2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm stres yapma dr.u arayın ne diycek olmadı yakın bi dr.a gidin.kanamalı olan çok kişi var düşecek diye düşünme.annesine yapıştı o bırakmayacak

Cnm stres yapma dr.u arayın ne diycek olmadı yakın bi dr.a gidin.kanamalı olan çok kişi var düşecek diye düşünme.annesine yapıştı o bırakmayacak

inşallahhh😊😊😊😊 dr gideyim deme kanama alanı yok diolar ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın taze anneler
Maşallah ikiz haberleri gelmiş gözünüz Aydın hayırlı sağlıklı olsun inşallah
Yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun hoşgeldiniz
Doktordan hayırlı haberlerle dönen kese gören kalp atışı duyan arkadaşlar gözünüz Aydın Rabbim güzel haberleri daim etsin

Ben de Akçay'dayım canım şu an.
doktorum sebebini söylemedi ama netten okuduğuma göre içtiğimiz folik asitin hiç bir faydası olmuyormuş güneşe maruz kaldığımız zaman.sokakta bile dikkat etmeye çalışıyorum.
yüzüm için güneş kremi tavsiye etti doktor,sokağa çıkarken bile sürüyorum.
sen de yine bir danış

Benim inşallah

Belki doktorunun cihaziylada alakali olabilir takma görünür

İki kese mi var yani şimdi

bana da ilk karından baktığında iki kese görür gibi olmuştu doktor sonra alttan bakınca yok tamam bir tane var demişti :)) heyecanlandırmıştı beni

Canim erken gitmissin haftaya karindan gorcek bak gorursun sikma canini

nokta

günaydın allah hepinize sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. ben 2014 mart anneleri grubundaydım şimdi yazdıklarınıza bakınca ne günlerdi diyorum o heyecan başkaydı ben prensesimi aldım kucağıma darısı başınıza allaha emanet olun inşallah bebeklerinizde sizde :)

heyecandan uyuyamıyon mu 😊😊😊

Annemlere geldik sahur bekledim :) günlük progestan iğne olsan keşke benim iğneden sonra kesildi şükürler olsun belki seninde ikiz dir.
İki kese mi var yani şimdi

bana da ilk karından baktığında iki kese görür gibi olmuştu doktor sonra alttan bakınca yok tamam bir tane var demişti :)) heyecanlandırmıştı beni

Allaha hamd olsun iki kesemiz var canım :)

sıkıntı yapma canım göremeyen çok oluyor sende göreceksin inş ptesi tekrar git o gün mutlaka görücen canım allah hakkında hayırlısını versin kuzum inş görürsünde musmutlu olursun inşş

Kizlar napiyosunuz? Nasi geciyo hamilelik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyiz güzellik benim arada bulantım oluyor bugün dr a gidicem yaaa bilmiyorum içimde tuhaf bir isteksizlik var allahım diyorum hakkımda hayırlısı ne ise onu ver yarabbim çok korkuyorum sonrada herşey olacağına varır diyorum korkunun ecele faydası yok maalesef böle pis bir psikoloji içindeyim gördüğün üzere :18:

Canım allah korusun olumsuz düşünme lütfen..doktorunu ara sor bence?

jel ilaç değil

canımm çok geçmiş olsun mutlaka dr a git kuzum ama kanamam var diye bu bebek gidecek deme lütfen çok kanaması olupta bebişlerini sağlıkla kucağına alan anneler var üzülme canım allah korusun meleğini inş

Bende oyleyim ya hep. Bu sabah agzimda metal tadiyla uyandim hala gecmedi, midem de kotu. Yogurt yicem simdi belki gecer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…