2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm meraba 5+6 da kese ve içinde bebeği gördük sat 29 mayıs ama sen telaş yapma herkezde aynı olmuyo ve vajinal baktı dr m

Amannn yarabbim bi ikiz daha mi :) bacım nasil bi artis o oyle gümbür gümbür geliyorlar ikizler gibi :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kızlar sol kasıgıma bi agrı giriyo arada anlatamam ya neyin nesi bu cok korkuyorum ben yemek yapiyodum hemen geri yattim yatinca geciyo ayaga kalkinca agrim var sol bacagimda ara ara agriyo tuvalete gidiyorum leke filan yok kizlar ne bu ???

Amannn yarabbim bi ikiz daha mi :) bacım nasil bi artis o oyle gümbür gümbür geliyorlar ikizler gibi :)

Ah bacım ben yıllarca bebek pesinde koştum. Yas 31 esim 40 tup bebekten sonraki ay kendiliginden oldu. Allah buyuk iste. İnşallah iki tanedir de kaybolan zamanı telafi ederim

O bende de var. Surekli adet olacakmışım gibi ince bir sızı oluyor. Ben cok kafama takmamaya çalışıyorum

Ah bacım ben yıllarca bebek pesinde koştum. Yas 31 esim 40 tup bebekten sonraki ay kendiliginden oldu. Allah buyuk iste. İnşallah iki tanedir de kaybolan zamanı telafi ederim

İnsallahhhh canmmm insallah iki tanedir rabbim o kadar büyük ki bak olmazlari bile olduruyor.. Ben kendim o bebeklerden biriyim . Annem 12 yil beklemis beni o zamanlar tedavi filan nerde herkesten bisey duymus garibim babaannem annneme inat arka arkaya 3 tane daha dogurmus anneme baktirtmis bazen anlatirda ben o anlatirken daha sinirden aglarim.. Rabbim yillar sonra kendiliginden beni vermis bi kac yil sonra bir de erkek kardesim oldu insallah ikizdir seninde saglikli olsunda gerci tek cift farketmiyor.. Ama umut tek kapimiz iste

kızlarrr eşim çok heyecanlı olduğumdan olsa gerek yarın bi özele gidelim diyor burda özel muaynehanesi olan bi kadın doğum uzmanı var birde o baksın diyor yarın 5+5 olcam kısmetse bende kalp atışları olsun öyle gidelim dedim ama bebişimi göresim geldi beeee duyarmıyım ki :)))

Zannetmem :) ama git bakalim sen duyarsan bende giderim :) yarin 7.haftaya baslicaz biz

o ağrı bendede oluyor kuzum hemde iki tarafta oluyor sanırım ben sezeryanla doğurduğum için ona bağlıyorum bişey olmaz korkma canım

Sağol Birtanem. İnşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder. Babaanneye de bisey diyemiyorum hani:)

Zannetmem :) ama git bakalim sen duyarsan bende giderim :) yarin 7.haftaya baslicaz biz

evet canımm duyulmaz bencede gitmekte çok istiyorum galiba gidecem :)))) duyulmazsada kafama takarmıyım ki amannnn gidecem uleynnn :))) hayırlı olsun canım bende salı günü 7 haftalık olcam allahın izniyle :)

Tam 6+0 olacagız.ilk fotoda küçük bir nokta daha vardı ama dr bişey demedi .artık yarın görürüz .ikize eşim çok sevinir .

Benimki de oyle demisti ptesi, bugun gorduk ikisini de. Oooff benim esim ucuyo suan :) hakkimizda hayirlisi olsun canim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

topiğimiz ikinci ikiz annesi
3. De sen olacaksın içime öyle doguyorr :)
Tebrik ederim canim goxunaydin gelsin ikizlerin benim miniklerim yanluz kalmasin dimi ama
Inşallah sağlıkla gelsinler canim
Kizlar benimki ikizmisss 😊😊 5 hafta 4 gunluk Allahima sukurr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok sevindim allah bagislasin inşallah
Bende de 4 gün kanama oldu iğne oldum canim mutlaka dr git uzan bol su ic
ayyy topiğimizde ikiz bebekler var ikiz anneleri size soru ilk gittiniz andamı iki kese göründü yoksa sonradan mı gördünüz ayyy çok heyecanlı olmalısınız
Ben erkenden gitmeye başladım ilkinde tek bugün çift kese gorundu

tebrik ederim Gozunaydin
Çok saol canim
gözün aydın canım sağlıkla gelsin meleklerin inş
Amin amin hepimizinki inşallah
benimde ilk değerim 186 2. de 429 çıkmıştı bakalım yarın yine tekmi görüncek yoksa çiftmi :18:
Degerin yüksekliği ile pek alakası yok aslında dur bakalım yarın ola hayrola
Hayırlı olsunnnn ikiz annelerimiz de oldu 3 tane maşallah
Saol canimmmm
4 e değil ama 3 kat artiyordu benim
Oyy MasaAllah sağlıkla kucağına almakda nasip olsun insaAllah <3

Amin canım inşallah

Benim de vardi progestan basladi dr rahimde kanama varmis ilac cozum degil bebegi kaybetme riski var dedi yatiyorum dua ediyorum tesbih cekiyorum bebegimi Allah korusun

Allah korusun.. Allah bebegine saglikla kavusmani nasib etsin.. Korkma hep dua et.
Rabbim Yar ve Yardimcin olsun.

Canım semizotu omega 3 bakımından çok zengin, ayrıca lifli olduğu için bağırsaklara da iyi geliyor.bir de kan şekerini dengeliyor.bu aralar tezgahlar dolu.ben hergün cacık yapıp yiyorum.tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…