2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben şunu anladım konuşmadan hiçbişey çözülmüyor
ben kendi annemin babamın yanında eşime açtım konuyu
şok oldu kaldı baktı babam annemde bana hak veriyor
bir daha benden yandan olmaya başladı

Ben bi uyanıyodum duvarlar bile yabancı, nerdeyim oluyodum
Ama eşime soruyodum yooo bana hiç öyle olmuyo diyodu
Herkes farklı demek
Evlenen kız arkadaşlaırma da soruyorum yooo diyolar
Demek sorun bende diyodum da sende de olmuş
Alışık olmayınca insan bazen bekarlığıyla kıyaslıyıp ne hallerdeyim mi diyo nedir
İlk 6 ay dramdı benimde, kaydımı aldırmaya gitmiştik bi geri döndüm babam ağlıyomuş mesela

Biz merhaba bile dememiştik ama
Onlar lise sonda bizim sınıfa sonradan geldi de mülteci gibi, konuşmuyodum ben yabancılarla

benim ki de kolejden mezun olmuş gelmiş devlet okuluna pek popülerdi lise 1 de lise3 ki kızlarla çıkan bi tipti :) derken mezun olduktan üni.ler falan bitti öyle arkadaş arkadaş takılırken hooop sevgili olup 1 yıl içinde de evlendik bizde 3 yıllık evliyiz şimdi :)

Konu evliliğe gelmiş biz eşimle aynı kurumda çalışıyoruz ama evlenmeden önce farklı şehirlerdeydik, seminerde tanıştık sonra görüşmeye başladık 5. görüşmede yüzükler takıldı 6. görüşmede nikah 8. görüşmede de evlendik :)) Benim eşimde büyük yaş olarak ama herkes de gözünün içine bakıyor resmen diyorlar, hatta örnek çift olarak gösteriliyoruz akrabalar arasında :)

Her aile farklı bana da abes gelir mesela ama eşine öyle glemiyo demek
Aslında ben kız bile olsa anahtar vermem
Kayınvalidem sözlüyken demişti ki bi de bana yedek anahtar verirsiniz yemek vs bırakırım size ( yalan, kendi de çalışıyo yemek filan yapaıp koyamaz merak onun ki )
Yok artık daha neler ben öz anneme bile anahtar vermem herkeisn kilidi kendine dedim eşime, tamam dedi kapattı konuyu

heh aynen tamda beni anlattın iki farklı memleket iki farklı kültür
yemekler bile değişik düşün
eşimle bir sorunum yok benim ailesi özellikle de annesi oğlunu aşırı sahiplenmiş çekemiyor
benimle aynı evde yaşamasını bile
o yüzden ilk başta kabul etmedim birlikte oturmayı şimdi kalkmış emekli olunca kışın burda yazın
memlekette kalıcaklarmış
bizde böyle bişey yok hastalık olmadığı sürece kimse kimseyi rahatsız etmez
ne derim nasıl açıklarım ne yaparım bilmiyorum
birde hamilelik iki sene sonrayı düşünüp kendime dert ediyorum

Yaa ben kız lisesi mezunuyum:))hiç böyle hatıralarım yok:))

Benimde kız grubum vardı onun dışında pek konuşmazıdm bakmayın burda böyle bülbül gibi yazdığıma, kalemim iyidir sadece normalde çok konuşkan değilimdir
Bi de eşim ve 3-5 kişi sonradan gelinc eonlaır daha çok yabancılamıştım ben onla hiç konuşmaıdm mesela ama ara ara anlatıyo tavırlaırmı veya başıma gelen bi olayı dikizliyomuş bildiğin

2 farklı kültür demişken aklıma bişey geldi komik

Ben eşime deidm ki krep yapıyım mı yer misin
Krep ne ya ben onu yemem dedi
Demek ki sevmiyo dedim

Başka gün o izinliydi
Annesine gitmiş
Bende işten dönünce bana bi paket getirmiş, annem yaptı dedi sana da getirdim
Bu ne dedim 'cizleme' dedi çok güzel
Açtım baktım 40 yıllık krep

Ne dedim Allah iyiliğini versin krep bu işte geçen yemem diyodun adına cizleme mi diyosunuz siz ondan çakmadın demek

Biz merhaba bile dememiştik ama
Onlar lise sonda bizim sınıfa sonradan geldi de mülteci gibi, konuşmuyodum ben yabancılarla
yalnız bizde aynı lise mezunuyuz ama ben girdiğimde o mezun olmus. Daha sonra pilav gününde tanıstık derken hoppp sevgili olmusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…