2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ondandır hesaplasana 4+6 da 3000 olan değer 5+6 36.0000e denk gelio yani senn için çok erken....hepimiz yaşıoruz listeye günde 5 kere bakıorum benden sonra kalp atışı duyan oldu mu diye acaba benm için geç mi die

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz sana bekle dedik demi.üzme cnm kendini biraz nazlı olacak galiba seninki.
bugün bende yaptım temizlik mecburen agır itip kaldırmadım ama

merhabalar
kese görünmeyenler üzülmesin,inşallah yakında görürler..benim hcg 6500 ken zorla görünmüştü..

bu arada ağzımda kötü bir tat var beni mahvediyor..
dilimin gerisinde ve resmen hayattan gönlüm geçiyor
ama çaresini buldum,
minik minik meyveli şekerler atıyorum ağzıma idare ediyor o biraz..

sağol canım her yazılana da bakmamak gerek heralde ,nette bir yerde en gec 1500,2000 de mutlaka görünmesi gerek yazıyordu.

Biz sana bekle dedik demi.üzme cnm kendini biraz nazlı olacak galiba seninki.
bugün bende yaptım temizlik mecburen agır itip kaldırmadım ama

canım öyle de ne bileyim kendi kendime iki gün önce 773 olan değerle bugün görünürd edim.
haklısınız,
doktor bile pazartesi için çağırmıştı,ama rahatladım,sağolun.

öyle mi demek ki herkesde birebir aynı değerde aynı şey çıkmayabiliyor.
en azından kötü bir şey olduğunha dair hiç bir şey yok şu an Allah a şükürler olsun.
kimseye de olmasın inşallah.

küçük oğlumda idrar testi pozitif çıktıktan birkaç gün sonra doktora gitniştim,ama baya koyulaşmasını bekledim,
bir kaç defa yaptım.
sat bilmiyordum çünkü ondan önce düşük yaptığım için 1 ay kadar azar azar kanamam olmuştu,o ay yine hamile kaldım.
o yüzden sat hesaplayamıyordum.
ilk gittiğimde karından görünmedi,vajinal baktı ,gördü.1 hafta sonra gel bakalım demişti.ama hiç kanda hcg yapılmadı
yani hiç bilmiyorum o zamanlar hcg nin kaç olduğunu.
zaten birkaç gün içinde şiddetli bulantım başlamıştı.

Son düzenleme:

neyin iyi geldiğini insan kendisi buluyor canım.
tuzlu kraker diyorlar genelde ama,oğlumda ben yatağın yanına alıyordum ,çünkü gözümü açar açmaz zor yetişiyordum lavaboya .
o daha kötü gelmişti,daha çok kusturdu beni.

Kızlar dün gece çok az lekelenmem oldu. Bu sabah doktora gittim keseyi gördük 1 tane iğne yapıldı bide jel verdi.kese düzgünmüş. Rahimde çok güzel istirahat et dedi. Şimdi yatıyorum

Kızlar dün gece çok az lekelenmem oldu. Bu sabah doktora gittim keseyi gördük 1 tane iğne yapıldı bide jel verdi.kese düzgünmüş. Rahimde çok güzel istirahat et dedi. Şimdi yatıyorum

çok geçmiş olsun canım.
inşallah normal bir lekenlenmedir, bazı kişilerde oluyor.
ama yine de korkuyor insan.
bak ne güzel keseyi de görmüşsünüz maşallah.
ben bugün göremedim keseyi ben de ona üzüldüm ama erken olabilirmiş daha.
Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin.

cnm banada oldu bnde hemen dr a koştum korkma bnm geçti ertesi gün banada iğne verdi drm

haklısın herkese aynı şey iyi gelmiyor
bizim arkadaşın bulantısını muz kesiyordu,
benim ilk düşük olan gebeliğimde tere iyi geliyordu..
makarnadan bulanıyordu..
daha tam bulantı yok ama dilimde acı tat var

Kızlar her sayfayı okuyamadım pek hızlıyız maşallah

meryemkız'dan başka kimlerin ikizi olacak hayırlısı ile
Benim inşallah

Belki doktorunun cihaziylada alakali olabilir takma görünür

hiç iyi değilim bennn😢 kırmızı lekelenme gene oldu kızlar biz kalp atışlarını dinleyemeyeceğiz galiba...düşecek bu çocuk😢

Allah korusun ya Özlemcim neden oyle diyorsun bazilarinda oluyormus daha dun gece konusmussunuz telas yapma daha cok zarar verirsin sonra doktorunu aradin mi

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim benim iyi düşün iyi olsun kötüyü çağırma dualrimiz senin ve Bebişin le

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…