- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
ayy kiyamam ...
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız. sizin gitme vaktiniz geldi ben anca girdim...
ağlama canım ya üzme artık kendini
ben de anahtarın birini kv yakın, olur ki dışarda kalırız vs diye verdim,diğerini de annemlere verdim o da kv verdiğim için.bir gün eve gittim baktım kapı tek seferde açıldı.evde kv.oturuyor,ben tabi şok. uygun bir dille ne dedim hatırlamıyorum ama, benim evime benden önce kimsenin girmesinden hoşlanmam,hele de haber vermeden imasını yarattım bir daha o oldu.Her aile farklı bana da abes gelir mesela ama eşine öyle glemiyo demek
Aslında ben kız bile olsa anahtar vermem
Kayınvalidem sözlüyken demişti ki bi de bana yedek anahtar verirsiniz yemek vs bırakırım size ( yalan, kendi de çalışıyo yemek filan yapaıp koyamaz merak onun ki )
Yok artık daha neler ben öz anneme bile anahtar vermem herkeisn kilidi kendine dedim eşime, tamam dedi kapattı konuyu
Benden habersiz evimde biri dolaşsa tecavüze uğramış gibi hissederim yaa.ben de anahtarın birini kv yakın, olur ki dışarda kalırız vs diye verdim,diğerini de annemlere verdim o da kv verdiğim için.bir gün eve gittim baktım kapı tek seferde açıldı.evde kv.oturuyor,ben tabi şok. uygun bir dille ne dedim hatırlamıyorum ama, benim evime benden önce kimsenin girmesinden hoşlanmam,hele de haber vermeden imasını yarattım bir daha o oldu.
Çok pis gaza geldim o anahtarı kesinlikle almalıyız geriben de anahtarın birini kv yakın, olur ki dışarda kalırız vs diye verdim,diğerini de annemlere verdim o da kv verdiğim için.bir gün eve gittim baktım kapı tek seferde açıldı.evde kv.oturuyor,ben tabi şok. uygun bir dille ne dedim hatırlamıyorum ama, benim evime benden önce kimsenin girmesinden hoşlanmam,hele de haber vermeden imasını yarattım bir daha o oldu.
Benden habersiz evimde biri dolaşsa tecavüze uğramış gibi hissederim yaa.
ben de anahtarın birini kv yakın, olur ki dışarda kalırız vs diye verdim,diğerini de annemlere verdim o da kv verdiğim için.bir gün eve gittim baktım kapı tek seferde açıldı.evde kv.oturuyor,ben tabi şok. uygun bir dille ne dedim hatırlamıyorum ama, benim evime benden önce kimsenin girmesinden hoşlanmam,hele de haber vermeden imasını yarattım bir daha o oldu.
Bazen eşime anne diye seslendiğim oluyo:))ananı özledin sen dur arayayım da bozuk atayım gelsinler der eşim:))bende iyiyim çok şükür evlilik muabeeti olmuş valla ben ailemden uzakta okudum sonra evlendim evliliğimin ilk haftasında kocama kalktım ben annemi özledim beni anneme götür dedim. kalktık gittik.. yani ne kadar ayrı yaşamaya alışık olunsa da evlilik bambaşka bişeyyy. hala bile kızınca çekip gidesim gelir ama geçer sonra... ki 7 yıllık evliyim
Bissürü hamileyi gaza getirip toplu mail attırmayı düşünüyorumBence yine yapacaklar.
Takıp et yakalarsın :)
Ben girmeseler bile vermem, tedirgin de durmak istemem kendi evimde
Yayılıp duruyoruz rahatça, böyle iyi
Herkes nerde nasıl davranılması gerektiğini bilmeyebiliyo çünkü
eşim almaya geldi bu gazla gidip konuşmalıyım
herkese iyi akşamlar iyi bakın kendinize bebişlere
demet üzme kendini bu akşsam sabırlı ol
Demet sakin ol gaza gelmeeeeeşim almaya geldi bu gazla gidip konuşmalıyım
herkese iyi akşamlar iyi bakın kendinize bebişlere
demet üzme kendini bu akşsam sabırlı ol
benimkiler bi o konuda birde habersiz gelme konusunda şaşırttı beni
anahtarı istemediler aramadan da gelmezler
bende nisan 6Burda çok evlenir evlenmez hamile kalanlar canım bende haziranın 5nde evlendim
Demet sakin ol gaza gelmeeee
Demet yazdı sandım korktum bi an.sen konuş mucizem:))Demet sakin ol gaza gelmeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?