2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de anahtarın birini kv yakın, olur ki dışarda kalırız vs diye verdim,diğerini de annemlere verdim o da kv verdiğim için.bir gün eve gittim baktım kapı tek seferde açıldı.evde kv.oturuyor,ben tabi şok. uygun bir dille ne dedim hatırlamıyorum ama, benim evime benden önce kimsenin girmesinden hoşlanmam,hele de haber vermeden imasını yarattım bir daha o oldu.

Benden habersiz evimde biri dolaşsa tecavüze uğramış gibi hissederim yaa.

bende iyiyim çok şükür evlilik muabeeti olmuş valla ben ailemden uzakta okudum sonra evlendim evliliğimin ilk haftasında kocama kalktım ben annemi özledim beni anneme götür dedim. kalktık gittik.. yani ne kadar ayrı yaşamaya alışık olunsa da evlilik bambaşka bişeyyy. hala bile kızınca çekip gidesim gelir ama geçer sonra... ki 7 yıllık evliyim

Çok pis gaza geldim o anahtarı kesinlikle almalıyız geri

Ben girmeseler bile vermem, tedirgin de durmak istemem kendi evimde
Yayılıp duruyoruz rahatça, böyle iyi
Herkes nerde nasıl davranılması gerektiğini bilmeyebiliyo çünkü

Bazen eşime anne diye seslendiğim oluyo:))ananı özledin sen dur arayayım da bozuk atayım gelsinler der eşim:))

Ben girmeseler bile vermem, tedirgin de durmak istemem kendi evimde
Yayılıp duruyoruz rahatça, böyle iyi
Herkes nerde nasıl davranılması gerektiğini bilmeyebiliyo çünkü

benimkiler bi o konuda birde habersiz gelme konusunda şaşırttı beni
anahtarı istemediler aramadan da gelmezler

7 yılda evli olsan geçmiyo mu yani o duygu ? vay be..

Ben ablamlar evlenirken bile ağlamaıdm
Bana diyolardı ki bu kendi de gülerek evlenir
Ama öyle olmuyomuş, şu kuşak bağlama sahnesinde dram yaşandı sayemde hiç unutmam
bi de düğün çıkışı Türk filmine bağlamışım öptüğümü bi daha öpmüşüm ağır çekimle, gelin arabasına zor almışlar beni
Yemeğe gidicektik sonra da ne yemeği dedim içim çıktı ağlamaktan

Herkes şok oldu, sulu göz değilim hatta fazla soğukkanlıyım normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…