- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
aaa evet sen bu aksam davetlısın unutmusum :) kasma kendını canım normal davran umursama bebısını dusunben dün yapmıştım ama bugün kv gidicez ist dışından geldi yaa
ben gayet doluyum eşim de orda yer :)
aaaaa bizde lise arkadaşıyız hatta aynı sınıftaydık :) kendimi gördüm bi an sende :)
Ayyy brova herseyini hatirliyorsun.ama ben hala acik açık konusamadim sorun ciksin istemiyorum ama tak etti canima. Esim nedense cocuk ona gore baya küçük olduğundan çocuk gibi goruyor gerci benden de 6yas kucuk ama erkek sonucta. Annemler vardi bizde o bile şaşırdı sürekli geliyor anahtari bile var diye. Bende rahatsız oldugumu soyledim ama annem tam eski kafa kadinlardan aman kızım gitceniz zaten yakinda idare et dediacaba ben diyorum annemler yarın gidiyor onlar dedi diye bahane edip rahatsiz oldugumu acikca dile getirsemmi
aaa evet sen bu aksam davetlısın unutmusum :) kasma kendını canım normal davran umursama bebısını dusun
Bugun muhabbete pek dagıl olamadım ama okudum hep :)
Ben şimdi yüksek müsadenizle çarşıya ip almaya gidiyorummm
Demetçim çok uzun yıllar tanıdığım bi adamla evlendiğim halde ilk 6 ay çok zordu..evi süpürürken birden durup,napıyorum ben ya burası kimin evi,bundan sonra hayatım bumu diyee ağlama krizine giriyodum.eşime kızdığımda kapıyı vurup gidemediğim için deliriyodum.birsürü şey bana çok zor gelmişti.
İlk zamanlar ne olursa olsun zor.bambaşka ailelerde büyüyen iki kişi aile oluyo neticede.bide üstüne hamilesin çok çok normal ruh halin canım..paylaş burda rahatlarsın
Biz merhaba bile dememiştik ama
Onlar lise sonda bizim sınıfa sonradan geldi de mülteci gibi, konuşmuyodum ben yabancılarla
bence gayet iyi almıssın canım12 almışım yeni tartıldım
54 ken 66 yım ey gidi..
Yaa ben kız lisesi mezunuyum:))hiç böyle hatıralarım yok:))Biz merhaba bile dememiştik ama
Onlar lise sonda bizim sınıfa sonradan geldi de mülteci gibi, konuşmuyodum ben yabancılarla
Ayyy brova herseyini hatirliyorsun.ama ben hala acik açık konusamadim sorun ciksin istemiyorum ama tak etti canima. Esim nedense cocuk ona gore baya küçük olduğundan çocuk gibi goruyor gerci benden de 6yas kucuk ama erkek sonucta. Annemler vardi bizde o bile şaşırdı sürekli geliyor anahtari bile var diye. Bende rahatsız oldugumu soyledim ama annem tam eski kafa kadinlardan aman kızım gitceniz zaten yakinda idare et dediacaba ben diyorum annemler yarın gidiyor onlar dedi diye bahane edip rahatsiz oldugumu acikca dile getirsemmi
Demetçim çok uzun yıllar tanıdığım bi adamla evlendiğim halde ilk 6 ay çok zordu..evi süpürürken birden durup,napıyorum ben ya burası kimin evi,bundan sonra hayatım bumu diyee ağlama krizine giriyodum.eşime kızdığımda kapıyı vurup gidemediğim için deliriyodum.birsürü şey bana çok zor gelmişti.
İlk zamanlar ne olursa olsun zor.bambaşka ailelerde büyüyen iki kişi aile oluyo neticede.bide üstüne hamilesin çok çok normal ruh halin canım..paylaş burda rahatlarsın
acıkırsan ye ama :)aynen öyle yapıcam kv neysede görümceme çok sinirliyim
yemek bile yemiycem orda anlasınlar suratımdan
Yaa ben kız lisesi mezunuyum:))hiç böyle hatıralarım yok:))
acıkırsan ye ama :)
Ahaaa panco yapcan dimi aklinda kaldi zatenBugun muhabbete pek dagıl olamadım ama okudum hep :)
Ben şimdi yüksek müsadenizle çarşıya ip almaya gidiyorummm
yalnız bizde aynı lise mezunuyuz ama ben girdiğimde o mezun olmus. Daha sonra pilav gününde tanıstık derken hoppp sevgili olmusuzBiz merhaba bile dememiştik ama
Ahaaa panco yapcan dimi aklinda kaldi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?