inşallah sıkışık olduğum için görünmemiştir,bir de belki ancak 1400 lere falan gelmiştir.
yine de baya endişelendim.
hatta kaç gündür kendimi yormıyım diye pek temizlik yapmıyordum.
bugün moralim bozuldu,kendimi yormadan baya temizlik yaptım,dikkat ettim tabi.
bu kadar herşeyi taktığım için kızdım kendime,bişey olmaz rahat ol diyerek yaptım temizliğimi:))
inşallah sıkışık olduğum için görünmemiştir,bir de belki ancak 1400 lere falan gelmiştir.
bu kadar herşeyi taktığım için kızdım kendime,bişey olmaz rahat ol diyerek yaptım temizliğimi:))
Allah hayırlısını versin canım ama çalışıyorsan zor olur gerçekten .
inşallah hakkınızda en hayırlısı olsun.
ondandır hesaplasana 4+6 da 3000 olan değer 5+6 36.0000e denk gelio yani senn için çok erken....hepimiz yaşıoruz listeye günde 5 kere bakıorum benden sonra kalp atışı duyan oldu mu diye acaba benm için geç mi die
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz sana bekle dedik demi.üzme cnm kendini biraz nazlı olacak galiba seninki.
bugün bende yaptım temizlik mecburen agır itip kaldırmadım ama
merhabalar
kese görünmeyenler üzülmesin,inşallah yakında görürler..benim hcg 6500 ken zorla görünmüştü..
bu arada ağzımda kötü bir tat var beni mahvediyor..
dilimin gerisinde ve resmen hayattan gönlüm geçiyor
ama çaresini buldum,
minik minik meyveli şekerler atıyorum ağzıma idare ediyor o biraz..
merhabalar
kese görünmeyenler üzülmesin,inşallah yakında görürler..benim hcg 6500 ken zorla görünmüştü..
bu arada ağzımda kötü bir tat var beni mahvediyor..
dilimin gerisinde ve resmen hayattan gönlüm geçiyor
ama çaresini buldum,
minik minik meyveli şekerler atıyorum ağzıma idare ediyor o biraz..
Kızlar dün gece çok az lekelenmem oldu. Bu sabah doktora gittim keseyi gördük 1 tane iğne yapıldı bide jel verdi.kese düzgünmüş. Rahimde çok güzel istirahat et dedi. Şimdi yatıyorum
Kızlar dün gece çok az lekelenmem oldu. Bu sabah doktora gittim keseyi gördük 1 tane iğne yapıldı bide jel verdi.kese düzgünmüş. Rahimde çok güzel istirahat et dedi. Şimdi yatıyorum
haklısın herkese aynı şey iyi gelmiyorneyin iyi geldiğini insan kendisi buluyor canım.
tuzlu kraker diyorlar genelde ama,oğlumda ben yatağın yanına alıyordum ,çünkü gözümü açar açmaz zor yetişiyordum lavaboya .
o daha kötü gelmişti,daha çok kusturdu beni.
Benim inşallahKızlar her sayfayı okuyamadım pek hızlıyız maşallah
meryemkız'dan başka kimlerin ikizi olacak hayırlısı ile
Benim inşallah
Belki doktorunun cihaziylada alakali olabilir takma görünür
Keseyi gordum ilk bebegim 23 yasinda bir mart annesi olacagim insallahilk sayfaya listemizi oluşturdum eksik bilgilerinizi bu msjı alıntılayarak yada özel msj ile bildirirseniz eklerim
hiç iyi değilim bennn😢 kırmızı lekelenme gene oldu kızlar biz kalp atışlarını dinleyemeyeceğiz galiba...düşecek bu çocuk😢
hiç iyi değilim bennn😢 kırmızı lekelenme gene oldu kızlar biz kalp atışlarını dinleyemeyeceğiz galiba...düşecek bu çocuk😢
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?