2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadasım ben yeniyi 6+3 haftalıgım benim dokturum muayene ettiginde senin saydıgın bütün seyleri söyledi arada bi bıcak saplanması gibi biset olabilir adet olacakmıs gibi agrın olabilir dedi yani endişelenmene gerek yok yavrularımız rabbime emanet

Ay canım benim ya...
Çok üzüldüm gercekten Allah kimseye göstermesin...
Rabbim bu yavrunu bagislasin sana inşallah canım. ..
Kem gözle bakanlarin da gözü çıksın. ..

Ya sormayin bu gaz beni oldurecek :)
Bi gun misafirlikte falan bi kaza olacak diye çok korkuyorum :)

Ay canım benim ya...
Çok üzüldüm gercekten Allah kimseye göstermesin...
Rabbim bu yavrunu bagislasin sana inşallah canım. ..
Kem gözle bakanlarin da gözü çıksın. ..

çookk tşk ederim duana koooooocamann bir aminnnnnn diyorum inşşş hepimiz sağlıkla alcaz kucağımıza inşşşş

iğnem var zaten cnm geçen salı gene olmuştu o gün yaptırdı hemşire ye. cumartesi yani bgn için gene iğne yazdı tam yaptırmaya gideceğiz bgn gene lekelenme oldu işte

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annemlere geldik sahur bekledim :) günlük progestan iğne olsan keşke benim iğneden sonra kesildi şükürler olsun belki seninde ikiz dir.

Allaha hamd olsun iki kesemiz var canım :)

neden öle dedin sennde o yüDen mi kanaman olmuş cnm dr ona mı bağladı

Annemlere geldik sahur bekledim :) günlük progestan iğne olsan keşke benim iğneden sonra kesildi şükürler olsun belki seninde ikiz dir.

Allaha hamd olsun iki kesemiz var canım :)

cnm bu arada proluton die bi iğne haftada 2 kere vuruluyor um

ben aranıza yeni katıldım ama galiba aranıza almayacaksınız neyse saglık olsun herkez saglıklı bi şekilde yavrusunu kucagına alsın

ben aranıza yeni katıldım ama galiba aranıza almayacaksınız neyse saglık olsun herkez saglıklı bi şekilde yavrusunu kucagına alsın

aaa öle şey olur mu hiç bizim çenemiz düştü kızzz neyse hoşgeldin vede hayırlı olsun tatlım seninde hormonlar tavan yapmış belliki olsun bizdede oluyo arada :)))

benim anneannem de derdiki "bebeğin karnında oynadığını hissedene kadar kimseye söyleme"
sadece kendi anneme söyledim ve benim gibi tüp bebek yapan arkadaşa..tavsiye için..
kaynanamlara falan söylemedim..
geçen sene düşük yaptığımda ta başka bi mahalleden bir kadın yolda gördü düşükten dolayı geçmiş olsun dedi..bir anda herkese yayıyorlar..annemede halsizliğimden bulantımdan dolayı yardım etsin diye söyledim..
fikrimi sorarasanız söylemeyin..

Merhaba kızlar,bende daha çok yeni hamileyim,henüz dün öğrendim :)Rabbim evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşaAllah.Herkesin hamileliği hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…