hiç iyi değilim bennn😢 kırmızı lekelenme gene oldu kızlar biz kalp atışlarını dinleyemeyeceğiz galiba...düşecek bu çocuk😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm stres yapma dr.u arayın ne diycek olmadı yakın bi dr.a gidin.kanamalı olan çok kişi var düşecek diye düşünme.annesine yapıştı o bırakmayacak
inşallahhh😊😊😊😊 dr gideyim deme kanama alanı yok diolar ama
hiç iyi değilim bennn😢 kırmızı lekelenme gene oldu kızlar biz kalp atışlarını dinleyemeyeceğiz galiba...düşecek bu çocuk😢
Canım kötü düşünme bişey olmayacak inşallah.lekelenme bir çok gebelikte görülüyor Ben düşük yaptım 5 haftalıktı sabah kırmızı leke geldi ve 1 saat içinde adet kanaması gibi arttı ayrıca çok şiddetli ağrım vardı. 4-5 saat sonra düştü zaten.Allah korusun ama düşecek bebekte kanama çok oluyor ve hemen gidiyor
Merhaba 👋 canım dr niye güneşlenme dediki bende bir haftalığına alanyaya gideceğim havuza değil ama guneslenmeyi düşünüyordum günde yirmi dakika filan doktoruma sormak lazım zararları diye uff :-S
İkiz annelrinden biride Miranda canım ayy benimde ikiz olma ihtimali varmı acaba :-/
Benim inşallah
Belki doktorunun cihaziylada alakali olabilir takma görünür
iyi geceler arkadaşlar
benim hcg çarşamba günü 773 çıktı.
ben de bugün 1500 e ulaşmıştır diye doktora gittim,
vajinal baktı ama görünmedi.
bir de idrara sıkışık gitmiştim belki karından bakar diye ama vajinal için sıkışık olmak iyi değilmiş ,biraz engelliyormuş görüntüyü.
doktor normal dedi tekrar kan testi istemedi,salı günü gel o zaman da görünmezse hcg bakarız dedi.
ama ben çok üzüldüm kızlar 1500 lerde kese görünür diye yazıyor heryerde,neden görünmedi ki
Normaldede duygusal bi insanim ama su ara herseye alinir oldum sizce normalmi bu durumum
üzülme,dinlenmeye çalış..progestan kullanıyor musun?
jel ilaç değil
Annemlere geldik sahur bekledim :) günlük progestan iğne olsan keşke benim iğneden sonra kesildi şükürler olsun belki seninde ikiz dir.heyecandan uyuyamıyon mu 😊😊😊
İki kese mi var yani şimdi
bana da ilk karından baktığında iki kese görür gibi olmuştu doktor sonra alttan bakınca yok tamam bir tane var demişti :)) heyecanlandırmıştı beni
inşallah canım hcg artışlarım da çok iyiydi meraktan birkaç defa yaptırdım
98 den 3 gün sonra ,448 e çıkmıştı,
2 gün sonra da 773 tü ,
bugün sanki emindim görüneceğinden,belki idrara sıkışık olduğum için tam görünemedi canım.
Kizlar napiyosunuz? Nasi geciyo hamilelik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
jel ilaç değil
iyiz güzellik benim arada bulantım oluyor bugün dr a gidicem yaaa bilmiyorum içimde tuhaf bir isteksizlik var allahım diyorum hakkımda hayırlısı ne ise onu ver yarabbim çok korkuyorum sonrada herşey olacağına varır diyorum korkunun ecele faydası yok maalesef böle pis bir psikoloji içindeyim gördüğün üzere :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?