2 farklı kültür demişken aklıma bişey geldi komik
Ben eşime deidm ki krep yapıyım mı yer misin
Krep ne ya ben onu yemem dedi
Demek ki sevmiyo dedim
Başka gün o izinliydi
Annesine gitmiş
Bende işten dönünce bana bi paket getirmiş, annem yaptı dedi sana da getirdim
Bu ne dedim 'cizleme' dedi çok güzel
Açtım baktım 40 yıllık krep
Ne dedim Allah iyiliğini versin krep bu işte geçen yemem diyodun adına cizleme mi diyosunuz siz ondan çakmııdn demek
bence gayet iyi almıssın canımbebiş ne durumda
Iyi etmissin canim ne guzel ailen yanında durmuş.bende konusmak istiyorum ama bugunlerde onemli ne konuscak olsam gozyaslarima hakim.olamiyorumben şunu anladım konuşmadan hiçbişey çözülmüyor
ben kendi annemin babamın yanında eşime açtım konuyu
şok oldu kaldı baktı babam annemde bana hak veriyor
bir daha benden yandan olmaya başladı
Üfffff çok zordu yaa.evlenicek tipler değildik işte bence ondan:)))bide ben çok rahattım ya,yatağımı toplamadan evlendim o yüzden çok zor geldi başkasına hizmet etmek:))her yemekte annemi babamı düşünüyodum ne yiyolar diye sanki ben bakmışım yıllarca onlara.benim babamında sürekli gelin bizde kalın muhabbeti vardı:)çok zorlanıyodu...Ben bi uyanıyodum duvarlar bile yabancı, nerdeyim oluyodum
Ama eşime soruyodum yooo bana hiç öyle olmuyo diyodu
Herkes farklı demek
Evlenen kız arkadaşlaırma da soruyorum yooo diyolar
Demek sorun bende diyodum da sende de olmuş
Alışık olmayınca insan bazen bekarlığıyla kıyaslıyıp ne hallerdeyim mi diyo nedir
İlk 6 ay dramdı benimde, kaydımı aldırmaya gitmiştik bi geri döndüm babam ağlıyomuş mesela
ne zamn evlendin meltem :)Lan ben yeni evliyim aile muhabbeti yapmayın ağlıyom sonra
ne zamn evlendin meltem :)
Üfffff çok zordu yaa.evlenicek tipler değildik işte bence ondan:)))bide ben çok rahattım ya,yatağımı toplamadan evlendim o yüzden çok zor geldi başkasına hizmet etmek:))her yemekte annemi babamı düşünüyodum ne yiyolar diye sanki ben bakmışım yıllarca onlara.benim babamında sürekli gelin bizde kalın muhabbeti vardı:)çok zorlanıyodu...
Eşim olmadan hiç gitmedim anneme olurda geri dönemessem diye:)) inatt ettim alıştım evime düzenime,gerçi eşim çok anlayışlı davrandı bana.herkes yaşamıyo kesinlikle bunları ama ne bileyim bana zor geldi valla
Bide şehirdışına gelin gitmişsin sen.ben hayatta yapamazdım:))limitm bukadar,,sınır iki ilçe arası aşk bizimki:))Lan ben yeni evliyim aile muhabbeti yapmayın ağlıyom sonra
Bide şehirdışına gelin gitmişsin sen.ben hayatta yapamazdım:))limitm bukadar,,sınır iki ilçe arası aşk bizimki:))
bende mayista evlendim 26 mayis :)Geçen mayısta :)
Ahhaha çok gülüyorum yaa:))Ben semt değiştim drama bağladım , gerçi sonra da geri aynı semtimize döndük şükür ( :
Çok zor gurbet gelinine bağlatmıyım da olayı alışkanlıklar çok önemli
Burda çok evlenir evlenmez hamile kalanlar canım bende haziranın 5nde evlendimbende mayista evlendim 26 mayis :)
evt oyle canim :) ben adet olmayi beklerken bizim bebis geldiBurda çok evlenir evlenmez hamile kalanlar canım bende haziranın 5nde evlendim
Evet yapıyla çok alakalı bu
Eşimin kuznei evlendi, yeni gelinle geçen görüştük mesela deidm zor geçer ilk zamanlar yooo diyo değişen bişey yok ki..
Çünkü o hep evdeymiş alışıkmış bu tarz şeylere
Ben hep okudum çalıştım hiç ev işi bilmedim, abla da bol olunca
Evlendim köle izavra mı olucam acaba dedim neyseki eşim bendne hamarattı da kolay atlattım bir çok kişiye göre
Yine de eşime diyodum ben babamdan izin almaıdm sadece şurdayım dedim sana da öyle yaparım değil ki ailen kem küm etsin, bir Allah'ın kuluna hesap veremem ben
arada kız arkadaşlarımla da çıktım rahatladım biraz
Aynen bizimde 3 kere test yaptım inanamayıp kabullenemedim bi türlü bu kadar çabuk olmasını çit çizgiyi gördüğüm halde bekledim regl olurum diye gitmedim doktoraevt oyle canim :) ben adet olmayi beklerken bizim bebis geldi
Benim eşimde çok hamarat mutFakda ama çok dağınık onun dolabını görmek istemiyorum artık benim gibi bi başak burcuna resmen işkence yapıyorBendeeee okul +is ev isi yemek fln el surmedim yalan yok , evlenince napcam ya derken cok sukur benimde esim hamarat cikti :) muhabbetede ortadan daldim ama
ozaman ılk gecemı hamıle kaldın canım :)Burda çok evlenir evlenmez hamile kalanlar canım bende haziranın 5nde evlendim
ben testimi yaptim sabah erkenden ogleden sonra hemen kan tahlili yaptirdim emin olmak icin ve sonuc pozitifAynen bizimde 3 kere test yaptım inanamayıp kabullenemedim bi türlü bu kadar çabuk olmasını çit çizgiyi gördüğüm halde bekledim regl olurum diye gitmedim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?