insallah kalp atıslarını duyarsın ve birazda olsa rahatlarsın canım
inşallah cnm bilgilerini versene ilk sayfaya git orda ki bilgilerini yaz seni de eklesinler listeye bide neden gebelik takvimi yapmıosun
Ben de kalp atışı duyulana kadar kendi anneme bile soylemiycem...
Diğer tarafa dogurunca soylesek olmaz mi :)
yapamadım canım
yapamadım canım
benim anneannem de derdiki "bebeğin karnında oynadığını hissedene kadar kimseye söyleme"
sadece kendi anneme söyledim ve benim gibi tüp bebek yapan arkadaşa..tavsiye için..
kaynanamlara falan söylemedim..
geçen sene düşük yaptığımda ta başka bi mahalleden bir kadın yolda gördü düşükten dolayı geçmiş olsun dedi..bir anda herkese yayıyorlar..annemede halsizliğimden bulantımdan dolayı yardım etsin diye söyledim..
fikrimi sorarasanız söylemeyin..
Tatlım benimki tup bebekten hemen sonraki ay olduğu icin tam hafta diyemiyorum. Kese de cok minikti zaten. Ha bu arada trip atma kız. Kimseyi icine alsınlar diye bekleme dal gitsin
cnm hakkımda yazan kısma gir ordan bebeğin tahmini doğum tarihini gir 4 mart die
:
tesekkür ederim
cnm hakkımda yazan kısma gir ordan bebeğin tahmini doğum tarihini gir 4 mart die
bilgilerimi kime yazacagım ikl sayfada
,
il sayfada ki tabloyu alıntı yap oradaki bilgilerini yaz fatma abla ekler
oldumu şimdi canım
il sayfada ki tabloyu alıntı yap oradaki bilgilerini yaz fatma abla ekler
canım sen oruc tutuyormusun
Ben 5+3 um
Simdilik tek sıkıntım aksamları artan gaza bağlı şişkinlik ve uyku hali.
Çok çabuk yoruluyorum ya
Bi de hala inanamıyorum hamile olduguma heralde kalp atışlarini duyunca dank edecek :)
slm anneler...dr.umuza gittik bugün karından baktı kalp atışını duyamayabiliriz dedi ama göründü bizim pıtpıtlar.bide bu ne biliyormusun diye soruyor
Canım ben tek bebekle sabah mahvoluyorum. Bulantı o biçim. Hep en vitaminli şeylerden tiksindim. Sen iki taneyle ne haldesin kimbilir?
evet canım rabbim korusun bizleri ama söleme hayatım sende aileleriniz bilsin yeterli hele şöle 3. ay bitsin sonra sölersin canım niye acele ediyon biz herkesi kendimiz gibi biliyoruz bool boll dua oku kuzum allaha sığınacaz allahım meleklerimizi korusun inş gerçekten maşallah diyen çok az düşünsene akşam bile gözlerinden kaçmıyor abowww allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?