Kizlar napiyosunuz? Nasi geciyo hamilelik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla şeytan dürtüyor da ben dayanıyorum. Arkadaşımın çocuğunu gezdirirken gördüler de hazır cocuğa konmuşsun dedilerdi. Ne ağlamıştım o gün.
offf hepimiz öyleyiz sanırım eşim diyor ki siz 9 ay bekleyene kadar biz 9 doğurcaz çok rahat yaa adama bak sanki o doğuracakta :)) dün kızımla yürüyüşe çıktık parka götürdüm biraz karnım şiş bilirsin bu aylar gazman gibiyiz canım :) geniş bir tişört giydim görünmesin diye bir arkadaş vardı pat hamilemisin diye sordu ayyyyy şoookkk oldum hemen soğukkanlı bir şekilde hayır regl olduğum için şişim dedim hıııımmm diyip ağzını büktü tabi bende hemen nazar duası okudum evden çıktığımdada okurum kendimede kızımada sonra kız görsen gözler karnımdan ayrılmıyor ben rahatsız oldum ve hadi kızım gidelim dedim 20 adım atmıştık ki kızım düz yolda patt ağzı üstüne bir düştü dişi dudağını yardı geçti nasıl ağladım yolda bir bilsen nasıl kanadı allahım dedim yarabbi sana emanetiz sen koru yarabbi işte öyle moralimde çok bozuldu çok çabuk nazara geliyoruz canım düşünmekte istemiyorum ama gelip buluyor kuzum beee
Bende nazardan çok korkuyorum. Kendi ailem biliyor ama eşimin ailesine demedim. Sanırım nazarları değer diye korktum. Niyeyseeeeee
slm anneler...dr.umuza gittik bugün karından baktı kalp atışını duyamayabiliriz dedi ama göründü bizim pıtpıtlar.bide bu ne biliyormusun diye soruyor
Ayyy çok sevindim. ..
Darısı başımıza. ..
Kaç haftalık canım?
kız aşercek başka bişey mi bulamadın bende kullanma sigara ama arkadaşlarla öyle içerdim bir tane ıykkkk şimdi eşim içiyo yaaa yanıma yaklaştırmıyorum öyle tiksiniyorum sakın içme sende meyva suyu iç sen beni dnle :))))
darısı bekleyenlere ...6+1 iz cnm
Ayy çok üzüldüm canım yaa
Çok geçmiş olsun ama sen negatif düşündükçe seni bulur...
Ben de nazardan korktuğum için daha kimseye soylemedim. ..
Kız ben beceremedim ya takvim yapmayıSon SAT 28 Mayıs ama benimki geç döllenme.
slm anneler...dr.umuza gittik bugün karından baktı kalp atışını duyamayabiliriz dedi ama göründü bizim pıtpıtlar.bide bu ne biliyormusun diye soruyor
Bende çok eskılerde tek tük içmiştm ama hiç bizaman sevmedim aram yok sigarayla asla içmem canım kıyarmıyım bebişime hiç 😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol esracım ama inanki ben negatif düşünmüyorum kuzum düşünsene gözleri sürekli karnında olan bir insandan rahatsız olmazmısın hemde hamile değilim dememe rağmen ben varya nazara inanırdım önceden ama hiiç üstüne durmazdım benim kızım 3 aylık olunca söledim herkese annem dedirtmedi :) çok şükür sağlıkla aldım kucağıma oğlum daha 2 haftalıktı eşim herkeslere söledi bende söledim( o sıra evde aldık kuzum herşey yolundaydı anlayacağın sonra bi karı var hiiiçç sevmiyorum ev oturmasına gitmiştik benim yanımda ne dese turnayı gözünden vurdu hem ev aldı hemde hamile dedi herkesin içinde ayyy başımdan kaynar sular döküldü resmen dedmi ki bu yanımda böle diyorsa haset çatlak karı kimbilir daha neler diyordur şimdi o şahıs tüp bebek işiyle uğraşıyor çocuklarıda var heee :))) sonrada kuzumun midesi elleri ayakjları kalbi ve beyine kadar vurdu canım sormadık mı sanıyorsun 9 dr a gittik hepsi bu tesadüf dedi anlayacağın nazara geldi yavrum bi sebep bile yok düşün ((
O bebegini kaybettin mi yoksa?
kaç haftalıksın şu an canım sanırım 5 haftanın içinde gibisinEki Görüntüle 1186694
kızlar çok küçük ve doktor tek diyor. Ben yine de şükredip dua edicem belki öbür karartı da ikincidir diye
geçmiş olsun kızınaofff hepimiz öyleyiz sanırım eşim diyor ki siz 9 ay bekleyene kadar biz 9 doğurcaz çok rahat yaa adama bak sanki o doğuracakta :)) dün kızımla yürüyüşe çıktık parka götürdüm biraz karnım şiş bilirsin bu aylar gazman gibiyiz canım :) geniş bir tişört giydim görünmesin diye bir arkadaş vardı pat hamilemisin diye sordu ayyyyy şoookkk oldum hemen soğukkanlı bir şekilde hayır regl olduğum için şişim dedim hıııımmm diyip ağzını büktü tabi bende hemen nazar duası okudum evden çıktığımdada okurum kendimede kızımada sonra kız görsen gözler karnımdan ayrılmıyor ben rahatsız oldum ve hadi kızım gidelim dedim 20 adım atmıştık ki kızım düz yolda patt ağzı üstüne bir düştü dişi dudağını yardı geçti nasıl ağladım yolda bir bilsen nasıl kanadı allahım dedim yarabbi sana emanetiz sen koru yarabbi işte öyle moralimde çok bozuldu çok çabuk nazara geliyoruz canım düşünmekte istemiyorum ama gelip buluyor kuzum beee
kaç haftalıksın şu an canım sanırım 5 haftanın içinde gibisin
geçmiş olsun kızına
gazman olayına güldümsanırım herkeste var ben de özellikle akşama doğru karın şişliği yaşıyorum.pek bir gazlı oldum
gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?