilk değerim 186 2. de 429 çıkmıştı bakalım yarın yine tekmi görüncek yoksa çiftmi :18:
Saol canimmmmHayırlı olsunnnnikiz annelerimiz de oldu 3 tane maşallah
4 e değil ama 3 kat artiyordu benimAy kızlar cok guzel bir duygu Allah isteyen herkese versin. Bizde kesemizi gördük. 18inde kalp atışına gidicez inşallah. Midem altüst. Ama sikayet etmiyorum. Raziyim:) ikiz annelerine sormak istiyorum hcg degeriniz 4 katladı mı? Benim 23ten 106ya cikti mesela. 4 gun sonrasında 720 olmuştu. Sizlerin artışlar nasildi?
Oyy MasaAllah sağlıkla kucağına almakda nasip olsun insaAllah <3
ayyy ne guzel yaa :) ne zaman gıdıceksın doktora ? ben yarın kese ıcın gıdıcem. ınsallah gorebılırım bebişi
Benim de vardi progestan basladi dr rahimde kanama varmis ilac cozum degil bebegi kaybetme riski var dedi yatiyorum dua ediyorum tesbih cekiyorum bebegimi Allah korusun
Evet balık çok önemli ama şimdi mevsiminde değil ne yapıcaz omega 3 hapı içsek olurmu ki doktoruna danışan Varmı? Yada bugün doktora gidecekler sorsa. Arkadaşından aldığın o besin tablosunu bizlede paylaşsan belki bilmediğimiz birşeyler vardır faydalanırız hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?