2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileyken de gunler gecmek bilmiyor. On gun kaldi sonraki kontrolume ama kuruntular kuruntular bitmek bilmiyor
Kalp atislarini duyan anneler icin cok sevindim darisi bizim basimiza insallah
Kizlar denize girmek konusunda ne dusunuyorsunuz

Hamileyken de gunler gecmek bilmiyor. On gun kaldi sonraki kontrolume ama kuruntular kuruntular bitmek bilmiyor
Kalp atislarini duyan anneler icin cok sevindim darisi bizim basimiza insallah
Kizlar denize girmek konusunda ne dusunuyorsunuz

merhaba..
doktorum bana girebilirsin dedi,görünürde bir sıkıntım olmadığı için muhtemelen.
netten de bakmıştım günde 15-20 dk yeterliymiş.
sadece asla güneşlenme dedi.

Saol cnm tamam. Dr a söledim ama iğne wermedi😂 ama dewamlı yatıorum ve bol bol sıvı tüketiorumm😊

Kızlar her sayfayı okuyamadım pek hızlıyız maşallah

meryemkız'dan başka kimlerin ikizi olacak hayırlısı ile

iyi geceler arkadaşlar
benim hcg çarşamba günü 773 çıktı.
ben de bugün 1500 e ulaşmıştır diye doktora gittim,
vajinal baktı ama görünmedi.
bir de idrara sıkışık gitmiştim belki karından bakar diye ama vajinal için sıkışık olmak iyi değilmiş ,biraz engelliyormuş görüntüyü.
doktor normal dedi tekrar kan testi istemedi,salı günü gel o zaman da görünmezse hcg bakarız dedi.
ama ben çok üzüldüm kızlar 1500 lerde kese görünür diye yazıyor heryerde,neden görünmedi ki

Canim uzulme. Benim ptesi 1600 kusurdu vajinal bakti dr o kadar kucuktuki cok ugrasti gormek icin. İnsallah 5 gun sonra goruceksin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim uzulme. Benim ptesi 1600 kusurdu vajinal bakti dr o kadar kucuktuki cok ugrasti gormek icin. İnsallah 5 gun sonra goruceksin

inşallah canım hcg artışlarım da çok iyiydi meraktan birkaç defa yaptırdım
98 den 3 gün sonra ,448 e çıkmıştı,
2 gün sonra da 773 tü ,
bugün sanki emindim görüneceğinden,belki idrara sıkışık olduğum için tam görünemedi canım.

Son düzenleme:

ablacım neden üzülüonnn bn 3000 le gittim de karından gözükmedi 4+6 da gitmiştim . sonra 5+6 da gittik de vajinal ancak gözüktü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende idrar sıkışık gittim vajinal bakacak dr dedi hemşire wc yi kullan dedi kullandım

ablacım neden üzülüonnn bn 3000 le gittim de karından gözükmedi 4+6 da gitmiştim . sonra 5+6 da gittik de vajinal ancak gözüktü

canım ama benim vajinal de görünmedi ,gerçi doktorum görünemyebilir demişti baştan,keşke pazartesi gelseydin dedi ama
ben çok merak ediyorum dedim.
Allah başka sıkıntı vermesin.
sizin bebişlerin de kısa zamanda sağlık haberini almayı Rabbim nasib etsin.

merhaba..
doktorum bana girebilirsin dedi,görünürde bir sıkıntım olmadığı için muhtemelen.
netten de bakmıştım günde 15-20 dk yeterliymiş.
sadece asla güneşlenme dedi.

Kızlar her sayfayı okuyamadım pek hızlıyız maşallah

meryemkız'dan başka kimlerin ikizi olacak hayırlısı ile

Merhaba 👋 canım dr niye güneşlenme dediki bende bir haftalığına alanyaya gideceğim havuza değil ama guneslenmeyi düşünüyordum günde yirmi dakika filan doktoruma sormak lazım zararları diye uff :-S

İkiz annelrinden biride Miranda canım ayy benimde ikiz olma ihtimali varmı acaba :-/

bende idrar sıkışık gittim vajinal bakacak dr dedi hemşire wc yi kullan dedi kullandım

inşallah sıkışık olduğum için görünmemiştir,bir de belki ancak 1400 lere falan gelmiştir.
yine de baya endişelendim.
hatta kaç gündür kendimi yormıyım diye pek temizlik yapmıyordum.
bugün moralim bozuldu,kendimi yormadan baya temizlik yaptım,dikkat ettim tabi.
bu kadar herşeyi taktığım için kızdım kendime,bişey olmaz rahat ol diyerek yaptım temizliğimi:))

Degerle cok ilgili degilmis, belki kalp atisinda duyarsiniz ikisini :)

aslında biraz korkuyorum 3 tane embriyo koydu bana drm 2. ted olduğu için şansı arttırmak istedi. erken doğum olayından tek olsun diom bide memurum çalışıom zor olur işi bırakmak istesem bırakamam....hayırlısı hepimizin hakkında tek ikiz sağlıklı kucağımıza alalım da....

hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım geç olsun güç olmasın

Allah hayırlısını versin canım ama çalışıyorsan zor olur gerçekten .
inşallah hakkınızda en hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…