- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 36
aynen öyle tek ilişkideozaman ılk gecemı hamıle kaldın canım :)
sikma canini bu kadar bebeginede zarar .. uzulursun uzulursun kendine kimsenin umrunda olmaz .. bosver takma kafana senmaalesef bizim için zor bi süreç 17 mayısta evlendim bende
annem yemeği hazırlar bizi beklerdi ben sofra bile toplamazdım
keşke yine evimde olsam da bütün sofraları ben toplasam
ailemin yanına gidince keşke beni geri göndermeseler diyorum
evlilik istemediğim kadar varmış
üstüne birde eşinin ailesi canını sıkıyorsa daha çekilmez oluyor
alışabileceğimi de hiç sanmıyorum..
kısmet canım bu isler Allahtan gelen bizde dort ay sonra kaldım hamıle senın son adet tarıhınde mı 26 mayısaynen öyle tek ilişkidesonrası aman hemen olmasın dedim ama iş işten geçmiş noktamız yola çıkmış bile
masallah esin tek atista tutturmusaynen öyle tek ilişkidesonrası aman hemen olmasın dedim ama iş işten geçmiş noktamız yola çıkmış bile
sikma canini bu kadar bebeginede zarar .. uzulursun uzulursun kendine kimsenin umrunda olmaz .. bosver takma kafana sen
evet canım satımız aynı sen ben demetkısmet canım bu isler Allahtan gelen bizde dort ay sonra kaldım hamıle senın son adet tarıhınde mı 26 mayıs
masallah esin tek atista tutturmus
sağlıkla kucagımıza alalım ınsallah..evet canım satımız aynı sen ben demet
ben de yeni evliyken,gecenin köründe bir uyandım; burası neresi dedim.baktım yanımda bir adam arkası dönük uyuyor.bu kim? oldum.sonra uzanıp baktım ki eşim hee ben evlendim burası da benim evim oldu deyip kendi kendime şaşkına döndüm uyku sersemi.Ben bi uyanıyodum duvarlar bile yabancı, nerdeyim oluyodum
Ama eşime soruyodum yooo bana hiç öyle olmuyo diyodu
Herkes farklı demek
Evlenen kız arkadaşlaırma da soruyorum yooo diyolar
Demek sorun bende diyodum da sende de olmuş
Alışık olmayınca insan bazen bekarlığıyla kıyaslıyıp ne hallerdeyim mi diyo nedir
İlk 6 ay dramdı benimde, kaydımı aldırmaya gitmiştik bi geri döndüm babam ağlıyomuş mesela
anliyorum seni canim ama bence fazla uzulme bebegini dusun ..takmayım diyorum da olmuyor işteee
evet canım satımız aynı sen ben demet
anliyorum seni canim ama bence fazla uzulme bebegini dusun ..
iyi ki istemişiz bana zaman gecmıyor sımdı bır an once dogsun ıstıyorum :)birde yeni evliyiz güyaa 3 yıl istemiyorduk bizz
birde isteseydik nasıl olurdu acaba:)
puhahhaa sormabirde yeni evliyiz güyaa 3 yıl istemiyorduk bizz
birde isteseydik nasıl olurdu acaba:)
daha 6 ya kadar buralardayız canım ıyıyız sen nasılsınherkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız. sizin gitme vaktiniz geldi ben anca girdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?