2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün bende gördüm kesesi 4 mm yazıyor kağıttan Dr a tam kaç haftalik dedim 4 yada 5 tam birsey söyleyemem çok küçük dedi haftaya bir daha gel dedi kalp atisini duyar miyiz dedim belli olmaz dedi elhamdulillah kesesi görünce rahatladım biraz ama şimdi de kalp telaşı tuttu 😊

Kizlar napiyosunuz? Nasi geciyo hamilelik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 5+3 um
Simdilik tek sıkıntım aksamları artan gaza bağlı şişkinlik ve uyku hali.
Çok çabuk yoruluyorum ya
Bi de hala inanamıyorum hamile olduguma heralde kalp atışlarini duyunca dank edecek :)

slm anneler...dr.umuza gittik bugün karından baktı kalp atışını duyamayabiliriz dedi ama göründü bizim pıtpıtlar.bide bu ne biliyormusun diye soruyor

Valla şeytan dürtüyor da ben dayanıyorum. Arkadaşımın çocuğunu gezdirirken gördüler de hazır cocuğa konmuşsun dedilerdi. Ne ağlamıştım o gün.

allah koz vermesin ellerine dillerine canım insan üzülmez mi ama unutulmuyor böle şeyler asla biz yeni evliydik sakın şimdi çocuk yapmayın dedilerdi o zaman öyle sinirlenmiştim ki sanki o bakacak hanımefendi sonra kızı evlendi ayyy hiiçç korunma ilk çocuğun olsun diyordu kızına sürekli ayıp ayıp dedim böle şeyler söylenmez yeni evlilere bu nasıl konuşma yahuu sonra olgunlaşınca anlıyosun herşeyi hıhhhh ben kalpsiz değilim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşş sanki allah verince zamanını onlara sorcak tövbe yarabbim

Ayy çok üzüldüm canım yaa
Çok geçmiş olsun ama sen negatif düşündükçe seni bulur...
Ben de nazardan korktuğum için daha kimseye soylemedim. ..

birde dr. normal olsa 1 aya çağırırdım ama tüp olduğu için 2 haftada bir kontrol edelim dedi .gittiğim dr.uda beğendim baya ilgilendi sohbet etti pıhtılaşma iğnesi içinde rapor çıkarttı .elevit ve estrofemi kestik .pıhtılaşma olduğunda folbiolü doğuma kadar kullanacaksın dedi.

Bende çok eskılerde tek tük içmiştm ama hiç bizaman sevmedim aram yok sigarayla asla içmem canım kıyarmıyım bebişime hiç 😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy çok üzüldüm canım yaa
Çok geçmiş olsun ama sen negatif düşündükçe seni bulur...
Ben de nazardan korktuğum için daha kimseye soylemedim. ..

sağol esracım ama inanki ben negatif düşünmüyorum kuzum düşünsene gözleri sürekli karnında olan bir insandan rahatsız olmazmısın hemde hamile değilim dememe rağmen ben varya nazara inanırdım önceden ama hiiç üstüne durmazdım benim kızım 3 aylık olunca söledim herkese annem dedirtmedi :) çok şükür sağlıkla aldım kucağıma oğlum daha 2 haftalıktı eşim herkeslere söledi bende söledim ( o sıra evde aldık kuzum herşey yolundaydı anlayacağın sonra bi karı var hiiiçç sevmiyorum ev oturmasına gitmiştik benim yanımda ne dese turnayı gözünden vurdu hem ev aldı hemde hamile dedi herkesin içinde ayyy başımdan kaynar sular döküldü resmen dedmi ki bu yanımda böle diyorsa haset çatlak karı kimbilir daha neler diyordur şimdi o şahıs tüp bebek işiyle uğraşıyor çocuklarıda var heee :))) sonrada kuzumun midesi elleri ayakjları kalbi ve beyine kadar vurdu canım sormadık mı sanıyorsun 9 dr a gittik hepsi bu tesadüf dedi anlayacağın nazara geldi yavrum bi sebep bile yok düşün ((

slm anneler...dr.umuza gittik bugün karından baktı kalp atışını duyamayabiliriz dedi ama göründü bizim pıtpıtlar.bide bu ne biliyormusun diye soruyor

ayyy maşallah canım gözün aydın darısı biz duymayanların başına kuzum çok sevindim adına

O bebegini kaybettin mi yoksa?

O bebegini kaybettin mi yoksa?

kaybettim canım (( 4,5 aylıkken sonlandırıldı maalesef 6,5 aylıken karnında ölür seni de zehirler dediler istemedim hiç ama bir kız evlat annesiydim bana muhtaç bir evladım daha vardı olmadı anlayacağın zaten bundada hep diyorum yarabbi eğer hayırlı değilse olmasın ben üzüldüm üzüleceğim kadar düşün canım rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşşş ççooookkk zorrr ((( şimdi bu gün yada yarın doğum yapacaktım kaybetmeseydim kuzumu allah onun yerine başka melek gönderdi bana çoookkk şükür tek tesellim

Eki Görüntüle 1186694

kızlar çok küçük ve doktor tek diyor. Ben yine de şükredip dua edicem belki öbür karartı da ikincidir diye
kaç haftalıksın şu an canım sanırım 5 haftanın içinde gibisin

geçmiş olsun kızına
gazman olayına güldüm sanırım herkeste var ben de özellikle akşama doğru karın şişliği yaşıyorum.pek bir gazlı oldum

gözün aydın canım

sağol canım benim he kızzz gazmanız işte hepimizde var bu haftalarda çok normal zaten 2 yada 3 haftaya geçecek inşş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…