2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hiç belli olmaz özlem
benim arkadaş ikizlerine hamileyken 4. ayda neredeyse bir surahi dolusu kan boşaldı..
iki bebenin arasında yara varmış ama kuzucuklar sapasağlam.
bu leke işi hiç belli olmuyor.
sen doktoruna git, iğne daha iyi olur ama kendi bilir tabii

Bende oyleyim ya hep. Bu sabah agzimda metal tadiyla uyandim hala gecmedi, midem de kotu. Yogurt yicem simdi belki gecer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

offf hepimiz öyleyiz sanırım eşim diyor ki siz 9 ay bekleyene kadar biz 9 doğurcaz çok rahat yaa adama bak sanki o doğuracakta :)) dün kızımla yürüyüşe çıktık parka götürdüm biraz karnım şiş bilirsin bu aylar gazman gibiyiz canım :) geniş bir tişört giydim görünmesin diye bir arkadaş vardı pat hamilemisin diye sordu ayyyyy şoookkk oldum hemen soğukkanlı bir şekilde hayır regl olduğum için şişim dedim hıııımmm diyip ağzını büktü tabi bende hemen nazar duası okudum evden çıktığımdada okurum kendimede kızımada sonra kız görsen gözler karnımdan ayrılmıyor ben rahatsız oldum ve hadi kızım gidelim dedim 20 adım atmıştık ki kızım düz yolda patt ağzı üstüne bir düştü dişi dudağını yardı geçti nasıl ağladım yolda bir bilsen nasıl kanadı allahım dedim yarabbi sana emanetiz sen koru yarabbi işte öyle moralimde çok bozuldu çok çabuk nazara geliyoruz canım düşünmekte istemiyorum ama gelip buluyor kuzum beee

Ay kiyamam canim gecmis olsun kizina millet pat diye soluyo zaten napcaz bilmiyorum valla. Benim ilk olcak, simdi millet oo ikizmi ne guzel bilmem ne diycek ama masallah diyen yok. Allahim hepimizi esirgesin. Nazardan cok korkarim ben

Günaydın güZel anne adayları ben bugün izinliyim ama hiç ev işi yapmak gelmıo içimden normalde bu saate bitirmiştim bile 😣. Birde sigara kullanmayan ben arada içesim gelıo sonra kendıne gel dıorum başka aşercek bişi bulamadım galiba

evet canım rabbim korusun bizleri ama söleme hayatım sende aileleriniz bilsin yeterli hele şöle 3. ay bitsin sonra sölersin canım niye acele ediyon biz herkesi kendimiz gibi biliyoruz bool boll dua oku kuzum allaha sığınacaz allahım meleklerimizi korusun inş gerçekten maşallah diyen çok az düşünsene akşam bile gözlerinden kaçmıyor abowww allah korusun

Bende nazardan çok korkuyorum. Kendi ailem biliyor ama eşimin ailesine demedim. Sanırım nazarları değer diye korktum. Niyeyseeeeee

Kız ben beceremedim ya takvim yapmayı Son SAT 28 Mayıs ama benimki geç döllenme.

olsun inş sağlıkla alırsın kucağına canım yukarda kullanıcı kontrol paneli var oraya tıkla profilimi düzenle orayı tıkla bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih var yaz takvimin olur canım

Bende nazardan çok korkuyorum. Kendi ailem biliyor ama eşimin ailesine demedim. Sanırım nazarları değer diye korktum. Niyeyseeeeee

ayyy çok güldüm yaaa bende sölemedim eşimin ailesine benimkiler biliyo ama eşim onlara sölediğimi bilmiyor yoksa hemen yetiştirir benim herif söleme dedim kandırdım süpriz yapıcam dedim öyle susuyor susak :)))))

Valla şeytan dürtüyor da ben dayanıyorum. Arkadaşımın çocuğunu gezdirirken gördüler de hazır cocuğa konmuşsun dedilerdi. Ne ağlamıştım o gün.

kız aşercek başka bişey mi bulamadın bende kullanma sigara ama arkadaşlarla öyle içerdim bir tane ıykkkk şimdi eşim içiyo yaaa yanıma yaklaştırmıyorum öyle tiksiniyorum sakın içme sende meyva suyu iç sen beni dnle :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…