Kızlar sol kasıgıma bi agrı giriyo arada anlatamam ya neyin nesi bucok korkuyorum ben yemek yapiyodum hemen geri yattim yatinca geciyo ayaga kalkinca agrim var sol bacagimda ara ara agriyo tuvalete gidiyorum leke filan yok kizlar ne bu ???
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
kaybettim canım(( 4,5 aylıkken sonlandırıldı maalesef 6,5 aylıken karnında ölür seni de zehirler dediler istemedim hiç ama bir kız evlat annesiydim bana muhtaç bir evladım daha vardı olmadı anlayacağın zaten bundada hep diyorum yarabbi eğer hayırlı değilse olmasın ben üzüldüm üzüleceğim kadar düşün canım rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşşş ççooookkk zorrr ((( şimdi bu gün yada yarın doğum yapacaktım kaybetmeseydim kuzumu allah onun yerine başka melek gönderdi bana çoookkk şükür tek tesellim
sağol canım benim he kızzz gazmanız işte hepimizde var bu haftalarda çok normal zaten 2 yada 3 haftaya geçecek inşş :))
kaç haftalıksın şu an canım sanırım 5 haftanın içinde gibisin
geçmiş olsun kızına
gazman olayına güldümsanırım herkeste var ben de özellikle akşama doğru karın şişliği yaşıyorum.pek bir gazlı oldum
gözün aydın canım
Ay canım benim ya...
Çok üzüldüm gercekten Allah kimseye göstermesin...
Rabbim bu yavrunu bagislasin sana inşallah canım. ..
Kem gözle bakanlarin da gözü çıksın. ..
Ya sormayin bu gaz beni oldurecek :)
Bi gun misafirlikte falan bi kaza olacak diye çok korkuyorum :)
normal olmasına sevindim
üşütüyor muyum diye düşünüyordum
olursa da yapçak bişi yok
bir de geğirti oluyor bende afedersiniz ama iyi geliyor mideme
hiç belli olmaz özlem
benim arkadaş ikizlerine hamileyken 4. ayda neredeyse bir surahi dolusu kan boşaldı..
iki bebenin arasında yara varmış ama kuzucuklar sapasağlam.
bu leke işi hiç belli olmuyor.
sen doktoruna git, iğne daha iyi olur ama kendi bilir tabii
Annemlere geldik sahur bekledim :) günlük progestan iğne olsan keşke benim iğneden sonra kesildi şükürler olsun belki seninde ikiz dir.
Allaha hamd olsun iki kesemiz var canım :)
Annemlere geldik sahur bekledim :) günlük progestan iğne olsan keşke benim iğneden sonra kesildi şükürler olsun belki seninde ikiz dir.
Allaha hamd olsun iki kesemiz var canım :)
merhaba canım tavsiyen üzerine buradayım sen kalp atıslarını duymaya ne zaman gideceksin
ben aranıza yeni katıldım ama galiba aranıza almayacaksınız neyse saglık olsun herkez saglıklı bi şekilde yavrusunu kucagına alsın
ben aranıza yeni katıldım ama galiba aranıza almayacaksınız neyse saglık olsun herkez saglıklı bi şekilde yavrusunu kucagına alsın
15 de gideceğiz Allah nasipp ederse
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim anneannem de derdiki "bebeğin karnında oynadığını hissedene kadar kimseye söyleme"sağol esracım ama inanki ben negatif düşünmüyorum kuzum düşünsene gözleri sürekli karnında olan bir insandan rahatsız olmazmısın hemde hamile değilim dememe rağmen ben varya nazara inanırdım önceden ama hiiç üstüne durmazdım benim kızım 3 aylık olunca söledim herkese annem dedirtmedi :) çok şükür sağlıkla aldım kucağıma oğlum daha 2 haftalıktı eşim herkeslere söledi bende söledim( o sıra evde aldık kuzum herşey yolundaydı anlayacağın sonra bi karı var hiiiçç sevmiyorum ev oturmasına gitmiştik benim yanımda ne dese turnayı gözünden vurdu hem ev aldı hemde hamile dedi herkesin içinde ayyy başımdan kaynar sular döküldü resmen dedmi ki bu yanımda böle diyorsa haset çatlak karı kimbilir daha neler diyordur şimdi o şahıs tüp bebek işiyle uğraşıyor çocuklarıda var heee :))) sonrada kuzumun midesi elleri ayakjları kalbi ve beyine kadar vurdu canım sormadık mı sanıyorsun 9 dr a gittik hepsi bu tesadüf dedi anlayacağın nazara geldi yavrum bi sebep bile yok düşün ((
Niye öyle dusundun ki canım?
Burda alıntı yapmadan yazilan yazılar gözden kacabiliyor bazen kişisel algılama. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?