hiç belli olmaz özlemhiç iyi değilim bennn😢 kırmızı lekelenme gene oldu kızlar biz kalp atışlarını dinleyemeyeceğiz galiba...düşecek bu çocuk😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende oyleyim ya hep. Bu sabah agzimda metal tadiyla uyandim hala gecmedi, midem de kotu. Yogurt yicem simdi belki gecer
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallahEki Görüntüle 1186694
kızlar çok küçük ve doktor tek diyor. Ben yine de şükredip dua edicem belki öbür karartı da ikincidir diye
jel ilaç değil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1186694
kızlar çok küçük ve doktor tek diyor. Ben yine de şükredip dua edicem belki öbür karartı da ikincidir diye
offf hepimiz öyleyiz sanırım eşim diyor ki siz 9 ay bekleyene kadar biz 9 doğurcaz çok rahat yaa adama bak sanki o doğuracakta :)) dün kızımla yürüyüşe çıktık parka götürdüm biraz karnım şiş bilirsin bu aylar gazman gibiyiz canım :) geniş bir tişört giydim görünmesin diye bir arkadaş vardı pat hamilemisin diye sordu ayyyyy şoookkk oldum hemen soğukkanlı bir şekilde hayır regl olduğum için şişim dedim hıııımmm diyip ağzını büktü tabi bende hemen nazar duası okudum evden çıktığımdada okurum kendimede kızımada sonra kız görsen gözler karnımdan ayrılmıyor ben rahatsız oldum ve hadi kızım gidelim dedim 20 adım atmıştık ki kızım düz yolda patt ağzı üstüne bir düştü dişi dudağını yardı geçti nasıl ağladım yolda bir bilsen nasıl kanadı allahım dedim yarabbi sana emanetiz sen koru yarabbi işte öyle moralimde çok bozuldu çok çabuk nazara geliyoruz canım düşünmekte istemiyorum ama gelip buluyor kuzum beee
maşallah
inşallah devamıda sağlıkla gelir..
Eki Görüntüle 1186694
maşallah canımdarısı bebişe ve pıtpıtlara inş kaç haftalıksın takvim yapsana canım
Oyyy masallahh gozun aydin caniim
Ay kiyamam canim gecmis olsun kizinamillet pat diye soluyo zaten napcaz bilmiyorum valla. Benim ilk olcak, simdi millet oo ikizmi ne guzel bilmem ne diycek ama masallah diyen yok. Allahim hepimizi esirgesin. Nazardan cok korkarim ben
evet canım rabbim korusun bizleri ama söleme hayatım sende aileleriniz bilsin yeterli hele şöle 3. ay bitsin sonra sölersin canım niye acele ediyon biz herkesi kendimiz gibi biliyoruz bool boll dua oku kuzum allaha sığınacaz allahım meleklerimizi korusun inş gerçekten maşallah diyen çok az düşünsene akşam bile gözlerinden kaçmıyor abowww allah korusun
Eki Görüntüle 1186694
Kız ben beceremedim ya takvim yapmayıSon SAT 28 Mayıs ama benimki geç döllenme.
Bende nazardan çok korkuyorum. Kendi ailem biliyor ama eşimin ailesine demedim. Sanırım nazarları değer diye korktum. Niyeyseeeeee
ayyy çok güldüm yaaa bende sölemedim eşimin ailesine benimkiler biliyo ama eşim onlara sölediğimi bilmiyor yoksa hemen yetiştirir benim herif söleme dedim kandırdım süpriz yapıcam dedim öyle susuyor susak :)))))
Günaydın güZel anne adayları ben bugün izinliyim ama hiç ev işi yapmak gelmıo içimden normalde bu saate bitirmiştim bile 😣. Birde sigara kullanmayan ben arada içesim gelıo sonra kendıne gel dıorum başka aşercek bişi bulamadım galiba
Maşallah sanki yukarıda bir kese daha mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?